Ο «πατριώτης»! Εκτελεστικό διάταγμα Ν.Τραμπ: Αναγνώρισε τον Ιουδαϊσμό ως εθνικότητα

Κοινοποίηση:
1

Εκτελεστικό διάταγμα με το οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγνωρίζουν τον Ιουδαϊσμό ως εθνικότητα, εκτός από θρησκεία, υπέγραψε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ την Τετάρτη.

Στην αιτιολόγησή του, ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι το συγκεκριμένο νομοθέτημα θα αποτελέσει ένα ισχυρό όπλο στη μάχη για την αντιμετώπιση του αντισημιτισμού και θα αποτελέσει βάση για οποιαδήποτε υπόθεση ρατσισμού, χρώματος ή εθνικότητας και μία «ασπίδα» για το Ισραήλ.

«Αυτό είναι το μήνυμά μας προς τα πανεπιστήμια: εάν θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε το τεράστιο ποσό των ομοσπονδιακών δολαρίων που παίρνετε κάθε χρόνο, πρέπει να απορρίψετε τον αντισημιτισμό. Είναι πολύ απλό», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την υπογραφή της εντολής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τους έκαψε τους εβραίους ο μ@λάκας. Εκτός αν το κάνει επίτηδες…. Όλα αυτά τα χρόνια οι Εβραίοι επιβίωναν και κατακτούσαν τις κοινωνίες γιατί παρίσταναν τους ντόπιους, απλά “διαφορετικού θρησκεύματος”. Αν αρχίσουν οι χώρες να τους αντιμετωπίζουν ως διαφορετική εθνότητα, και ξαφνικά διαπιστώσουν πως οι τράπεζες και τα κέντρα αποφάσεων είναι τίγκα σε αυτή την εθνότητα…. Ε θα πέσει γέλιο τότε….

Comments are closed.