Ο βουλευτής με την Πόρσε που έγινε έξαλλος γιατί πλήρωσε… εισιτήριο στη ΔΕΘ!

Κοινοποίηση:
26009591-735x449

Έξω φρενών έγινε ο βουλευτής Αττικής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας, επειδή του ζήτησαν να… πληρώσει εισιτήριο για να μπει στη ΔΕΘ, όπως και στον υπόλοιπο κόσμο. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για τον ίδιο βουλευτή που συνήθιζε να πηγαίνει στο Κοινοβούλιο με το διθέσιο κάμπριο και να το παρκάρει δίπλα στα υπηρεσιακά οχήματα, και του είχε καταβληθεί πρόστιμο 22.000 ευρώ, το οποίο δεν πλήρωσε.

Μάλιστα, ο βουλευτής έφτασε στο σημείο να στείλει μία εξοργισμένη επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.
Ο κ. Καβαδέλλας στην επιστολή του αναφέρει ότι είχε πρόσκληση για τα εγκαίνια της ΔΕΘ αλλά δεν έδωσε το «παρών». Για αυτό αποφάσισε να την επισκεφθεί την Τρίτη (12.09.2018) και η υπεύθυνη του ζήτησε να πληρώσει εισιτήριο, όπως κάνουν όλοι οι επισκέπτες. Ωστόσο, αυτό δεν άρεσε καθόλου στον βουλευτή.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με την επιστολή,  η υπεύθυνη «εξεδίωξε» τον βουλευτή, λέγοντας του να περάσει από τα ταμεία να βγάλει εισιτήριο «σαν κοινός πελάτης, επισκέπτης και μου συνέστησε εκθέτοντας με δημόσια, να δίνω το δήθεν καλό παράδειγμα πληρώνοντας το αντίτιμο της εισόδου μου όπως όλοι πράττουν, παρουσιάζοντας εννοιολογικά την περίπτωση των Βουλευτών ως «τζαμπατζήδων».

Ο κ. Καβαδέλλας ενημερώνει μάλιστα πως έστειλε επιστολή και στη διοίκηση της ΔΕΘ, προκειμένου να μην του αποστείλουν ξανά πρόσκληση, ενώ σε άλλο σημείο της επιστολής του προς τον κ. Βούτση αναφέρει πως «δεν προσήλθα στην έκθεση για να αγοράσω τρακτέρ μπογιές και εργαλεία» και πως για τον ίδιο «θα ήταν ασφαλώς μία ταλαιπωρία να περπατώ δυο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο». Σημειώνεται, ότι το αντίτιμο του εισιτηρίου που θεώρησε προσβλητικό να πληρώσει ο βουλευτής, είναι 7 ευρώ…

Καβαδέλλας: Ολόκληρη η επιστολή του στον κ. Βούτση

Αξιότιμε κε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων.

Έλαβα μία πρόσκληση να παρευρεθώ στα εγκαίνια της διεθνούς εκθέσεως Θεσσαλονίκης πλην όμως δεν κατέστη δυνατόν να παραστώ στα εγκαίνια .

Θεώρησα την πρόσκληση τιμητική και σκέφτηκα με την πρώτη ευκαιρία να   πραγματοποιήσω την επίσκεψη, την 12/09/2018 ανταποκρινόμενος στην τιμή που μου έκαναν να με καλέσουν στα εγκαίνια.

Αντιμετώπισα στην έκθεση προσβλητικό και εχθρικό προς τον Κοινοβουλευτισμό περιβάλλον

Η υπεύθυνη με εξεδίωξε λέγοντας μου να περάσω από τα ταμεία να βγάλω εισιτήριο σαν κοινός  πελάτης, επισκέπτης και μου συνέστησε εκθέτοντάς με δημόσια, να δίνω το δήθεν καλό παράδειγμα πληρώνοντας το αντίτιμο της εισόδου μου όπως όλοι πράττουν, παρουσιάζοντας εννοιολογικά την περίπτωση των Βουλευτών ως ‘’τζαμπατζήδων’’.

Αρνήθηκα να αποκριθώ στην προσβολή αυτή  και αποχώρησα διαμαρτυρόμενος εντόνως για την εχθρική, προσβλητική ,υποτιμητική αυτή συμπεριφορά των υπευθύνων της διεθνούς έκθεσης που πηγάζει βέβαια και από την ανεπαρκή στάση  των συναρμόδιων Υπουργών.

Ως εκ τούτου απέστειλα επιστολή στους διοργανωτές με την οποία ζητώ να μη μου ξαναστείλουν πρόσκληση αφού δεν είναι εις θέσιν να τιμούν το Κοινοβούλιο, τους προσκεκλημένους τους ή έστω απρόσκλητους  Βουλευτές.
Σε αντίθεση με την Ελλάδα, όταν επισκέφθηκα την FIERRA DI MILANO, μου διέθεσαν και ξεναγό
τιμώντας το αξίωμα του Βουλευτή ,όχι ασφαλώς το άτομο.

Εγώ προσωπικώς δεν προσήλθα στην έκθεση για να αγοράσω τρακτέρ μπογιές και εργαλεία.
Προσήλθα για να τιμήσω αφ’ ενός την Θεσσαλονίκη και αφ’ ετέρου τους διοργανωτές και τους εκθέτες.
Για μένα θα ήταν ασφαλώς μία ταλαιπωρία να περπατώ δυο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο.
Θα παρακαλούσα να μου γνωρίζατε τις ενέργειες Σας.

Μετά τιμής,

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΒΑΔΕΛΛΑΣ
Βουλευτής Ν. Αττικής ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Με 10 χιλιαρικα τον μηνα που περνεις που να φτασουνε να πληρωσεις το εισητηριο. Κατι τσομπανοβλαχοι σαν και σενα κανανε την βουλη μπουρδελο, που θελεις να τιμησουμε και το κοινοβουλιο, αρχιλαμογιο. Και αν δεν εχεις πουλα την πορσε.Αντε στο διαολο.

Leave a Response