Πήγαν από πόρτα σε πόρτα και υπέγραψαν 1.260 δημότες – Δεν θέλουμε λ@θρομετανάστες στον δήμο μας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
peiraias-metanastes

Ομάδα δημοτών ανέλαβε την αποστολή, από πόρτα σε πόρτα κατάφερε να μαζέψει 1.260 υπογραφές στον δήμο Δοξάτου κατά της εγκατάστασης λ@θρομεταναστών στην περιοχή και κατέθεσε ψήφισμα υπογεγραμμένο στο δημοτικό συμβούλιο.

Δείτε το έγγραφo:

1

2

3

4

5

6

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Φτάνει τόσους μετανάστες στην Ελλάδα δεν μας χωράει ούτε εμάς τους Έλληνες η Ελλάδα που θα τους βάλουμε.

  2. Αξιοι, διαδωστε το. Να ακολουθησουν και αλλες περιοχες. Πολυ καλη κινηση και ειναι πραγματικοτητα !

  3. Στείλτε το κείμενο αυτο σε ολη την Ελλαδα να το υπογράψουν ολοι οι Ελληνες. Στείλτε το σε μερικους και αυτοι με την σειρα τους σε αλλους και ουτω καθε εξής. Ολοι οι Ελληνες πρεπει να το υπογράψουν. Στείλτε το σε τυχαίες διευθύνσεις με την ένδειξη να υπογραφτεί και να επιστραφεί κάπου οπου θα μαζεύονται ολα αυτα υπογεγραμμένα, αλλα και με την υποχρεωση του καθενός απο εμας να το φωτοτυπισουμε και να το στείλουμε αλλου, αφου το διαμοιράσουμε στις γειτονιές μας και πάρουμε υπογραφές απο ολους. Αν δεν ειμαστε ικανοί να κανουμε κατι αλλο, ας κανουμε τουλάχιστον αυτο.

  4. ΜΠΡΑΒΟ τους, άξια τέκνα άξιων προγόνων!
    Σε 5 σελίδες μέσα λένε αυτά που λέει το 90% των Ελλήνων. Ας αφυπνιστούμε και ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους. Μην περιμένετε από κανέναν πολιτικό τίποτα. Αυτοί είναι πουλημένα τομάρια κι εμείς απελπιστικά μόνοι. Αλλά έχουμε ένδοξο παρελθόν, ήρωες προγόνους και τα παιδιά μας που οφείλουμε να τα σώσουμε!
    Ήρθε η ώρα να σταθούμε αντάξιοι των προγόνων μας με όποιο τίμημα! Η ταν ή επί τας. Μη φοβάστε τίποτα, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, δεν θα μας τρελάνουν αυτοί.

  5. Αγαπητέ Στέφανε,

    Το Είχα Επισημάνει Ότι Μία Σωστή Κίνηση για το Λαθρο-Μεταστευτικό, Είναι Αυτή, στην Αγαπητή Δέσπω, που Είναι Αναγώστρια και Σχολιάζει στο Μακελειό.

    Αυτο θα Πρέπει να Γίνει, Όπως Είχα Γράψει, σε Κάθε Δήμο και Περιφέρεια της Ελλάδος. Το Ψήφισμα των Πολιτών, θα Πρέπει εκτός από την Παράδοση στον Αρμόδιο Δήμο ή/και Περιφέρεια, θα Πρέπει να Αποστέλλεται διά μέσου e-mail στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητστοτάκη.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.