“Ο μέθυσος καντινιέρης της Ελευσίνας που κατέβασε το παντελόνι μπροστά στα εγγόνια του”. Νέο σήριαλ με την “καντίνα της Ελευσίνας”. Επιστολή “ποταμός”

Κοινοποίηση:
kantina-elefsina2

 Για το θέμα με την περιώνυμη πια καντίνα του Κερατσινίου, για την οποία έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Αθηνών, για πιθανόν- τυχόν- κακώς κείμενα στην εγκατάσταση και λειτουργία της, λάβαμε την εξής απαντητική επιστολή, την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια. Πάντως άποψή μας είναι ότι η υπόθεση αυτή πρέπει να λήξει είτε μέσω της δικαστικής οδού είτε μέσω των έτερων πλευρών.  Βρείτε τα παιδιά. Είναι κρίμα κι άδικο να “σκοτώνεστε” μεταξύ σας.

ΠΡΟΣ

Την ιστοσελίδα MAKELEIO.GR

Από τους α) Αλκιβιάδη Ρούτη β) Γεωργία Κυριμοπούλου- Ρούτη

Ο μέθυσος καντινιέρης της Ελευσίνας που κατέβασε το παντελόνι μπροστά στα εγγόνια του.

Με έκπληξη διαβάσαμε ανάρτηση της ιστοσελίδας makeleio.gr όπου δημοσιεύεται επιστολή της κας Ρούτη Εφροσύνης σχετικά με τον «αγώνα» επιβίωσης της εν λόγω αναρτήσασας κόντρα «στα θεριά της θάλασσας» όπως αναφέρει ο τίτλος σας.

Ας μιλήσουμε για την αλήθεια όμως διότι σημασία έχει τόσο εσείς όσο και το ευρύ κοινό της ηλεκτρονικής εφημερίδας σας να ενημερωθεί με βάση τα δεδομένα και όχι μέσω παραπλανητικών αναφορών.

Η κα Ρούτη έχοντας την υποστήριξη του εξαδέλφου μας δημάρχου Ελευσίνας Τσουκαλά Γεώργιου κατάφερε να αποκτήσει το 2013 την υπ’ αριθμ. 04/13-11-2013 Άδεια Άσκησης Υπαίθριου Στάσιμου εμπορίου τοποθετώντας την αυτοκινούμενη καντίνα της έμπροσθεν του θερινού κινηματογράφου στην Ελευσίνας. Η άδεια αυτή είναι παράνομη διότι ο χώρος που τοποθέτησε ο δήμαρχος Ελευσίνας την «καντίνα» δεν ανήκει στην δικαιοδοσία του δήμου αλλά του ΟΛΕ ΑΕ. Επίσης και ενώ όλοι γνώριζαν ότι η «καντίνα» είναι Φορτηγό μη ανατρεπόμενο βάση του τηρούμενου φακέλου του οχήματος στην Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών δυτικής Αττικής συνέργησαν στην επέκταση της παρανομίας συνομολογώντας με τις υπογραφές τους για την λειτουργία εδώ και 6 χρόνια μιας επιχείρησης με την χρήση «αυτοκινούμενης καντίνας» που είναι όμως φορτηγό μη ανατρεπόμενο για τη μεταφορά χαρτοκιβωτίων και που ουδέποτε έλαβε εγκρίσεις καταλληλόλητας για την νόμιμη μετατροπή του.  

Αναφορικά με τα γραφόμενα της μητέρας μου κας Ρούτη, ότι «μεγαλώνει τα εγγόνια της μιας και ο γιός της είναι φυλακή», θα ήθελα να σας ενημερώσω ως ο γιος της από την φυλακή ότι κανείς δεν την υποχρέωσε να προβεί σε αυτή την ενέργεια παρά η ίδια με παραπλανητικά στοιχεία κατάφερε ερήμην μας να προσφύγει στο δικαστήριο και να αποσπάσει δικαστική απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια των ανήλικων τέκνων μας εξαπατώντας το δικαστήριο μιας και προσκόμισε στοιχεία που αφορούν την «επιχείρηση της» παρουσιάζοντας μάλιστα και εισοδήματα πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ ετησίως ώστε να αποδείξει ότι είναι ικανή να μας πάρει τα παιδιά. Τελικά εκδόθηκε προσωρινή απόφαση με την οποία στέρησε τα παιδιά από τη μητέρα τους και σύζυγο μου αλλά και από εμένα τον ίδιο τον πατέρα τους.

Η μητέρα μου στη επιστολή της προς το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ισχυρίζεται ένα σωρό ψέματα ενώ γνωρίζει ότι η αλήθεια είναι μία. Από την αρχή που ξεκίνησε να λειτουργεί αυτή η καντίνα ήταν ένα σκάνδαλο γνωστό σε όλες τις υπηρεσίες που το προστάτευε έως πρότινος ο δήμαρχος Ελευσίνας και εξάδελφος μας.

Στο σκέλος που αφορά την αναφορά στον δημοσιογράφο Κώστα Μιλόβα εξ όσων γνωρίζω πράγματι ο πατέρας μου στις 5/6 επιτέθηκε στα ανήλικα παιδιά του επειδή μάλλον τον ενόχλησαν και η επίθεση δεν οφείλεται ότι τα παιδάκια έκαναν κάτι παίζοντας σε μια πλατεία ανοιχτή για όλον τον κόσμο αλλά οφείλεται ότι ο πατέρας μου Ρούτης Μελέτιος είναι αλκοολικός και όταν πίνει χάνει τους τρόπους του.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Μιλόβας ούτε χρωστάει χρήματα σε μας ούτε τα παιδιά του μεγάλωνε κανείς μας πολλώ δε μάλιστα η μητέρα μου Εφροσύνη Ρούτη. Όλα αυτά είναι αναφορές προκειμένου να διαβάλλουν την προσωπικότητα του ανθρώπου που στήριζε όλα αυτά τα χρόνια την οικογένεια μας.

Άλλωστε ο ίδιος ο πατέρας μου πέρσι το καλοκαίρι που επισκέφθηκε την καντίνα του η σύζυγος μου και νύφη του για να δει τα παιδάκια μας εκτός ότι την έβρισε χυδαία κατέβασε το παντελόνι του και της επέδειξε τα γεννητικά του όργανα. Η σύζυγος μου κατέθεσε μήνυση. Οι γονείς μου κακοποιούν τα παιδιά μας και γι αυτό έχει ενημερωθεί η Εισαγγελέας Ανηλίκων.

Επίσης οι γονείς μου όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι έγκλειστος δεν έχουν ενδιαφερθεί ούτε με έχουν βοηθήσει ούτε καν να ενδιαφερθούν αν ζω ή αν πέθανα όπως ψευδώς αναφέρουν στην επιστολή τους.

Δυστυχώς συνεχίζουν να εκμεταλλέυονται τα παιδιά μας όπως έκαναν και στο περιεχόμενο της επιστολής που δημοσιεύσατε στην ιστοσελίδα σας, σέρνοντας από υπηρεσία σε υπηρεσία  με την πρόφαση ότι τα μεγαλώνουν μόνοι τους ενώ τα χρησιμοποιούν ακόμα και για να σερβίρουν στην παράνομη καντίνα τους που λειτουργεί χωρίς καμία άδεια εδώ και 7 χρόνια.

Ως γονείς των ανήλικων παιδιών μας πλέον αγωνιζόμαστε να πάρουμε πίσω και να αποδείξουμε κατά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μας μέτρων που έχουμε καταθέσει και δικάζονται τον Δεκέμβριο ότι τόσο η μητέρα μου Εφροσύνη Ρούτη όσο και ο πατέρας μου Μελέτιος Ρούτης παραπλάνησαν το δικαστήριο όπως άλλωστε παραπλανούν χρησιμοποιώντας όλους όπως κι εσάς αγαπητό ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Με παράκληση να αναρτήσετε την επιστολή μας

Αλκιβιάδης Ρούτης

Γεωργία Κυριμοπούλου Ρούτη

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Της πόπης γίνεται… εγώ τους καντινιέρηδες τους φοβάμαι, βρωμοφαρα…

  2. χμμμ…μαλιστα. αυτη η σταση φαινεται ακρως πιο πειστικη.

Comments are closed.