Ο δημοσιογράφος του ΣΚAΪ Μανώλης Κωστίδης παντρεύτηκε την……

Κοινοποίηση:
pjimage-3-32-750x430

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία Μανώλης Κωστίδης παντρεύτηκε την πρόξενο της Ελλάδας στην Πόλη Δανάη Βασιλάκη.

Η πρόταση γάμου, σύμφωνα με δημοσιεύματα έγινε το περασμένο Πάσχα στη Χάλκη των Πριγκιποννήσων, τη γενέτειρα του δημοσιογράφου.


Η Ελληνίδα πρόξενος, εκτός από πολύ όμορφη, είναι γνωστή και για τη φιλανθρωπική δράση της. Είναι απόφοιτη του Αρσακείου Αθηνών με πανεπιστημιακές σπουδές στα Οικονομικά και στις Πολιτικές Επιστήμες και με μάστερ στο Λονδίνο.

Το ζευγάρι κρατά πάντα χαμηλούς τόνους και η φωτογραφία από το γάμο τους είναι και η μόνη κοινή που θα δείτε μέχρι στιγμής και μάλιστα ο άνθρωπος που τους μαρτύρησε είναι κάποιος πολύ καλός τους φίλος ο ποίος έγραψε χαρακτηριστικά… «Βήμα, βήμα στο “Ησαϊα Χόρευε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ; ΑΑ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΡΕ ΟΥΣΤ ΕΠΟ ΕΔΩ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ.

  2. αυτός και η αντωνοπούλου στίς ειδήσεις του σκάι στίς 2 το μεσημέρι ,πάντα μα πάντα μα πάντα μα πάντα ,οταν αναφέρονται στον ερντογάν …το ξαναγράφω μάς ζαλίζουν με το …ρετζέπ ταγίπ ερντογάν …δεν μπορούν απλά να πούν ο κύριος ερντογάν η εστω ταγίπ ερντογάν ? ελεος ρε αχρηστοι δημοσιογράφοι ειναι κουραστικό – αηδιαστικό συνέχεις να ακούς ο ρετζέπ ταγίπ ερντογάν …ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΕΟΣ ΡΕ

Comments are closed.