Πάρτε έναν μ@λάκ@ δήμαρχο που ντροπιάζει την ιστορία της Σπάρτης! Δήμαρχε θυμίσου το. Θα σε ξεβρακώσουνε στην πλατεία της Σπάρτης και θα είναι μέρα μεσημέρι

Κοινοποίηση:
d10045b08ac32188c745d99d70ec2e5e_XL

Η θέση μου είναι δεδομένη! Όπως έχω κατ’ επανάληψη δηλώσει από τον Σεπτέμβριο, είμαι κατηγορηματικά αντίθετος με την έλευση μεταναστών στην πόλη μας», δηλώνει ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας σε παρέμβασή του για το μεταναστευτικό-προσφυγικό  ζήτημα, δύο 24ωρα μετά την άφιξη των πρώτων 233 αλλοδαπών στη Σπάρτη.

Ο ίδιος τονίζει ότι «η Σπάρτη ήδη βαρύνεται από δικά της προβλήματα (ασφάλειας, πρόνοιας, υποδομών και πλήθος άλλων), που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε. Αντιλαμβανόμαστε ότι όλη η χώρα υποφέρει από το μεταναστευτικό ζήτημα. Τα ελληνικά νησιά, αποδέκτες αυτών των ροών προσφύγων και μεταναστών είναι σε τραγική θέση. Αντιλαμβανόμαστε ότι κανένας Έλληνας πολίτης δεν μπορεί να είναι αμέτοχος και αδιάφορος στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Η Κυβέρνηση στάθμισε όλα τα δεδομένα και πήρε τις αποφάσεις της για όλη την Επικράτεια. Αλλά δεν ερωτηθήκαμε και δεν συναινέσαμε».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, «υπό αυτές τις συνθήκες, πετύχαμε μέχρι στιγμής το καλύτερο  δυνατό, το λιγότερο χειρότερο που μπορούσε να γίνει. Πρόκειται για 233 μετανάστες (πάνω από 85% Συριακής εθνικότητας, από ό,τι μας είπαν), κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά (περίπου 100 είναι παιδιά κάτω των 15 ετών εκ των οποίων υπάρχουν 36 παιδιά κάτω των 2,5 ετών)».

Αναμένονται ακόμα 48 αλλοδαποί στη Σπάρτη
Κατά την πληροφόρηση του Π. Δούκα, ο αριθμός των μεταναστών που θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο «Sparta Inn» της Σπάρτης θα ανέλθει συνολικά στους 281 (233 που ήδη κατέφτασαν και 48 που η άφιξή τους αναμένεται τις προσεχείς ημέρες.

Σύμφωνα με την Κυβέρνηση, η συνολική παραμονή των μεταναστών-προσφύγων στην πόλη θα διαρκέσει έξι μήνες, δηλαδή, πλην του μηνός που ήδη παρήλθε, θα παραμείνουν πέντε μήνες στην πόλη.

«Καταστήσαμε και καθιστούμε σαφές (και μέσω αυτής της δημόσιας δήλωσης), ότι η Σπάρτη είναι μικρή πόλη! Δεν αντέχει πλήθος μεταναστών, από τόσα μέρη, και με τόσο και τόσα διαφορετικά ήθη και συνήθειες και κοινωνικές αντιλήψεις», υπογραμμίζει ο Π. Δούκας.

Καταδικάζει τη χρήση βίας
«Φυσικά καταδικάζουμε οποιαδήποτε χρήση βίας ως μέσω αποτροπής της έλευσής τους. Δεν είναι αυτή η Σπάρτη!», ξεκαθαρίζει ο δήμαρχος Σπάρτης και επισημαίνει: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει κάποια οδηγία από το κράτος για τη διαχείριση της καθημερινής διαβίωσης αυτών των ανθρώπων. Δεν έχουμε ενημερωθεί ούτε έχουμε εντοπίσει έτοιμο σχέδιο δράσης για την ενίσχυση του αστυνομικού, νοσηλευτικού και προνοιακού δυναμικού της πόλης μας και άλλων υποδομών από το κράτος!»

Ο ίδιος ενημερώνει ότι «τις επόμενες μέρες θα συνεργασθούμε στενά με φορείς και ομάδες πολιτών για την καλύτερη διαχείριση του θέματος αυτού. Αυτονόητο είναι ότι θα διεκδικήσουμε όσα περισσότερα θεωρούμε ότι επιβάλλεται και ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε δεδομένης της κατάστασης».

«Όχι» στη χρήση του ΚΕΕΜ
Ο Π. Δούκας κλείνει και το θέμα της πιθανής εγκατάστασης μεταναστών-προσφύγων στο στρατόπεδο του ΚΕΕΜ: «Κάθε σκέψη ή σχεδιασμός της Κυβέρνησης για πιθανή χρησιμοποίηση του ΚΕΕΜ, μας βρίσκει απόλυτα αντίθετους και σαφώς θα προκαλούσε νέα μεγαλύτερη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία».

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος «στα χωριά γύρω από την πόλη της Σπάρτης, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται έντονα για κρούσματα παραβατικότητας και ότι δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα, κυρίως τις βραδινές ώρες. Σαφώς αυτό δεν σχετίζεται με τους νεοφερμένους μετανάστες, αλλά το επισημαίνω για να τονίσω την ήδη επιφορτισμένη κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε σε εγρήγορση, μαζί με τα όργανα δημόσιας τάξης, για να αντιμετωπίσουμε καθετί παραβατικό, που θα υποπέσει στην αντίληψη οποιουδήποτε πολίτη».

Ο δήμαρχος επισκέφθηκε τους μετανάστες
Μετά την άφιξη των μεταναστών στο «Sparta Inn», ο δήμαρχος Σπάρτης του επισκέφθηκε  προσωπικά, ζητώντας τους «να σεβαστούν τον τόπο διαμονής και φιλοξενίας τους, τα ήθη μας, καθώς και να είναι υποδειγματικοί στη συμπεριφορά τους, μη δίνοντας καμία αφορμή για οποιοδήποτε παράπονο», όπως δηλώνει ο ίδιος.

Καταλήγοντας, ο δήμαρχος Σπάρτης αναφέρει: «Ελπίζουμε η τοποθέτηση αυτή να βρίσκει σύμφωνους τους βουλευτές μας, τις Περιφερειακές και τις υπόλοιπες αρχές του τόπου μας».

Πηγή: lakonikos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

 1. Στή Σπάρτη πρέπει νά λειτουργήσει καί ένας Μεντρεσές (σχολείο) γιά τά μουσουλμανάκια.Σέ αυτό τό σχολείο διδάσκει ο ιμάμης τό κοράνι.Κάποτε λειτούργούσαν οί Μεντρεσέδες σέ όλη τήν
  Ελλάδα.Δέν υπάρχει λόγος νά μή λειτουργούν καί σήμερα.Επίσης πρέπει νά ανοίξει στή Σπάρτη
  ένα κατάστημα μέ μουσουλμανική μόδα.Μοντέρνες μαντήλες,μπούρκες,χιτζάμπ μπουρκίνι (μαγιό
  πού σκεπάζει όλο τό σωμα καί τό κεφάλι.Αφήνει ελεύθερο μονο τό προσωπο,τά χέρια καί τά πόδια γιά νά δροσίζονται οί φιλοξενούμενες κυρίες στόν Ευρώτα.
  Γιάννης Λάκων πατριώτης μέχρι κόκκαλο.Εξω οι λάθρομουσουλμάνοι οί εχθροί μας από τήν
  Σπάρτη.

 2. Ο ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΛΝΤ Ο ΜΑΣΣΟΝΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΙΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ…….ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΜΠΙΧΛΕΨΕ ΛΙΓΑΚΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΑΡΤΑΛΙ ΜΕ ΤΣΑΛΑΚΟΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΜΠΟΙΧΛΑ………..ΟΠΩΣ ΚΑΠΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ……….ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ

 3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ, ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ, ΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ! ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? Α! ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΑΙΣΧΟΣ!

 4. Αυτός ο μ@λάκας κάνει για τα τσιμπούσια της Νέας Δημοκρατίας και μόνο. Ένα λαμόγιο που ντροπιάζει την δεξιά στο σύνολό της.

 5. Ο ΚΩΛΟΚΟΤΡΟΝΗΣ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΡΕΤΙΝΕ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΗ ΤΑ ΑΠΟΜΝΥΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ KAI MHN DIABAZHS PLEY MPOY

 6. Κύριε Δήμαρχε
  Τί ψέμματα μάς πουλάς;Τί τσαμπουνάς ότι οι «κατατρεγμένοι»λάθρομουλμάνοι θά μείνουν στή
  Σπάρτη μόνο έξι μήνες;Ούτε έξι μήνες,ούτε έξι χρόνια η εξήντα.Θά μείνουν τετρακόσια χρόνια.
  Δεύτερη τουρκοκρατία.Αυτό αποφασίστηκε πρό πολλού στίς Βρυξέλλες.Η ΕΕ μέ τόν αρχιμεθύ-
  στακα καί τρεκλάκια Ζάν Κλόντ Γιούνκερ,τήν Μέρκελ ( τά χότ-σπότ είναι δικής έμπνευση) καί από
  τόν εβραίο Σόρος πού πλημμυρίζει τήν Ελλάδα μέ λάθρους.Ο Κούλης ο επιτακτικός τής Μέρκελ
  εκτελεί τυφλά τίς διαταγές της.Άλλο ψέμμα κύριε Δήμαρχε.Οι καλοθρέμένοι ντυμένοι στή πένα
  λάθροι δέν είναι Σύροι.Στή Συρία έχει τελειώσει ο πόλεμος πρό πολλού.Τό κόλπο μέ τά «καημέ-
  να τά παιδάκια»μέ τίς οικογένειες είναι παλιό.Πρώτα στέλνουν τά «παιδάκια»γίά νά τούς λυπηθει ο κόσμος καί μπουκάρουν χιλιάδες τζιχατζιστές,βιαστές,μαχαιροβγάλτες καί φονιάδες.
  Τό ΚΕΕΜ είναι έτοιμο γιά τούς νέους «φιλοξενούμενους».Οί μουσουλμάνοι χρειάζονται τέμενος
  γιά νά προσεύχονται.Πρέπει νά τούς χτίσεται ένα τζαμί δίπλα στή εκκλησία τού Αγιου Νίκωνα
  μέ έναν μιναρέ πού πρέπει σύμφωνα μέ τόν νόμο τους τήν Σαρία νά είναι πιό ψιλό από τό
  καμπαναριό τού Αγιου Νίκωνα.Στή Σπάρτη πρέπει λειτουργείσουν είδικά σφαγεία γιά νά σφά-
  ζονται τά ζώα χαλάλ,δηλαδή χωρίς αναισθησία όπως γίνεται στή Θράκη καί στή Μακεδονία,
  Πρέπει στή Σπάρτή νά ανοίξουν κρεωπολεία πού νά προσφέρουν μόνο χαλάλ κρέας.Σέ άλλα
  κρεωπολεία δέν επιτρέπεται νά πουλάνε κρέας χαλάλ γιατί ο χασάπης κόβει τό χαλάλ κρέας
  μέ τό ίδιο μαχαίρι μέ τό οποίο κόβει τό χοιρινό κρέας.Τά παιδιά τού Μωχάμετ χρειάζονται δικά
  τους μουσουλμανικά νεκροταφεία.Τά ελληνικά ορθόδοξα νεκροταφεία δέν τά θέλουν γιατί τά
  θεωρούν βεβηλωμένα.Αυτω συμβαίνουν σέ όλη τήν προδευμένη Ευρώπη.Η Ελλάδα δέν μπο-
  ρεί σέ ένα τόσο σπουδαίο θέμα νά μείνει πίσω.
  Αυτά κύριε Δήμαρχε πρός γνώση καί συμμόρφωση.Ο Αγιος Νίκων ο «Μετανοείτε»ήταν
  σπαρτιάτης
  Γιάννη Λάκων πατριώτης «έξω οι μουσουλμάνοι από τή Σπάρτη»

  1. Αγαπητέ Φίλε,

   Συμφωνώ Απολύτως, Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ Είναι Όπως τα Λες.

   Ο Κύριος Δούκας Βολεύεται με το Μισθό του Δημάρχου και Όλα τα Προνόμια, θα Κάτσει για Μία 4-ετία, Προφανώς ΔΕΝ θα Επανεκλεγεί, Αλλά Ποιος Νοιάζεται, θα Έχει Αυξήσει Ακόμη Περισσότερο το Εισόδημά του, και Μετα θα Περιμένει την Επόμενη Ευκαιρία που θα Παρουσιασεί και Έως να Συμβεί Αυτό, θα Ασχολείται με τη Συγγραφή Βιβλίων, και θα Πηγαίνει και Σχολιαστής σε Διάφορα Πάνελ Τηλεοπτικών Εκπομπών.

   Εν τω μεταξύ, η Σπάρτη θα Έχει Ισλαμοποιηθεί, Όπως ΣΤΑΔΙΑΚΑ και η Υπόλοιπη Ελλάδα…

   ΔΕΝ Βλέπεις την Κοροιδία και τον Εμπαιγμό: Ότι Όλοι Είναι Κατατρεγμένοι, Απελπισμένοι, … Και Έρχονται στην Ελλάδα Ευδιάθετοι και Χαρούμενοι, Έχουν και τα Ακριβά Κινητά τους, Κινητά Τελευταίας Τεχνολογίας,… Αφού ΔΕΝ Έχουν Χρήματα, από που τα Βρίσκουν;

   Η Άλλη Κοροιδία με τα Ασυνόδευτα Παιδιά. Ποια Ασυνόδευτα, οι Μαντραχαλάδες που Βλέπουμε στα Βίντεο; Αυτοί Γνωρίζουν Πολύ Καλά Γιατί Φεύγουν από τις Πατρίδες τους. Τώρα το αν Είναι και Μικρά Ανήλικα Μέσα στις Βάρκες που Έρχονται, Κάποιοι τα Βάζουν Μέσα και Προφανώς Είναι οι Διακινητές / ΜΚΟ. Και Όλα Αυτά τα Ανήλικα Παιδιά τα Προορίζουν για Δουλεμπόριο και Εμπόριο Οργάνων. Αυτό ΔΕΝ Είναι Έγκλημα;

   Γνωρίζουν Πολύ Καλά Ποιες Είναι οι ΜΚΟ που Ασχολούνται με το Λαθρο-Μεταναστευτικό, Αλλά ΠΩΣ να τις Κυνηγήσουν, Αφού Εισπράττουν Χρήματα για να τις Αφήνουν να Διαπράττουν Αυτό το Έγκλημα που Κάνουν, Λέγοντας Ότι Όλο Αυτό Συμβαίνει για Ανθρωπιστικούς Λόγους, Παρουσιάζοντάς τους Όλους Πρόσφυγες, Απελπισμένους, Κατατρεγμένους, … , Προσφέροντας ΔΗΘΕΝ Αλληλεγγύη,,,

   ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΈΧΕΙ ΠΕΙ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ( ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ), ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΘΕΜΑ…

   Για Αυτό το Λόγο Επιβάλλεται ο Ξεσηκωμός του Κόσμου !!!

   Άγγελος από Μιλάνο

   1. Kαι παλι μαζι σου αλλα και παλι υπερβαλλεις, εκτος αν εισαι ο λογιστης του Δουκα και τα ξερεις απο μεσα. Αν δεν εισαι, τοτε πετας λασπες και αυτο με στενοχωρει διοτι οπως σου ειπα ειμαι μαζι σου. Αλλα ΜΕΡΙΚΑ απο αυτα που γραφεις ειναι εωλα, ετσι και εγω ανθρωπινως αντιδρωντας στο αδικο, αναγκαζομαι να υπερασπιζομαι καποιον που δεν θα ηθελα. Νομιζω σου αρεσει να γραφεις τσιτατα και να αναζητας τα 15 λεπτα δημοσιοτητα, Δεν εχεις δουλεια να κανεις?

    1. Εντάξει μαζί μου Είσαι, ΟΚ.

     Λες και ΔΕΝ Ξέρεις ΠΩΣ Γίνονται οι Διορισμοί στην Ελλάδα. Τέλος Πάντων.

     Και Όλο Αυτό το Θέμα με τη Διαχείριση του ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ στην Ελλάδα, το ΣΥΖΗΤΑ Όλη η Ευρώπη και ΓΕΛΑΕΙ Πραγματικά, ΑΠΟΡΩΝΤΑΣ για Ποιο Λόγο ΔΕΝ Έχει ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ο ΚΟΣΜΟΣ, να ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ την ΙΣΛΑΜΠΟΙΗΣΗ της ΧΩΡΑΣ;

     Το Ξέρεις, Αγαπητέ Φίλε, Ότι Όλο Αυτό που Συμβαίνει στην Ελλάδα με τους Λαθρο-Μετανάστες που Μαζεύουν στη Χώρα, θα Έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ Επιπτώσεις στον ΤΟΥΡΙΣΜΟ;

     Ποιος ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ Πολίτης, θα Πάρει την Οικογένειά του να Έλθει το Καλοκαίρι στην Ελλάδα, για Ολιγοήμερες Διακοπές, Όταν Γνωρίζει Ότι θα Κινδυνεύει η Ζωή της Οικογένειάς του; Όταν Γνωρίζει Ότι θα Πέσει Θύμα Ληστείας, Κλοπής, και Γενικά των Διαφόρων Εγκληματικών Πράξεων που Αυτοί Κάνουν;

     Η Βασικότερη Πηγή της Χρηματοδότησης της Ελληνικής Οικονομίας, ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, Κακώς Βέβαια, Αλλά προς το παρόν στην Ελλάδα Είναι Γεγονός, Τείνει να Εξαφανισθεί Εξαιτίας του Μουσουλμανικού Εποικισμού της Χώρας.

     Κανονικά θα Έπρεπε, Εφόσον ο Κύριος Δούκας ΔΕΝ Συμφωνεί με Όλο Αυτό, να Φωνάξει Ένα Βροντερό ΌΧΙ στη Μεταφορά Λαθρο-Μεταναστών στην Σπάρτη. ΔΕΝ Μπορούν να του Κάνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Όπως το Ίδιο ΠΡΕΠΕΙ να Κάνουν και ΌΛΟΙ οι ΔΗΜΑΡΧΟΙ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ της ΧΩΡΑΣ.

     Άγγελος από Μιλάνο

 7. Αγαπητέ Φίλε,

  Τι Εννοείς Ανόητο και Γεμάτο Αναληθή Υπονοούμενα Κατεβατό;

  Για παράδειγμα:

  Μήπως ΔΕΝ Είναι Αλήθεια Αυτό που Εγραψα: «Αν Πάρουμε Όλους Εκείνους που Διορίζονται σε Υψηλές Διοικητικές Θέσεις, είτε στο Δημόσιο, είτε στον Ιδιωτικό Τομέα, η Συντριπτική Πλειοψηφία ΔΕΝ Έχει την Απαιτούμενη Εργασιακή Εμπειρία, σε ΧΑΜΗΛΑ και ΜΕΣΑΙΑ Προφίλ Εργασίας, Είναι Συγγενείς, Φίλοι, Γνωστοί, Πολιτικών Προσώπων, ΜΕΓΑΛΟ-Επιχειρηματιών, ΜΕΓΑΛΟ-Γιατρών, ΜΕΓΑΛΟ-Δικηγόρων, ΜΕΓΑΛΟ-Δημοσιογράφων»; Δηλαδή, Αρκεί Μόνο να Δείξουν Ότι Διαθέτουν Πτυχίο Πανεπιστημίου και Ένα Μετα-Πτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

  Μήπως ΔΕΝ Είναι Αλήθεια Αυτό που Εγραψα: «Στην Ελλάδα Παρατηρείται το Φαινόμενο να Διορίζονται Διοικητές, είτε σε Δημόσιους Οργανισμούς, είτε σε Ιδιωτικές Εταιρίες, είτε Άτομα που αν και Έχουν Τίτλους Σπουδών, Όμως ΔΕΝ Έχουν την Απαιτούμενη Προυπηρεσία σε Χαμηλές και Μεσαίες Θέσεις Εργασίας, είτε Άτομα τα Οποία ΔΕΝ Διαθέτουν Ούτε Τουλάχιστον Ένα Πανεπιστημιακό Τίτλο Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων»; Αυτό το Τελευταίο πιο πολύ επί ΣΥΡΙΖΑ Συνέβαινε…

  Μήπως ΔΕΝ Είναι Αλήθεια Αυτό που Εγραψα: «Στην Ελλάδα Βέβαια Παρατηρήθηκε και το Φαινόμενο να Διορίζεται, επί ΣΥΡΙΖΑ, για παράδειγμα, Διοικητής στο Νοσοκομείο Σαντορίνης, και αν ΔΕΝ Κάνω Λάθος, με Πλαστά Πτυχία, Κάποιος ο Οποίος Είναι Ιδιοκτήτης Βουλκανιζατέρ»;

  Μήπως ΔΕΝ Είναι Αλήθεια Αυτό που Εγραψα: Ότι Άλλο Director και Άλλο Manager; Δεν Φταίω Εγώ αν Αδυνατείς να Κατανοήσεις τη Διαφορά.

  Ή το Άλλο που Έγινε και επί Σημερινής Κυβερνήσεως ΝΔ, το Διορισμό ως Διοικητή Νοσοκομείου του 81-χρονου Παππού. ΜΗΝ μου Πεις Ότι Έκαναν μία Έρευνα Αγοράς στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό, και ΔΕΝ Βρέθηκε ΟΫΤΕ ΈΝΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ( από τα ΧΑΜΗΛΑ και ΜΕΣΑΙΑ Κοινωνικά Στρώματα ) που να Πληρεί τις Προυποθέσεις για τη Θέση του Διοικητή, και Έπρεπε να Διορίσουν τον Συναταξιούχο Παππού.

  Το Σχόλιό μου Ήταν Πρωτίστως για να Δείξει Ότι ο Κύριος Δούκας Είναι ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ για τη Θέση ( θα μου Πεις Βέβαια Εκλέχθηκε για να Είναι Δήμαρχος, Αλλά ο Κόσμος ΔΕΝ Ψήφισε Μόνο Βάσει των Ικανοτήτων, Αλλά από το Γεγονός Ότι Είναι Γνωστός στην Πολιτική, και Επίσης ΜΗΝ Ξεχνάς Ότι Παραδοσιακά Όλη η Λακωνία Δίνει Συντρηπτικά Ποσοστά στη ΝΔ ), και Ότι Λειτουργεί ως ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ και Όχι ως Διοικητής του Δήμου.

  ΔΕΝ Είναι Δυνατόν για Ένα Τόσο Σοβαρό ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ, να Λέει, Ότι Αποφάσισε η Κυβέρνηση Σταθμίζοντας τα Δεδομένα και να Αποδέχεται την Έλευση Μουσουλμάνων στην Πόλη του, αν και ΔΕΝ το Επιθυμεί, και Ποιος Ξέρει Πόσους Ακόμη θα Μεταφέρουν Εκεί, Έπειτα από Λίγο Διάστημα.

  Για Ποιο Λόγο Νομίζεις Ότι Φεύγουν οι Έλληνες με Πτυχία και Μετα-Πτυχιακά στο Εξωτερικό; ΔΕΝ Είναι Μόνο η Δυσκολία στην Εύρεση Εργασίας στην Ελλάδα ( και Λόγω της Οικονομικής Κρίσης Προφανώς ), Αλλά και το Γεγονός Ότι Πολλοί Έχουν Θέσει Υψηλούς Στόχους στην Καριέρα τους, και Βλέπουν Ότι στην Ελλάδα ΔΕΝ Μπορούν να τους Πραγματοποιήσουν, Διότι οι ΑΝΩΤΑΤΕΣ Διοικητικές Θέσεις Καλύπτονται από Άλλους με Υψηλές Γνωριμίες…

  Για να Σοβαρευτούμε Λίγο…

  Άγγελος από Μιλάνο

 8. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΗΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ…ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΛΕΩ …ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ…ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΑΘΕΟΙ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ & ΚΑΤΙ ΤΣΟΥΛΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕΣ …ΑΡΕ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΛΑΓΓΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΥΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ …..

 9. Αντε πες ο δήμαρχος είναι μαλακας..
  Αυτοί που τον έβγαλαν δήμαρχο, τι είναι..;

 10. Μαθε πρωτα να γραφεις και να μιλας σωστα λιγο τα Ελληνικα και μετα τα ξανα λεμε σπαρτιατη του κωλου. μας εβγαλες τα ματια κρετινε!

 11. Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕΡΤ ΝΑ ΦΥΛΟΞΕΝΙΣΗ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ.ΒΗΛΑΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΠΑΡΤΗ ΚΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΤΕΡΑ ΠΤΕΡΑΡΧΟ Ο ΑΛΟΣ Ο ΔΑΒΑΚΗΣ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΜΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

 12. ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΤΟΥΣ???

 13. Αγαπητέ Στέφανε,

  Από Αυτή τη Φράση που Είπε: «Η Κυβέρνηση στάθμισε όλα τα δεδομένα και πήρε τις αποφάσεις της για όλη την Επικράτεια. Αλλά δεν ερωτηθήκαμε και δεν συναινέσαμε», Καταλαβαίνει Όποιος Ασχολείται με το Δοικητικό Management σε Μϊα Εταιρία, Ότι ο Κύριος Πέτρος Δούκας, Απλά Λειτουργεί ως Διαχειριστής ( Manager ) του Δήμου, και Όχι ως Διοικητής ή Διευθυντής ( Director ).

  Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ Διαφορά Μεταξύ ενός Director και ενός Manager. Στην Ελλάδα σε Πολλές Περιπτώσεις, Έχει την Ίδια Σημασία. Το Στέλεχος που Ασκεί Καθήκοντα Director Διατηρεί το Δικαίωμα στη Λήψη Αποφάσεων, ενώ Ένα Στέλεχος το Οποίο Ασκεί Καθήκοντα Manager, ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ένα Σχέδιο το Οποίο Έχει Εκπονηθεί από την Υψηλή Διεύθυνση, και Λαμβάνει Αποφάσεις ΜΟΝΟ σε Ότι Αφορά την Υλοποίηση του Σχεδίου, Όπως για παράδειγμα, Τήρηση των Χρονοδιαγραμμάτων, του Budget…

  Αν Διαβάσει Κάποιος Προσεκτικά το Λόγο του, Μπορεί να Καταλάβει Αυτό που Λέω. Είναι Ένας Λόγος ο Οποίος ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Ένα Σχέδιο ( αν και Διαφωνεί ), και που Παράλληλα Θέλει να Διαχειριστεί, Επειδή ο Διευθυντής του, που Είναι η Κεντρική Κυβέρνηση, Αποφάσισε, Σταθμίζοντας Όλα τα Δεδομένα ΠΩΣ Έτσι Πρέπει να Γίνει.

  Για να Εργασθεί Κάποιος ως Director, ΠΡΕΠΕΙ να Έχει Δυνατό Background Εργασιακής Εμπειρίας στα ΧΑΜΗΛΑ ( ως Απλό Μέλος σε Ομάδες Εργασίας ) και ΜΕΣΑΙΑ ( Manager ) Εργασιακά Προφίλ, με Σκοπό να Αποκτήσει την Απαραίτητη Εμπειρία σε Όλα τα Στάδια Υλοποίησης Ενός Έργου, Ώστε στη Συνέχεια να Είναι σε Θέση να Ασκήσει Μία Αποτελεσματική Διοίκηση.

  Στην Ελλάδα Παρατηρείται το Φαινόμενο να Διορίζονται Διοικητές, είτε σε Δημόσιους Οργανισμούς, είτε σε Ιδιωτικές Εταιρίες:

  – Άτομα τα Οποία ναι μεν Έχουν Πτυχίο Πανεπιστημίου και Μετα-Πτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, και που Όμως ΔΕΝ Έχουν την Απαιτούμενη Προυπηρεσία σε Χαμηλές και Μεσαίες Θέσεις Εργασίας.

  – Άτομα τα Οποία ΔΕΝ Διαθέτουν Ούτε Τουλάχιστον Ένα Πανεπιστημιακό Τίτλο Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

  Και Φυσικά τα Προβλήματα στην Άσκηση των Καθηκόντων, Αργά ή Γρήγορα Εμφανίζονται, και Τρέχουν Απλά να Καλύπτουν τα Λάθη με Πρόχειρες Λύσεις ή Λύσεις Ανάγκης.

  Για να Καταλάβετε, Εγώ με την Ανάληψη της Νέας Θέσης Εργασίας μου, από 01/01/2020, ως Γενικός Δ/ντής για τους Τομείς Information Technology, Τηλεπικοινωνιών και Τραπεζικού στην Εταιρία, Πρέπει να Επιλέξω 3 Γενικούς Δ/ντές, τους Οποίους θα Ελέγχω, και θα Διοικώ Μέσω Αυτών, τις 3 Δομές Εργασίας Αναφορικά με τους 3 Τομείς:

  1. Γενικό Δ/ντή Information Technology
  2. Γενικό Δ/ντή Τηλεπικοινωνιών
  3. Γενικό Δ/ντή Τραπεζικού

  Και οι 3 θα Πρέπει να Έχουν Μετα-Πτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, και Πτυχίο Πληροφορικής ( Θέση 1 ), Τηλεπικοινωνιών ( Θέση 2 ), Τραπεζικού ( Θέση 3 ).

  Και ΔΕΝ Είναι Αρκετό Αυτό. Θα Πρέπει να Έχουν Προυπηρεσία σε Θέσεις Εργασίας στο Μεσαίο Management και σε Χαμηλά Εργασιακά Προφίλ για τον Τομέα που Αναλαμβάνουν να Διαχειριστούν. Ενδεικτικά να Αναφέρω Ότι ο Γενικός Δ/ντής Information Technology, θα Πρέπει να Έχει Εργασιακή Εμπειρία ως Μηχανικός Λογισμικού ( Αναλυτής/Προγραμματιστής, Σχεδιαστής Λογισμικού, Δοκιμαστής Λογισμικού ).

  Πως Είναι Δυνατόν να Επιλέξω Ένα Στέλεχος, για παράδειγμα, για τη Θέση του Γενικού Δ/ντη Ιnformation Technology, αν ΔΕΝ Έχει Πτυχίο στην Πληροφορική, Προυπηρεσία ως Μηχανικός Λογισμικού και ως Manager Πληροφορικής ( Τουλάχιστον ως Program/Project Manager, Service Manager, Technical Manager, Account Manager και Operations Manager ) και Φυσικά Ένα Μετα-Πτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων; Τι Αποτελεσματική Διοίκηση να Ασκήσει;

  Πως Είναι Δυνατόν Εγώ να Ασκήσω Αποτελεσματική Διοίκηση, εάν Προηγουμένως ΔΕΝ Είχα Εργασθεί και στους 3 Τομείς στα ΧΑΜΗΛΑ και ΜΕΣΑΙΑ Προφίλ Εργασίας και ΔΕΝ Είχα Πάρει τους Απαραίτητους Τίτλους Σπουδών;

  Διότι αν Κάτι Πάει Λάθος, θα Έχω Εγώ Συνέπειες από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας.

  Στην Ελλάδα Βέβαια Παρατηρήθηκε και το Φαινόμενο να Διορίζεται, επί ΣΥΡΙΖΑ, για παράδειγμα, Διοικητής στο Νοσοκομείο Σαντορίνης, και αν ΔΕΝ Κάνω Λάθος, με Πλαστά Πτυχία, Κάποιος ο Οποίος Είναι Ιδιοκτήτης Βουλκανιζατέρ.

  Μετά ΜΗΝ Αναρωτιέστε γιατί η Ελλάδα ΔΕΝ Μπορεί να Πορευθεί σαν Μία Κανονική Χώρα σε Όλους τους Τομείς.

  Αν Πάρουμε Όλους Εκείνους που Διορίζονται σε Υψηλές Διοικητικές Θέσεις, είτε στο Δημόσιο, είτε στον Ιδιωτικό Τομέα, η Συντριπτική Πλειοψηφία ΔΕΝ Έχει την Απαιτούμενη Εργασιακή Εμπειρία. Είναι Συγγενείς, Φίλοι, Γνωστοί, Πολιτικών Προσώπων, ΜΕΓΑΛΟ-Επιχειρηματιών, ΜΕΓΑΛΟ-Γιατρών, ΜΕΓΑΛΟ-Δικηγόρων, ΜΕΓΑΛΟ-Δημοσιογράφων. Διορίζονται σε Αυτές τις Θέσεις για να Απολαμβάνουν τις Πολύ Υψηλές Αποδοχές και Όλα τα Προνόμια. Ναι, Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ Ότι οι Αυτές οι Θέσεις Είναι Πολύ Καλά Αμειβόμενες, Όμως και οι Ευθύνες και οι Αρμοδιότητες Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. Στην Ελλάδα Βέβαια, Ποιος Νοιάζεται για τις Ευθύνες. Πάντα Βρίσκεται ο Τρόπος να Καλύπτοται Τυχόν Λάθη και Παραλείψεις, και να Αποδίδονται Ευθύνες στους Υφισταμένους.

  Αν Μετά από 5 Μήνες, Φέρει η Κυβέρνηση στη Σπάρτη, 1.000 ή 2.000 Λαθρο-Μετανάστες, ο Κύριος Δούκας θα Λέει Πάλι Ότι η Κυβέρνηση Στάθμισε τα Δεδομένα και Αποφάσισε Ότι Έτσι ΠΡΕΠΕΙ να Γίνει. Θα Λέει, Ότι Φυσικά Είναι Αντίθετος, Αλλά Πρέπει να Διαχειρισθεί την Κατάσταση, Και εν τω μεταξύ, η Σπάρτη θα Έχει ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΕΙ, Αλλά ο Κύριος Δούκας Διαφωνεί !!!

  Λυπάμαι Πολύ Κύριε Δούκα, ΔΕΝ Κάνετε για Αυτήν την Θέση. Παραιτηθείτε και Ζητήστε Συγγνώμη !!!

  Ευχαριστώ,

  Με Εκτίμηση,
  Πολλούς Χαιρετισμούς,

  Άγγελος από Μιλάνο

  1. Φιλε ειμαι στη δικη σου πλευρα, αλλα με αυτο το ανοητο και γεματο αναληθη υπονοουμενα κατεβατο σου, δεν μπορω να σε θεωρω σοβαρο. Μαζεψε το!

   1. Αγαπητέ Φίλε,

    Τι Εννοείς Ανόητο και Γεμάτο Αναληθή Υπονοούμενα Κατεβατό;

    Για παράδειγμα:

    Μήπως ΔΕΝ Είναι Αλήθεια Αυτό που Εγραψα: «Αν Πάρουμε Όλους Εκείνους που Διορίζονται σε Υψηλές Διοικητικές Θέσεις, είτε στο Δημόσιο, είτε στον Ιδιωτικό Τομέα, η Συντριπτική Πλειοψηφία ΔΕΝ Έχει την Απαιτούμενη Εργασιακή Εμπειρία, σε ΧΑΜΗΛΑ και ΜΕΣΑΙΑ Προφίλ Εργασίας, Είναι Συγγενείς, Φίλοι, Γνωστοί, Πολιτικών Προσώπων, ΜΕΓΑΛΟ-Επιχειρηματιών, ΜΕΓΑΛΟ-Γιατρών, ΜΕΓΑΛΟ-Δικηγόρων, ΜΕΓΑΛΟ-Δημοσιογράφων»; Δηλαδή, Αρκεί Μόνο να Δείξουν Ότι Διαθέτουν Πτυχίο Πανεπιστημίου και Ένα Μετα-Πτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

    Μήπως ΔΕΝ Είναι Αλήθεια Αυτό που Εγραψα: «Στην Ελλάδα Παρατηρείται το Φαινόμενο να Διορίζονται Διοικητές, είτε σε Δημόσιους Οργανισμούς, είτε σε Ιδιωτικές Εταιρίες, είτε Άτομα που αν και Έχουν Τίτλους Σπουδών, Όμως ΔΕΝ Έχουν την Απαιτούμενη Προυπηρεσία σε Χαμηλές και Μεσαίες Θέσεις Εργασίας, είτε Άτομα τα Οποία ΔΕΝ Διαθέτουν Ούτε Τουλάχιστον Ένα Πανεπιστημιακό Τίτλο Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων»; Αυτό το Τελευταίο πιο πολύ επί ΣΥΡΙΖΑ Συνέβαινε…

    Μήπως ΔΕΝ Είναι Αλήθεια Αυτό που Εγραψα: «Στην Ελλάδα Βέβαια Παρατηρήθηκε και το Φαινόμενο να Διορίζεται, επί ΣΥΡΙΖΑ, για παράδειγμα, Διοικητής στο Νοσοκομείο Σαντορίνης, και αν ΔΕΝ Κάνω Λάθος, με Πλαστά Πτυχία, Κάποιος ο Οποίος Είναι Ιδιοκτήτης Βουλκανιζατέρ»;

    Μήπως ΔΕΝ Είναι Αλήθεια Αυτό που Εγραψα: Ότι Άλλο Director και Άλλο Manager; Δεν Φταίω Εγώ αν Αδυνατείς να Κατανοήσεις τη Διαφορά.

    Ή το Άλλο που Έγινε και επί Σημερινής Κυβερνήσεως ΝΔ, το Διορισμό ως Διοικητή Νοσοκομείου του 81-χρονου Παππού. ΜΗΝ μου Πεις Ότι Έκαναν μία Έρευνα Αγοράς στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό, και ΔΕΝ Βρέθηκε ΟΫΤΕ ΈΝΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ( από τα ΧΑΜΗΛΑ και ΜΕΣΑΙΑ Κοινωνικά Στρώματα ) που να Πληρεί τις Προυποθέσεις για τη Θέση του Διοικητή, και Έπρεπε να Διορίσουν τον Συναταξιούχο Παππού.

    Το Σχόλιό μου Ήταν Πρωτίστως για να Δείξει Ότι ο Κύριος Δούκας Είναι ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ για τη Θέση ( θα μου Πεις Βέβαια Εκλέχθηκε για να Είναι Δήμαρχος, Αλλά ο Κόσμος ΔΕΝ Ψήφισε Μόνο Βάσει των Ικανοτήτων, Αλλά από το Γεγονός Ότι Είναι Γνωστός στην Πολιτική, και Επίσης ΜΗΝ Ξεχνάς Ότι Παραδοσιακά Όλη η Λακωνία Δίνει Συντρηπτικά Ποσοστά στη ΝΔ ), και Ότι Λειτουργεί ως ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ και Όχι ως Διοικητής του Δήμου.

    ΔΕΝ Είναι Δυνατόν για Ένα Τόσο Σοβαρό ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ, να Λέει, Ότι Αποφάσισε η Κυβέρνηση Σταθμίζοντας τα Δεδομένα και να Αποδέχεται την Έλευση Μουσουλμάνων στην Πόλη του, αν και ΔΕΝ το Επιθυμεί, και Ποιος Ξέρει Πόσους Ακόμη θα Μεταφέρουν Εκεί, Έπειτα από Λίγο Διάστημα.

    Για Ποιο Λόγο Νομίζεις Ότι Φεύγουν οι Έλληνες με Πτυχία και Μετα-Πτυχιακά στο Εξωτερικό; ΔΕΝ Είναι Μόνο η Δυσκολία στην Εύρεση Εργασίας στην Ελλάδα ( και Λόγω της Οικονομικής Κρίσης Προφανώς ), Αλλά και το Γεγονός Ότι Πολλοί Έχουν Θέσει Υψηλούς Στόχους στην Καριέρα τους, και Βλέπουν Ότι στην Ελλάδα ΔΕΝ Μπορούν να τους Πραγματοποιήσουν, Διότι οι ΑΝΩΤΑΤΕΣ Διοικητικές Θέσεις Καλύπτονται από Άλλους με Υψηλές Γνωριμίες…

    Για να Σοβαρευτούμε Λίγο…

    Άγγελος από Μιλάνο

 14. ακουσα οτι στο νοσοκομειο της Σπαρτης γεννησαν ηδη οκτω τσαντιροφορουσες… να μας ζησουν… πιστευω οι τρεις αξιοι βολευτες μας θανασακης δαβακης, νεοκλης κρητικος, και ο συριζαιος σταυρος αραχωβιτης, να εχουν την τιμη να βαπτισουν τα συριοπουλα και τα πακιστανακια, και που ξερεις μεθαυριο μεγαλωνοντας να τους κανουν περήφανους νονους σε καμια γεφυρα…σε καμια σταση λεωφορείου…σε καμια συναυλια…

Leave a Response