“Παράνομος και κάπηλος”. Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί της χήρας του καθηγητή Λιαντίνη, για τον άθεο βρωμόμπατσο του διαδικτύου που της έκλεψε την ιστοσελίδα του πεθαμένου άντρα της. Κάντε του αναφορές και ρίχτε του την σελίδα του κλέφτη κερδοσκόπου του Σόρος

Κοινοποίηση:
alikakos

Με τα χειρότερα λόγια και τους πιο αλγεινούς χαρακτηρισμούς εδώ και καιρό η χήρα του καθηγητή Λιαντίνη που βρέθηκε νεκρός στον Ταύγετο, επιτίθεται κατά του βρωμόμπατσου των Ελληνικών ανθελληνικών Χοαξ, κάποιου τυχοδιώκτη αλήτη Αλικάκου, που κερδοσκοπώντας προσπαθούν όλα μαζί- αυτά τα καθάρματα- να επιβάλλουν τον νόμο της σιωπής στο ελληνικό ελεύθερο πατριωτικό  διαδίκτυο.

Δεν ξέρουν με ποιους έχουν μπλέξει και με ποιους τα έβαλαν. Θα λογαριαστούμε. Κάντε αναφορά στην βρωμοσελίδα του και ρίχτε την. Ομαδικές αναφορές. Να μην υπάρχει αύριο αυτό το άθεο κάθαρμα. Ο κλέφτης. Η σελίδα του είναι liantinis.org. Aναφορές. Όλοι μαζί. Να πέσει.

Ιδού και οι αποδείξεις της νόμιμης σελίδας.

LIANTINIS

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Απατεωνας εχει γραψει βιβλιο για το αγιο φως. Υποστηριζει οτι εχει καταγραψει συνεντευξεις απο σκευοφυλακα ( χωρις να αναφερει στοιχεια) που αναβε για 4 χρονια το φως του παναγιου Ταφου, επισης αναφερει οτι εχει παρει συνεντευξη απο ανωτερο ιεραρχη (παλι χωρις στοιχεια) ο οποιος αναφερει οτι και αυτος αναβε το φως εχοντας μαθει το μυστικο απο ετερο ιεραρχη. Η υποθεση ειναι στα δικαστηρια.
    Μονο που ξεχασε να μας πει πως αναβουν οι λαμπαδες των πιστων οταν το αγιο φως κατεβαινει σαν φλας απο τον ουρανο μηπως με zippo; Ξεχασε επισης οτι αυτοι που εχουν συμφερον να βγαλουν απατη το αγιο φως ειναι οι ετεροδοξοι αν πραγματι ηταν απατη αυτοι θα το δημοσιευαν πρωτοι. Ο ετερος παραμυθας Καλοπουλος μιλησε για φωσφωρο για να πουλησει τα παραμυθια του και εφαγε τα μουτρα του. Τα ιδια κανει και ο νεος παραμυθας Αλικακος για να τα οικονομησει απο τα κοροιδα. Τα ιδια ισχυριζοταν στο μακρινο παρελθον και ο μεγας Κοραης που αποδειχτηκαν τελικα φουσκες!

  2. αυτα το σιχαμα αναστατωσε το μακελειο gr χθες? σαν τονμπακογιαννη ειναι ουνα ρατσα ουνα φατσα πολυπολιτισμικα της ΝΤΠ καθαρματα τι περιμενεις?

Comments are closed.