ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ! Δείτε τον Γιάννη Πρετεντέρης και την πανέμορφη, νεότατη σύζυγο του Σάντρα Μπακογιαννοπούλου. Πάχυνε ο Γιάννης

Κοινοποίηση:
pretenteris-1071x715

Ποια η πανέμορφη και νεότατη σύζυγός του Γιάννη Πρετεντέρη, Σάντρα Μπακογιαννοπούλου;

Ο Γιάννης Πρετεντέρης είναι πολύ τυχερός, καθώς εκτός από επαγγελματική καταξίωση, έχει στο πλευρό του και μία πανέμορφη σύζυγο.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης και η Σάντρα Μπακογιαννοπούλου δεν κάνουν συχνά κοσμικές εμφανίσεις, αλλά όταν αποφασίζουν να εμφανιστούν μαζί καταφέρνουν να κλέψουν τις εντυπώσεις με το πόσο ταιριαστοί είναι.

Έχοντας δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια Γιάννης Πρετεντέρης και η Σάντρα Μπακογιαννοπούλου, απολαμβάνουν τη ζωή με τα δύο τους παιδιά και προτιμούν να διατηρούν διακριτικό προφίλ όσον αφορά τα media.

Ωστόσο την περίοδο αυτή, τους έχουμε δει να επισκέπτονται μαζί το Ηρώδειο και μάλιστα δύο φορές. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την συναυλία του Sting και τρεις μέρες αργότερα, στις 25 Ιουνίου, η συναυλία- αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Και στις δύο περιπτώσεις το κοινό σημείο ήταν ένα όμως: Οι υπέροχες εμφανίσεις της Σάντρας Μπακογιαννακοπούλου, που φαίνεται να αποτελεί συνώνυμο της κομψότητας.

Παραμένοντας εξίσου εντυπωσιακή, την πρώτη φορά επέλεξε ένα μαύρο top το οποίο συνδύασε με ένα παντελόνι με γεωμετρικά prints, ενώ τη δεύτερη ένα maxi φόρεμα με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και minimal flat σανδάλια σε γήινη απόχρωση.

Αποδεικνύοντας πως μπορεί να ανταποκριθεί άψογα σε περισσότερα από ένα στιλ και ύφος ντυσίματος, μας άρεσε ιδιαίτερα και στις δύο εμφανίσεις της.

σανδρα-2-650x1024

σανδρα-650x1024

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: