Παγκόσμιο σοκ με το βίντεο: Απαγάγουν ασθενή από νοσοκομείο με το κρεβάτι και τον κατακρεουργούν. Δείτε τον φύλακα τι ξύλο έφαγε

Κοινοποίηση:
mexiko-asthenis

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας στο Μεξικό.

Bίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο δείχνει ένοπλους εκτελεστές να μπαίνουν σε χώρο νοσοκομείου και να αρπάζουν έναν ασθενή.

Σύμφωνα με την Daily Mail, λίγες ώρες αργότερα το πτώμα του απαχθέντος βρέθηκε διαμελισμένο και τυλιγμένο σε ένα σεντόνι.

Οπως κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου, οπλισμένοι άνδρες φαίνονται να ψάχνουν τα δωμάτια του νοσοκομείου, κρατώντας ως όμηρο έναν φύλακα και αναγκάζοντάς τον να τους πει πού κρύβεται ο άνδρας που ψάχνουν. Τελικά, εντοπίζουν τον ασθενή, χτυπούν τον φύλακα και διαφεύγουν. Τα μέλη της συμμορίας έκλεψαν τα κινητά τηλέφωνα του προσωπικού, προκειμένου να μην ενημερώσουν τις Αρχές.

Λίγες ώρες αργότερα ένα διαμελισμένο πτώμα βρέθηκε τυλιγμένο σε ένα σεντόνι, παρατημένο σε έναν κυκλικό κόμβο και πάνω του είχε γραμμένο ένα μήνυμα σε ένα χαρτόνι. Οι αρχές δεν διευκρίνισαν τι ακριβώς έγραφε το μήνυμα αλλά επιβεβαίωσαν ότι ο νεκρός είναι ο ασθενής που απήχθη από το νοσοκομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν ντρέπεται που του δίνει το χέρι; Μήνυμα να του δώσει να καθίσει στα αυγά του για να μην φάει μπαρούτι.

Comments are closed.