Πάνος Ζάρλας: Σκάνδαλο με ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ που πουλούν φωτό με το διαμελισμένο σώμα του [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
b190be_zarlas11

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με τις φωτογραφίες ντοκουμέντο από το δυστύχημα που έχασε την ζωή του ο Πάνος Ζάρλας! Μάλιστα οι συγγενείς του, δηλώνουν σοκαρισμένοι με τα όσα έχουν συμβεί…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, άγνωστοι υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες από τη στιγμή του δυστυχήματος, με το άψυχο σώμα του παίκτη να κείτεται στην άσφαλτο.
Μάλιστα οι ίδιοι, προσπαθούν να τις πουλήσουν. Όσοι τις έχουν δει, μιλάνε για σκληρές και ακραίες φωτογραφίες αφού ακόμη και οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο μιλούν για σκηνές ανατριχίλας.

Φωτογραφίες, υποστηρίζουν κάποιοι άλλοι, υπάρχουν και από τη στιγμή που η σωρός του παίκτη μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ έχουν γίνει παζάρια για την αγορά τους στο ποσό των 3.000€.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας το ρεπορτάζ είπε ότι οι συγκεκριμένοι επιτήδειοι προσπάθησαν να πουλήσουν και στη δική της εκπομπή τις φωτογραφίες. Και ευχήθηκε να μην τις αγοράσει κανείς..! Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: