Πανελλαδικό Σοκ! Βρωμιάρηδες! Δείτε πως τιμώρησαν τον αλεξιπτωτιστή που τραγούδησε το Μακεδονία Ξακουστή! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
exo strat

Με εντολή του προσκυνημένου ΥΠΕΘΑ Αποστολάκη, φαντάζεστε τι έχει να γίνει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου…!

Με άμεση αποβολή από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου τιμώρησε το ΓΕΣ τον στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη, ο οποίος εμφανίζεται να τραβά βίντεο τον εαυτό του, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιούσε άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο σε περιοχή του κάμπου της Λάρισας.

Παράλληλα, το ΓΕΣ έχει διατάξει και τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό ο συγκεκριμένος στρατιώτης παρέβη τους κανόνες ασφαλείας ρίψης με αλεξίπτωτο, αλλά και εάν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα ως προς την προετοιμασία των στρατιωτών κατά τη συμμετοχή τους στη σχετική δραστηριότητα από την πλευρά της διοίκησης.

Ο συγκεκριμένος στρατιώτης, με καταγωγή από το χωριό Ασκύφου κοντά στη Χώρα Σφακίων, απείχε ελάχιστα από το να ολοκληρώσει την σχετική εκπαίδευση και να λάβει την πουλάδα του αλεξιπτωτιστή, δεδομένου ότι επρόκειτο για το 5ο συνολικά άλμα του, ενώ ταυτόχρονα είχε ήδη βγει και η μετάθεση του για την 1η ΜΑΛ Χανίων. Το εν λόγω βίντεο, το οποίο ο Εμμανουήλ Μπούχλης ανάρτησε αρχικά στη σελίδα του στο Facebook, κάνει ήδη τον γύρο του Διαδικτύου, συγκεντρώνοντας σχεδόν 500.000 προβολές μέσα σε μόλις λίγες ώρες, βοηθώντας έτσι ώστε να γίνει για μία ακόμη φορά viral το «Μακεδονία Ξακουστή».

Η ευρεία δημοσιότητα που έλαβε το βίντεο είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει εκνευρισμό στο υπουργείου Εθνικής Άμυνας, το οποίο έπειτα από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών εμφανίζεται να αντιδρά αρνητικά, όταν, μεμονωμένα ή συντονισμένα, μέλη του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων επιχειρούν να τραγουδήσουν το συγκεκριμένο εμβατήριο. Παρά το γεγονός ότι υψηλόβαθμες στρατιωτικές πηγές διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διαταγή, γραπτή ή προφορική, που να απαγορεύει το «Μακεδονία ξακουστή» στις Ένοπλες Δυνάμεις, εντούτοις δεν έχει κοπάσει εντελώς ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει αναφορικά με το ενδεχόμενο να κοπή από τις στρατιωτικές παρελάσεις το «Μακεδονία Ξακουστή» κατόπιν άνωθεν κυβερνητικής εντολής.

Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, κύκλοι του ΓΕΣ τονίζουν ότι η αποβολή του στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι τραγουδάει το γνωστό εμβατήριο, αλλά συνδέεται με την απερισκεψία του στρατιώτη, ο οποίος εμφανίζεται να μην τηρεί τους κανόνες ασφαλείας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά και τη ζωή των συναδέλφων του.

«Το να πραγματοποιείς άλμα με αλεξίπτωτο και ταυτόχρονα να τραβάς βίντεο με το κινητό σου είναι σαν να οδηγείς μηχανή με 180 χιλιόμετρα την ώρα, να κρατάς το τιμόνι με το ένα χέρι και ταυτόχρονα με το άλλο να μιλάς στο τηλέφωνό σου. Ο στρατιώτης, αν και νεοσύλεκτος, εμφανίζεται να αψηφά τους κανόνες ασφαλείας αφού κρατά τον ιμάντα με το ένα χέρι, δεν έχει την προσοχή του στραμμένη στη ζώνη ρίψης και στους γύρω του, ενώ ταυτόχρονα θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των συναδέλφων του που τον περίμεναν εντός της ζώνης ρίψης, δεδομένου ότι θα μπορούσε να του φύγει το κινητό από το χέρι και πέφτοντας να χτυπήσει κάποιον από τους τελευταίους» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιοι κύκλοι.

Παράλληλα, επισημάνουν ότι ο συγκεκριμένος στρατιώτης, μην δίνοντας όλη του την προσοχή στο άλμα, κινδύνευσε να τραυματιστεί σοβαρά και ίδιος, καθώς προσγειώθηκε όρθιος στο έδαφος, μην τηρώντας τις σχετικές οδηγίες προσγείωσής με αλεξίπτωτο που είχε λάβει νωρίτερα από τους εκπαιδευτές του.

Σε ό,τι αφορά την ανάρτησή του στο Facebook, o στρατιώτης συνοδεύει το συγκεκριμένο βίντεο και με ένα μικρό κείμενο, στο πλαίσιο του οποίου περιγράφει τα συναισθήματά του για το ξεπούλημα, όπως αναφέρει, της Μακεδονίας, στέλνοντας και το ανάλογο μήνυμα:

«Βρίσκομαι σε μακεδονικά εδάφη και έτσι όπως φεύγω από το ελικόπτερο στο κενό άρχιζα να αγναντεύω από κει ψηλά την Ελλάδα μας, την Μακεδονία μας… Στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που αγναντεύω την Ελλάδα μας με έπιασε μια συγκίνηση και μια θλίψη για την πληγωμένη μας Ελλάδα, την πουλημένη μας Ελλάδα καθώς πρόγονοι μας άφησαν το αίμα τους σε αυτά τα εδάφη για την ελευθερία την δικιά μας σήμερα… Έτσι λοιπόν αναφώνησα ένα τραγούδι για την Μακεδονία μας σε αυτούς που την πούλησαν χωρίς την θέληση μας… Για μας τους Έλληνες όμως η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική… Έτσι λοιπόν αυτό το βίντεο θα ήθελα να φτάσει σε αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία ώστε να καταλάβουν ότι Έλληνες δεν πουλιούνται ούτε αγοράζονται και όταν θα έρθει ύστατη στιγμή όλοι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους… Στο δια ταύτα εσείς που τα πουλήσατε όλα να ξέρετε ότι μόνο στα χαρτιά έχετε πουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες… Αντιθέτως ,την ψυχή μας και τον ηρωισμό μας δεν πρόκειται να τον πουλήσετε ποτέ και όσο ζούμε θα υπερασπίζουμε την πατρίδα… Ένα μήνυμα από τον Καταδρομέα/Αλεξιπτωτιστή Μπούχλη Εμμανουήλ…» καταλήγει στην ανάρτησή του ο στρατιώτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

 1. Μπράβο παλικάρι από τά Σφακιά.Αν ζούσε ο αξέχαστος Νίκος Ξυλούρης θά σού
  έβγαζε τραγούδι.Τά νενέκια τού Σύριζα οί προσκυνητές τού αιματοβαμμένου Σό-
  ρος κυνηγούν τούς Ελληνες πατριώτες.τόν Παύλο Μελά θά τόν ειχαν εκτελέσει.
  Κατηγορία:Φιλοπατρία.Ζήτω η Κρήτη ζήτω η Μακεδονία ζήτω η Ελλάδα.
  Γιάννης

  Μπράβο παλικάρι από τά Σφακιά.Αν ζούσε ο αξέχαστος Νίκος Ξυλούρης θά σού
  έβγαζε τραγούδι.Τά νενέκια τού Σύριζα οί προσκυνητές τού αιματοβαμμένου Σό-
  ρος κυνηγούν τούς Ελληνες πατριώτες.τόν Παύλο Μελά θά τόν ειχαν εκτελέσει.
  Κατηγορία:Φιλοπατρία.Ζήτω η Κρήτη ζήτω η Μακεδονία ζήτω η Ελλάδα.
  Γιάννης

 2. ξεφτιλοχαφιεδες του τσιπρα της μερκελ και του γερμανου σακατη .,.,.,..

  Οσο και αν προσπαθειτε ο Ελληνας παραμενει ζωντανος και ορθιος οσο και αν εσεις ειστε προσκυνημενοι .,.,.,

 3. ΝΤΡΟΠΗ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ, ΗΤΑΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΘΙΞΕ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

 4. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΓΙΝΕΣ ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ
  ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΕΣΥ.

 5. ΜΠΡΑΒΟ ! ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΜΠΡΑΒΟ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ ? ΑΠΛΑ Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ.- ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΞΕΡΑΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ » ΠΟΥΛΑΔΑ» ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΑΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΟΠΑΔΙΑ ΑΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.-

 6. Γονυπετης πλεον ο Πουστα-ρακης στα τρυπια τσολια για τα ψιχουλα που του ριχνουν ξεπουλαει και τη μαννα του,τι δεν καταλαβαινεις πλεον Ραγια,σε ξεπουλανε οι Εφιαλτες.

 7. Τι σημαινει η τιμωρια του Μανωλη απο το ΓΕΣ και κατ επεκταση απο την πολιτικη ηγεσια,
  εκτος του οτι η Μεκεδονια περιηλθε σε κατοχη με την υπογραφη του Τσιπρα στις Πρεσπες και απλως δεν μας το λενε καθαρα.
  Αν μεινει οΤσιπρας και αλλο στην κηβερνηση θα υποδουλωσει ολη την Ελλαδα ,αν δεν το εχει ηδη κανει.
  Γιαυτο δεν θα πρεπει να υπαρξει κανενας Ελληνας Ορθοδοξος ,διοτι δεν νοηται Ελληνας που να μην ειναι Χριστιανος Ορθοδοξος ,που θα ψηφισει στις επομενες εκλογες τον Συριζα και τον Τσιπρα και οσα κοματα ειναι υπερ της Συμφωνιας των Πρεπων και οσα δεν θελουν να την ακυρωσουνε.

 8. Ο λαός είπε ΟΧΙ αυτοί υπόγραψαν και τα έκαναν όπως ήθελαν γιατί να τον αποβάλουν πιο είναι το πρόβλημα τους τα λεφτακια τους τα πήραν να μας αφήσουν ήσυχους και να μην διανοηθεί ο Στρατός όταν παρέλαση να μην πέσει το εμβατήριο εξάλλου θα τους το τραγουδάμε εμείς.

 9. Στο σκηνικο στο μαλεμε κρητης τοση εκταση δεν δοθηκε καν.κοπριτες.να νομιμοποιηθουν μολοτοφ να σας ξετιναξουμε στον αερα.γιατι απο λογια δεν…

 10. χάσαμε πάτρης θρησκεία Μόνο με αντάρτικο παιδιά Ούτε δεξιά ούτε αριστερά Μόνο για την Ελλάδα

 11. Προσκυνημένοι νενεκοι του Αλέξη, ποιοι είναι αυτοί ένστολοι που πήραν τέτοιες αποφάσεις που γλείφουν τους βόθρους του Μαξίμου.

Leave a Response