ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ! “Οι αυξήσεις στις συντάξεις είναι… κίνδυνος!”

Κοινοποίηση:
stoyrnaras_

Την εκτίμηση ότι η εφαρμογή των αποφάσεων της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που κρίνουν αντισυνταγματικές προγενέστερες περικοπές στις συντάξεις, δρα επιβαρυντικά στην ανάλυση της βιωσιμότητας του δημόσιου χρέους και αποτελεί τον σημαντικότερο δημοσιονομικό κίνδυνο μακροπρόθεσμα, διατύπωσε απόψε, από τη Θεσσαλονίκη ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, κεντρικός ομιλητής στο δείπνο εργασίας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).

Αναφερόμενος δε στην πρόσφατη αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 10,9% και την κατάργηση του υποκατώτατου, σε συνδυασμό με τυχόν ανατροπή μεταρρυθμίσεων, που βελτιώνουν την ευελιξία στην αγορά εργασίας, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «ενδέχεται να καθυστερήσουν την αποκλιμάκωση της ιδιαίτερα υψηλής ανεργίας και να στρέψουν ορισμένες επιχειρήσεις προς άτυπες μορφές απασχόλησης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. O Κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΚΑ..

Comments are closed.