Ο “σατανάς” λουφάζει στα πλοία της κρητικής ΑΝΕΚ. Το “αόρατο” χέρι που τους βάζει φωτιά. Πυριτιδαποθήκη το πλωτό “φέρετρο” . Μνήμες Νόρμαν Ατλάντικ

Κοινοποίηση:
norman1

Η πρώτη φωτογραφία του θέματος είναι από το πλοίο Νόρμαν Ατλάντικ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΝΕΚ, σαν συλλογική ναυτική παρουσία στο χώρο των ακτοπλοϊκών γραμμών και των μεγάλων ταξιδιών προς την Ιταλία, δημιουργεί προβλήματα στους ταξιδιώτες αλλά και στην μεταφορά οχημάτων και επαγγελματικών επιβιβάσεων.

Να ξεχάσουμε την υπόθεση του Νόρμαν Ατλάντικ, της πιο χαρακτηριστικής και πιο βάναυσης παραβίασης στοιχειωδών μέτρων ασφαλείας για μεταφορά εμπορευμάτων που στοίχισε την ζωή σε δεκάδες ανθρώπους που μερικούς ακόμα δεν τους έχουν εντοπίσει και θεωρούνται νεκροί ή αγνοούμενοι;

olimpic1

Τα πλοία αυτά της ΑΝΕΚ, ή παίρνουν φωτιά γιατί όσοι διευθύνουν την εταιρεία τους είναι εν δυνάμει φονιάδες ή έχουν μπει στο μάτι ανταγωνιστών, όπως χρόνια τώρα ψιθυρίζεται στον Πειραιά και στις εκεί ναυτιλιακές εταιρείες περισσότερο ως άλλοθι και λιγότερο ως πραγματικότητα.

Σοκ προκαλούν οι  εικόνες από το γκαράζ του Olympic Champion, στο οποίο ξέσπασε φωτιά το πρωί του Σαββάτου, όταν δηλαδή άρχισε και η «Οδύσσεια» για τους 538 επιβάτες του πλοίου.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το epirustvnews.gr φαίνονται οι καμένες και λιωμένες νταλίκες από την φωτιά, ενώ το εσωτερικό του πλοίου έχει μαυρίσει από τον καπνό.

Αυτά- για τους κυρίους υπουργούς της Εμπορικής Ναυτιλίας- γυρίζουν την Ελλάδα μισό αιώνα πίσω. Πάρτε μέτρα. Γιατί εάν δεν τα πάρετε, θα μετράτε πάλι τους νεκρούς της Φαλκονέρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΑΥΤΗΛΙΑΚΕΣ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ ΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΑ Η ΑΝΕΚ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΖΗΜΕΙΕΣ ΟΛΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ………… ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΧΡΕΟΙ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ???…………….

  2. Ο Βαρδηνογιαννης και η κωλοεταιρεια του ………….κρημα για τους Κρητικους ναχουν αφησει την αλλοτε παντοδυναμη Ανεκ στα χερια αυτου του μαφιοζου

  3. Ως, σε όλα τα σχετικά άρθρα σχολίασα, <>
    Το βίντεο του epirustvnews.gr που χάθηκε βρε παιδιά;;; Στη θέση του υπάρχει βίντεο του αθλιου <>, που μιλάει για εκκένωση σε λεπτα της ώρας (κορυφαίος ο σχολιαστής, σαν το αφεντικό του)… κλαψ, λυγμ, κλαψ!

  4. Νταλικιερηδες τι περιμενεις?? Αυτοι και οι ταριφες ειναι κινδυνος θανατος

    1. Eλα ενα ταξιδακι με Νταλικιερη οχι μακρια,Αθηνα,Αλεξανδρουπολη και πισω να δεις τον Χριστο φανταρο μωρη Λουλουκα.

Comments are closed.