Ο 9χρονος γιος τους γελούσε συνεχώς και χωρίς λόγο! Όταν τον πήγαν στον γιατρό, έπαθαν σοκ! [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
gios_touw

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το γέλιο ενός παιδιού; Οι γονείς του 9χρονου Τζάστιν Τσο από την Καλιφόρνια χαιρόντουσαν πολύ να ακούνε το γέλιο του γιου τους.

Μερικές φορές, χωρίς κάποιο λόγο, ο Τζάστιν ξεκινούσε να γελάει ανεξέλεγκτα. Οι γονείς του νόμιζαν πως ήταν κομμάτι της προσωπικότητάς του, αλλά αυτό δεν ίσχυε.

Όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του, ο Τζάστιν λάτρευε να παίζει ποδόσφαιρο και επιτραπέζια. Ήταν πάντα χαρούμενος αλλά οι γονείς του άρχισαν να υποπτεύονται πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν παρατήρησαν πως ο Τζάστιν γελούσε ακόμα περισσότερο όταν κουραζόταν πολύ ή όταν χτυπούσε.

Τότε, μία μέρα ο γιος τους έπαθε επιληπτική κρίση και μία ομάδα ειδικών γιατρών έκανε μία σοκαριστική διάγνωση.

Πράγματι, τα ξεσπάσματα γέλιου που είχε πολλές φορές ήταν επιληπτικές κρίσεις. Αυτή η σπάνια ασθένεια λέγεται γελαστική επιληψία. Εκτός από αυτό, μία μαγνητική έδειξε πως είχε έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλό του. Αυτοί οι όγκοι συνήθως είναι από την γέννηση αλλά δεν προκαλούν προβλήματα μέχρι πολύ αργότερα, αν όχι καθόλου.

gios_tous2

Λίγα χρόνια πριν, θα έπρεπε να του ανοίξουν το κεφάλι για να αφαιρέσουν τον όγκο. Αυτού του είδους οι επεμβάσεις είναι πολύ επικίνδυνες και απαιτούν πολύ χρόνο ανάρρωσης. Ευτυχώς όμως, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι γιατροί μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν μικροσκοπικά εργαλεία που κατέστρεψαν τον όγκο με θερμότητα.

Και αυτή η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τώρα, έξι μήνες μετά, ο Τζάστιν δεν παθαίνει πλέον κρίσεις επιληψίας. Και το καλύτερο είναι πως είναι όσο χαρούμενος ήταν και πριν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: