ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ LIVE: “ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ” Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! “Τον ΣΥΡΙΖΑ τον ψήφισαν ρομά, κρατούμενοι και λαθρομετανάστες”

Κοινοποίηση:
XATZINIK

Ένας ομηρικός καυγάς σημειώθηκε σε… πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση μέσα από την συχνότητα του Ant1, νωρίς το βράδυ της Κυριακής, , μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του Αλέξη Κούγια.

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν πίστευε στα αυτιά του -και ποιος μπορεί να τον… κατηγορήσει- με τα όσα απίστευτα είπε ο γνωστός ποινικολόγος και έφτασε στο σημείο ουσιαστικά να τον… κόψει στον αέρα κάνοντας λόγο για φασιστικές απόψεις και δηλώνοντας αρκετές φορές πως δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας!

«Θα πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ για την σύνθεση των ανθρώπων που ψήφισαν. Δηλαδή αν τελικά είναι οι ρομά, αν τελικά είναι αυτοί με τις ιδιαιτερότητες, αν είναι οι ταλαιπωρημένοι των φυλακών, αν είναι τελικά οι λαθρομετανάστες που πήρανε διαβατήρια«, τόνισε ο Αλέξης Κούγιας για τις εκλογές… «παγώνοντας» το πάνελ!

«Κύριε Κούγια, αυτό δεν ακούγεται δημοκρατικό«, είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Αν η αισθητική της Αριστεράς είναι οι ρομά, οι ιδιαιτερότητες, οι ταλαιπωρημένοι των φυλακών… Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν είναι το ίδιο πράγμα να έχεις σαν ψηφοφόρο σου τον ανεξάρτητο που δεν περιμένει το επίδομα. Εσείς θα χαιρόσασταν να σας ψηφίζουν αυτοί; Εγώ θα χαιρόμουν να με ψηφίζουν οι άλλοι«, συνέχισε ο ποινικολόγος, απαντώντας πως στις «ιδιαιτερότητες» που ανέφερε συμπεριλαμβάνει και τους ομοφυλόφιλους.

«Εμένα η άποψή μου είναι ότι είναι σοκαριστική η άποψή σας«, τόνισε στην συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου. «Δεν μπορεί να λέτε ότι έχει άλλο βάρος η ψήφος ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του ατόμου που ψηφίζει. Είναι ό, τι πιο φασιστικό έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό! Ακούτε κύριε Κούγια; Είναι απολύτως φασιστική άποψη» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι!

«Ένας άνθρωπος σαν εσάς, καλλιεργημένος, κάνει μια τέτοια τοποθέτηση που ούτε Χρυσαυγίτες της κακιάς ώρας δεν την κάνουν», συνέχισε ο παρουσιαστής έξαλλος!

Στην συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας τον κατηγόρησε για υποκρισία, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να λέει πως έχει μεγαλώσει δίπλα σε τέτοιους ανθρώπους, με τον ποινικολόγο να του λέει «πώς; Από ό, τι θυμάμαι γιος υπουργού είσαστε».

«Γιος υπουργού ο οποίος έγινε υπουργός όταν εγώ ήμουν 25 ετών! Καταλάβατε; Μεγάλωσα στην Αλεξανδρούπολη, όπου υπήρχανε ρομά και μουσουλμάνοι, μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη, σε μια πολύ φτωχή γειτονιά και έμαθα να εκτιμώ όλους τους ανθρώπους το ίδιο και όχι με βάση το χρώμα του δέρματος ή τη σεξουαλική συμπεριφορά! Είναι θλιβερά αυτά που μας λέτε! Λυπάμαι πάρα πολύ», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου… κόβοντας την κουβέντα του με τον Αλέξη Κούγια!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. AMA OXATZHΝΙΚ. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ 70% των εισοδηματων του, ΔΗΛ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ,[ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΜΑΣΑΙΑ ΤΑΞΗ],τοτε και βεβαιως θα υπερασπιζεται ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ.

  2. Καλημέρα Στέφανε,

    Ο Αλέξης Κούγιας Είπε την Αλήθεια, σχετικά με τη Σημερινή Πραγματικότητα στην Ελλάδα, που Σαφέστατα ο Χατζηνικολάου Αγνοεί, δεν Γνωρίζει τι Πραγματικά Συμβαίνει στην Αγορά Εργασίας στην Ελλάδα.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ Έδωσε Αξία και Αλληλεγγύη στους Ρωμά, ΛΑΘΡΟ-Μετανάστες και Παραμέλησε τον Έλληνα. Από ότι Μαθαίνουμε, οι διάφοροι Ρωμά, Πακιστανοί, Αφγανοί, Αλβανοί, … , Καρπώνονται τα Επιδόματα τα οποία Δικαιούνται οι Έλληνες. Ακόμη και αυτό που Λένε στην Ελλάδα, να Μπορεί Κάποιος να έχει ένα Μεροκάματο σε μία Οποιαδήποτε Δουλειά, μέχρι να Μπορέσει να Βρει Κάτι Σύμφωνα με το Αντικείμενό του, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!! Και δεν Υπάρχει, διότι και λόγω της Υψηλής Φορολογίας, δεν Προσλαμβάνονται Έλληνες, αλλά ΛΑΘΡΟ-Μετανάστες, τους Ασφαλίζουν για 4 ώρες την Ημέρα και Δουλεύουν για 10 και 12 Ώρες, με 10 Ευρώ, και τους Δίνουν 10-15 Ευρώ Έχτρα Χρήματα, φυσικά Μαύρα.

    Η Δουλειά Στέφανε δεν είναι Ντροπή, ότι Δουλειά και αν Κάνεις, αλλά όταν Βλέπεις ότι οι ΛΑΘΡΟ-Μετανάστες, σου Παίρνουν το Μεροκάματο, Κάποια Στιγμή θα Εκραγείς και θα Επαναστατήσεις !!!

    Κανείς Έλληνας δεν Είναι Ρατσιστής, απλά Πρέπει Κάποια Στιγμή να Ισχύσει και στην Ελλάδα, ΠΡΩΤΑ η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Φτιάξε Πρώτα την Ελλάδα, Ικανοποίησε τις Ανάγκες του ΈΛΛΗΝΑ, και μετά εάν Μπορείς να Βοηθήσεις και τους Μετανάστες ( από Τρίτες Χώρες ), Κάνε το και Κανείς δεν θα σου Πει Απολύτως Τίποτα. Αλλά το να Αισθάνεται ο Έλληνας Μετανάστης στην Ίδια του τη Χώρα, και να Βλέπει να Ευημερούν, όλοι αυτοί, Πάει Πολύ !!!

    Τώρα το τι Λέει ο Χατζηνικολάου, Μικρή Σημασία Έχει. Τον Γνωρίζουμε, δεν θα το Μάθουμε Τώρα !!!

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ!
    ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ!
    ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΖΩ! ΟΙ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΛΟΠΑΙΡΝΑΝΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ!
    ΕΠΙΔΟΜΑ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ? ΕΠΙΔΟΜΑ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ? Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΡΟΜΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΟΙ ΡΟΜΑ, ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ!
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΖΩ ΑΠΟΨΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ!
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!
    ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!

  4. Το φασιστομουτσο ο κούγιας! Το σκουλικι τις λάσπης !
    Όσο για τον Χατζηνικολαου εχουμε δει ανα καιρουσ τι λόγου σαπίλα κουβαλάει και αυτός αλλα και το Σαψαλο η γυναίκα του

  5. Ουστ βρωμοσκυλο Χατζηνικολάου, αντε στη βιλα σου κομματοσκυλο.

  6. Πες τα χρυσόστομε Κούγια.
    Ψόφα επί τέλους χατζηπουλημένε λακέ.

  7. μπραβο στον Κουγια. Ν-αγιασει το στομα του
    οσο για τον δημοσιογραφο που αντεδρασε “δημοκρατικα” οι δεξιες επιλογες του ειναι ακριβως οπως τις περιγραφει στο υπεροχο σχολιο του ο “ΕΛΛΗΝΑΣ”!

  8. Εμ δημοκρατία δεν θέλατε °να έχουν λόγο στον πολιτικό βίο πουσταρια σαν τον Χατζηνικολαου δεν θέλατε. Φάτε τώρα….

  9. ΘΛΙΒΕΡΟΣ είσαι εσύ Νικολάκη και να λυπάσαι τον εαυτό σου, που αδυνατείς να αντιληφθείς ότι η ψήφος του γύφτου ή του λαθρομετανάστη που πληρώνεται και κατευθύνεται εκεί όπου του δίνουν τα περισσότερα (επιδόματα, προνόμια, κλπ), δεν μπορεί να έχει την ίδια βαρύτητα με αυτήν του νοήμονος, συνετού, ευσεβούς, συνεπούς φορολογουμένου ΄Ελληνα πολίτη.
    Στην αρχαία Ελλάδα, αγαπητέ, δικαίωμα ψήφου είχε αυτός που :
    – ΄Ηταν ΄Ελληνας πολίτης και κατείχε την Ελληνική παιδεία και θρησκεία.
    – Υπηρέτησε στο στρατό και πήρε μέρος σε εκστρατείες.
    – Πλήρωνε τακτικά τους φόρους του.
    – ΄Ηταν έντιμος και δεν είχε καταδικαστεί ποτέ για ατιμωτικό αδίκημα.
    – ΄Ηταν ευσεβής.
    – Η συμπεριφορά του προς τους γονείς του ήταν άψογη.
    – Δεν ήταν κίναιδος …
    Πες μας, λοιπόν, ποιές από τις παραπάνω προϋποθέσεις πληρούν οι γύφτοι, οι λαθρομετανάστες, οι ομοφυλόφιλοι, για να έχεις το δικαίωμα να μιλάς για Δημοκρατία, λιμοκοντόρε …
    Κι εάν, κατ΄εσένα, ο ανισόρροπος, ο αμόρφωτος, ο κατάδικος, ο υπόδικος, ο επιδοματο-συντηρούμενος, ο φοροφυγάς, κλπ., πρέπει να έχει δικαίωμα ψήφου και να ρυθμίζει τις ζωές των υπολοίπων πολιτών, τότε να αποδείξεις εμπράκτως ότι είσαι υπέρ της ισονομίας όλων των πολιτών, αδιακρίτως, σε όλα τα επίπεδα (εκπαίδευση, παιδεία, κοινωνικό & επαγγελματικό περιβάλλον, κλπ.).
    Πάρε, λοιπόν, τον κ@λο σου και φύγε σπό την χλίδα, να πας να μαζέψεις παλιοσίδερα, χόρτα, κρεμμύδια, πατάτες, καρότα, ελιές, ροδάκινα, κλπ., και να βάλουμε έναν αμόρφωτο γύφτο να μας λέει τις ειδήσεις ή να εκδίδει εφημερίδες & περιοδικά.
    Πώς την βλέπεις την ιδέα αυτή, Νικολάκη ; Είναι φασιστική ή δημοκρατική ;
    Ρε άντε στα τσακίδια, παλιοταγάρι, που από τα σαλόνια της φασιστικής ελίτ θα μιλήσεις για δημοκρατία …

  10. Η γνωστη υποκρισια των συστημικων δημοσιογραφων.Τον Κουγια δεν τον παω αλλα τα ειπε πολυ καλα.Η Δημοκρατια αυτων των δημοσιογραφων σταματαει εξω απο το σπιτι τους στα βορεια προαστεια και εξω απο τα κολεγια που πανε τα παιδια τους.Αμα του παμε μερικους προσφυγες να μεινουν σε σκηνες εξω απο το σπιτι του εκει θα δουμε ποσο δημοκρατης ειναι.Ουστ χλε χλε χατζηνικολαου

  11. Ο κούγιας εχει δίκιο………………..
    Χατζηνικολάου εισαι απλά <>

  12. Η υποκρισία σου, Χατζηνικολάου, χτύπησε κόκκινο … Πότε έφυγες από την Αλεξανδρούπολη, ρε υποκριτή, που πρόλαβες να γνωρίσεις ρομά και μουσουλμάνους ; Σε ποιά “φτωχή” γειτονιά της Θεσσαλονίκης, μεγάλωσες, ρε ψεύτη ; Σε ποιά περιοχή της Αθήνας, μετακόμισες στα 15 σου και έζησες, ρε μασκαρά ; Κι αφού τόσο πολύ εκτιμάς τους ανθρώπους αυτούς (ρομά, λαθρομετανάστες), γιατί δεν πήγες να εγκατασταθείς με την ΄Ελενα ή με την Κρίστη, στο Μενίδι ή στον ΄Αγ. Παντελεήμονα, αλλά προτίμησες τα βόρεια προάστια ;;; Γιατί δεν έστειλες τα παιδιά σου στα δημόσια σχολεία να είναι συμμαθητές με τα γυφτάκια και τα λαθρομεταναστάκια, αλλά προτίμησες και τα έστειλες στα κολλέγια ;;; ΄Ασε τα σάπια, ρε υποκριτή, που θα μας το παίξεις και ευαίσθητος ! ΄Αντε να τελειώσεις αυτή την έρημη σχολή (Πάντειο) που άφησες στη μέση χωρίς να πάρεις πτυχίο, ρε μ@λ@κ@, που μου έγινες κι εσύ “παιδί του λαού” με δεξιές τσέπες … και άντε στο διάολο …
    ΕΥΓΕ στον Κούγια για τις αλήθειες που εξεστόμισε …

  13. ΑΨΟΓΟς Ο ΚΟΥΓΙΑς. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟς ΕΙΣΑΙ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟς.

  14. Κατι ξερει ο κουγιας , αλλα μπορει να το διατυπωσε λαθος , δεν ειναι και τοσο αγιοι οι ρομα….Καποιος τουσ ειχε ευχαριστησει και ειχε πει οτι τους στηριζει , (**απο την Δυτικη θρακη κατα την επισκεψη του )

  15. Δεν τα ειπε καλα ο κουγιας.το σωστο ειναι να πει:τον συριζα τον ψηφισαν οι πουστηδες,οι ξεκωλιαρηδες,οι ανωμαλοι,οι διεστραμμενοι,οι κτηνοβατες γιδογαμηδες,οι αντιχριστοι,οι γυφτοι,οι λαθροτζιχαντιστες,οι αλβανοι,οι μαχαιροβγαλτες,οι χασισοποτες,οι μαστουροκανιβαλοι,οι ξετσιπωτοι,ολοι οι φονιαδες μητροκτονοι,πατροκτονοι,αδερφοκτονοι,βιαστες,ψυχακηδες,μπεκρηδες αλκοολικοι,ολοι οι τελειωμενοι και αρπαγμενοι στο μυαλο!!!ετσι λεγονται τα πραγματα!!!!!!!!

  16. Χιλια μπραβο στο Κουγια.Ενα τετοιο αριστερο θελουμε εναντιον μπολσεβικων -γυφτων- λαθρο

  17. Σωστος ο κουγιας,κολογλυφτης οπως παντα ο πολυς χατζηπατατας.

  18. φτωχοναζιστακια ορφανα του φυρερ ο Βελοπουλος είναι ο μπαμπας σας!

    1. ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΠΕΛΕΝΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΕΣΑΙ ΒΡΟΜΑΚΙ, ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ…

  19. Ξέχασαν να αναφέρουν τους μεγάλους πατριώτες,Μακεδονομάχους κρητικούς.Ροζ άλλη μία φορά η λεβεντοκλάνα

  20. ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ!…ΕΤΣΙ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ;
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ!

Comments are closed.