Ο 24χρονος που έγινε δισεκατομμυριούχος σε μία νύχτα

Κοινοποίηση:
fghfghfh

Είναι μόλις 24 χρονών. Διασκεδάζει με την Rihanna και την Bella Hadid και χθες έγινε σε ένα βράδυ δισεκατομμυριούχος.

Ο Eric Tse, που πρόσφατα αποφοίτησε από την σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων Wharton, του πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια, η οποία ανήκει στην ελίτ των πανεπιστημίων, έλαβε χθες δώρο από τους γονείς του μετοχές ύψους 3,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την οικογενειακή επιχείρηση.

Οι γονείς του Eric είναι εκτελεστικοί διευθυντές της Sino Biopharmaceutical και του δώρισαν το ένα πέμπτο των συνολικών μετοχών της εταιρείας όπως αναφέρει το δημοσίευμα του cnn.com.

Ο Tse από το Χονγκ Κονγκ είναι το πιο πρόσφατο μέλος του ανερχόμενου κλαμπ των δισεκατομμυριούχων της Ασίας. Όπως ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας ο 24χρονος θέλει να διατηρήσει χαμηλό προφίλ, κάτι που δεν συνάδει με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram μαζί με γνωστές κυρίες της showbiz, όπως η Bella Hadid, η Rihanna και η Lily Aldridge.

Ο κοινωνικός του περίγυρος περιλαμβάνει επίσης άτομα όπως ο χρυσός Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Sun Yang, ενώ έχει γνωρίσει την πριγκίπισσα του Μονακό και την γαλλίδα πρώην Πρώτη Κυρία Κάρλα Μπρούνι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: