“Παλιομ@λ@κα Παππά, προδότη, ούστ από δω προδότες”. Ο Λαός της Μακεδονίας ξεπροβόδισε τον υπουργό του Τσίπρα στην Βέροια(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
verianet-pappas

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαρτίου η πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν οι Ευρωεκλογές και τα διλήμματα της εποχής μας.

Κατά την άφιξη του κ. Παππά, ομάδα ατόμων που βρίσκονταν έξω από τον χώρο της ομιλίας τον αποδοκίμασε και τραγούδησαν το “Μακεδονία Ξακουστή”, ενώ φωνές αποδοκιμασίας υπήρξαν και κατά την αποχώρηση του κ. Παππά.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Αναστάσιος Κωστόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε στο βήμα τον Υπουργό.

Ο κ. Παππάς στην ομιλία του άσκησε έντονη κριτική στη Νέα Δημοκρατία, αναφέρθηκε στο Μακεδονικό ζήτημα και έκανε παρουσίαση των ψηφιακών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και πρόκειται να υλοποιηθούν.

Μετά το πέρας της πολιτικής εκδήλωσης, κατά την αποχώρηση του Υπουργού έξω απο τον χώρο, δημιουργήθηκαν εντάσεις, οι οποίες μετά την επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας έλαβαν τέλος.

Από το verianet.gr

• ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Εντάσεις δεν υπήρξαν, μπινελίκια υπήρξαν και μάλιστα πολλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: