Παίκτες ποδοσφαιρικής ομάδας του Βελγίου κατηγορούνται για βιασμό – Τι υποστηρίζει η μητέρα της γυναίκας

Κοινοποίηση:
720_676542_fb7514bb44-b83685bbe2765552

Κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση μία γυναίκας αντιμετωπίζουν παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας Espoir Minerois του Βελγίου, σύμφωνα με τη metro.co.uk.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν διάφορα βίντεο για το συγκεκριμένο περιστατικό, σε ένα από αυτά φαίνεται η γυναίκα να περιφέρεται γυμνή στα αποδυτήρια της ομάδας, σε ένα άλλο να συνευρίσκεται ερωτικά με έναν από τους παίκτες και σε ένα άλλο να κάθεται γυμνή σε ένα σκαμπό με αρκετούς παίκτες να βρίσκονται δίπλα της.
Η μητέρα της γυναίκας μιλώντας στο Sudinfo υποστήριξε ότι η κόρη της δεν φερόταν φυσιολογικά και πως βρισκόταν είτε σε κατάσταση μέθης, είτε υπό την επήρεια ναρκωτικών. Η γυναίκα ανέφερε ότι έχει κινηθεί νομικά και πως η συνέχεια για το συμβάν θα δοθεί στα δικαστήρια.

Βελγικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ένας από τους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας δήλωσε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της συγκεκριμένης κοπέλας.
“Πληροφορήθηκα από τους γονείς κάποιων ανήλικων παικτών για το περιστατικό. Το μόνο που γνωρίζουμε για την ώρα είναι ότι κάποια παίκτες ήταν παρόντες, αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί”, δήλωσε ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ομάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: