ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! Καταγγελία Αναγνώστη: Κίνδυνος Πυρκαγιάς στον Δήμο Παλλήνης (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Untitled-1

Η καταγγελία έφτασε πριν λίγες ημέρες στο makeleio.gr και συγκεκριμένα στις 14 Αυγούστου όταν και το αναδείξαμε για πρώτη φορά το θέμα.

Το ζήτημα είναι, μια εβδομάδα μετά έχει αλλάξει τίποτα; Γιατί για κάποια «αυτονόητα» πράγματα πρέπει πρώτα να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και μετά να διευθετούνται; Και το λέμε αυτό μετά την παρεμβασή μας στο ζήτημα των σκουπιδιών στον Λόγγο Αιγίου. Ελπίζουμε τουλάχιστον να έχει αλλάξει η κατάσταση στον Δήμο Παλλήνης Ελλάς το μεγαλείο σου. (Δείτε ΕΔΩ τι είχαμε γράψει για τον σκουπιδότοπο στον Λόγγο Αιγίου)

Ας θυμηθούμε τώρα την καταγγελία του φίλου αναγνώστη από την Παλλήνη:

«Είμαι κάτοικος του Δήμου Παλλήνης, ΔΕ Παλλήνης και συγκεκριμένα της οδού Ιθάκης. Ο δρόμος αυτός είναι ο πρώτος δρόμος του σχεδίου πόλεως στα σύνορα του Δήμου με την Πεντέλη και ο πλέον κατάφυτος της περιοχής με πεύκα και κυπαρίσσια ετών.

Σήμερα επέστρεψα από τις διακοπές μου για να αντικρίσω την απόλυτη εγκατάλειψη της περιοχής μας από τη Δημοτική Αρχή, η οποία όχι μόνο δεν προέβη σε καμία ενέργεια για την αποτροπή πυρκαγιάς αλλά θέτει και εμάς τους κατοίκους σε κινδύνους, για τις ζωές μας και τις περιουσίες μας.

Συγκεκριμένα σε όλη τη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης και ειδικότερα και στον δικό μας δρόμο, οδός Ιθάκης Παλλήνη, υπάρχουν παρατημένοι σωροί από ξερά κλαδιά δέντρων, οι οποίοι βρίσκονται ακριβώς κάτω από τα πελώρια δέντρα του δρόμου μας.

Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τα απομακρύνει για την ασφάλειά μας.

Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τα απομακρύνει για την αποτροπή πυρκαγιάς.

Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τα απομακρύνει για την προστασία των δασών μας.

Ακριβώς δίπλα μας βρίσκεται ο κατάφυτος από πεύκα «Λόφος Λεβίδη».

Θέτω αυτά υπόψη σας, σας γνωστοποιώ τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς, την απραξία του Δήμου Παλλήνης και παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Επισυνάπτω σχετικές φωτογραφίες για την απόδειξη των ανωτέρω πραγματικών περιστατικών».

Η παραπάνω καταγγελία στο makeleio.gr είναι από τον κ. Αλέξανδρο Καρυστινό

Untitled-1 Untitled-2 Untitled-3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τα ιδια και χειροτερα στις περιοχες Ζουμπερι, Αγ. Μαρινα, Νεα Μακρη.
    Κλαδια, στρωματα, πευκοβελονες σε σακουλες, λεκανες τουαλετας (!!!), κι οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις. Για τον δημο τι να σχολιασω… Φταινε ομως και οι … «νοικοκυρηδες» που τα φορτωνουν απο τους κηπους ή τα οικοπεδα τους κι απλα τα μεταφερουν λιγο παρακατω… να ψοφησει η κατσικα του γειτονα, με λιγα λογια.

Leave a Response