Παναγιά μου! Tσάμπα τα μπότοξ: Σαν έφηβη έμοιαζε η Μαρέβα μπροστά στην μπαμπόγρια Μπριζίτ του Μακρόν (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
720_668713_2da1d6afff-b1d9e4153969b9b7

Η Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι ήταν στο πλευρό Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στο Ελιζέμ και έκλεψε τις εντυπώσεις. Αντάλλαξαν θερμές χειραψίες με τους Εμάνουελ και Μπριζίτ Μακρόν με τις δύο κυρίες, ωστόσο, να έχουν εγκάρδιο χαιρετισμό.

Η Μπριζίτ Μακρόν υποδέχτηκε θερμά την Μαρέβα Μητσοτάκη που έκανε μάλιστα και το πρώτο επίσημο ταξίδι της στο εξωτερικό ως σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την ώρα που οι σύζυγοί τους έκαναν δηλώσεις είχαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο σε εγκάρδιο κλίμα κάτι το οποίο αποθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός.

Η κύρια Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο σακάκι, με ριγέ παντελόνι και ένα πουκάμισο μπορντό. Από την πλευρά της η Μπριζίτ Μακρόν φόρεσε ένα μπεζ φόρεμα ελάχιστα πάνω από γόνατο με μανίκια ως τον αγκώνα.

mitsotakis-makron6-768x512 (1)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ε καλά η άλλη είναι 600 ετών ορθός μοιάζει κορασίδα μπροστά η Μινέρβα Μητσοτάκη.

  2. Μια χαρα την περνανε ολοι τους.

    Αλιμονο ο κοσμακης.

  3. Το παντελόνι που φοράει η Μαρέβα, από τον Τσάρλι Τσάπλιν (Σαρλό) το δανείστηκε? Άλλη φορά, να μας λέτε και τι νούμερο παπούτσι φοράνε οι ‘πρώτες’ κυρίες! Όσο για σένα – δίσμοιρε και αξιοθρήνητε νεοέλληνα – εάν αύριο δε ξέρεις πως να πληρώσεις, με τα 500 ευρώ μισθό που παίρνεις, ΔΕΚΟ, εφορία, τράπεζα, ρεύμα (αν χρωστάς έστω και 50 ευρώ, θα στο κόψουν οι χαραμόφαηδες της ΔΕΗ) και ΕΝΦΙΑ, αυτό είναι άλλο θέμα! Προέχουν, οι διακοπές του Κούλη και της κουλής (συζύγου του) στη Γαλλία! Όλα κι όλα! Εδώ που λέμε όμως, ήθελες και τα έπαθες – για άλλη μιά φορά – αμόρφωτε και απαίδευτε νεοέλληνα με αυτούς που ψήφισες! Και σαν ραγιάς που είσαι, ΠΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν θα βάλεις μυαλό!!!
    Υ.Γ. Προσωπικά είχα μεγάλη ‘φαγούρα’ εάν πήγε στη Γαλλία, το ανδρείκελο που έχουμε για πρωθυπουργό! Εάν δεν παρακολουθήσω τέτοια σοβαρά ρεπορτάζ, ανησυχώ, δεν τρώω…!

  4. Από επενδύσεις πώς πήγαμε ; Οπλων εννοώ. Ο κολλητός Weber δέν ακούγεται….

  5. Τη λέτε μπαμπόγρια.. όλοι γερνάνε κι εσείς.
    Αυτό που δε λέτε (ενώ ο κοσμος το’χει τούμπανο)
    είναι πως είναι παιδοφιλάρα
    αφού “βάτεψε” τον Μακρόν στα 13 του
    (κι ας αφήσουν τα μούσια για τα 15)…
    Και ασχολείστε μόνο με το ντύσιμό τους..
    Τι να πω τώρα εγώ… καλά νανάκια Ελλάδα του λάιφ σταιλ
    στον πολιτισμό της χέστρας που λέει και μια ψυχή.

  6. Τουλάχιστον η γιαγιά ειναι ντυμένη κυρια. Η Μαρεβα σαν γύφτισσα. Αν ειναι δυνατόν. Και υποτίθεται πως πουλάει καποια σειρα ρούχων;;; Χαχαχαχα. Μας εκαναν ρεζίλι με τις στυλιστικες τους επιλογές οι Συριζαίοι, αλλα κι αυτη τωρα…τι να πω. Ευτυχώς που ο Κουλης φοραει γραβατα. Κατι καλύτερο απο πριν ειναι κι αυτο.

  7. Απαραδεκτη εμφανιαη Μαρεβας στα Ηλυσια Πεδια…
    Ουτε η “αστεφανωτη” ντυνοταν ετσι.

  8. Η ΜΑΡΕΒΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΙΛΑ Ή ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;

  9. Ti καουμπουστικο παντελονι ειναι αυτο απο ταινια της δεκαετιας του ”60 ?

  10. Ό,τι και να λέμε αυτοί περνάνε ζωή και κότα…καθίστε τώρα εσείς να ασχοληθείτε με το τι φόραγε και αν πέτυχε η πλαστική και πόσο είναι…

  11. OLI TOUS INE OMORFI, IDIOS EHOUN KALI KARDIA,DESTE TIN FOTOGRAFIA POU I DIO KYRIES ANTAMONONTE, I MAREBA APO MAKRIA GELAI KE I MBIRZIT ME TA HERGIA TIS DIHNI APO MAKRIA TO KALOSORISMA…, AFTO SIMENI POLA , KE INE TO PIO SIMANTIKO…!!!
    TO MONO POU PARATIRO KE TO BLEPO SE POLOUS POLITIKOUS INE, I ANTRES NA FORANE LIGO PIO MAKRIA SAKAKIA KE ME MAKRIA MANIKIA,DEN PREPI NA FENETE TO OROLOI,TO MANIKI TOU POUKAMISOU POLI LIGO ISA ME MIA IDEA PREPI NA FENETE,OUTE KAN MISO PONTO…,GRABATA? PANTA MONOHROMI …, TO KANONIKO MAKROS MANIKIOU TO FORAI I MAREBA …!!!
    I POLITIKI NA RAPSOUN KOSTOUMIA STON RAPTI TOU PROEDROU POUTIN…….!!!!!!!!!!!!!

    1. ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΘΡΕ ΑΛΒΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.

    2. Αλβανε Σκιπερ μόνο στο Νταγκεστάν καταλαβαίνουν τι γράφεις

  12. Βρε Κουλη,βρε Μανωλακη,περιμενετε βρε παιδια και το Βασιλη να φερει κι αυτος τη γρια του.Ετσι για να΄ναι κομπλε το club των γραιοβατών.

  13. …τα μηνύματα πίσω για το λαουτζίκο είναι πως είναι η μπριτζω και μαρεβα…αλλά τους αρέσει.εχουν κι άποψη..

  14. Εχει καλυτερον, πλαστικο χειρουργο, η Μαρεβα! Να της, τον συστησει.

  15. Βρε παιδιά μια χαρά γοητευτική βγήκε η Μακρόν σε αυτές τις φωτογραφίες για να λέμε την αλήθεια. Η Μαρέβα σε αυτές δεν φάνηκε και κάτι το εξαιρετικό. Θα μπορούσε να φορέσει και κάτι πιο κομψό μια και συνήθως είναι σικάτη, αλλά εδώ λίγο μας τα χάλασε.

Comments are closed.