Ο απόλυτος τρόμος για ηλικιωμένο στην Πρέβεζα: Αντιμέτωπος με 11 εκβιαστές – Άρπαξαν τα χρήματά του και χτύπησαν την κόρη του

Κοινοποίηση:
1

Οι εισβολείς, που πήγαν στο κατάστημα με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, ζητούσαν με απειλές από τον 78χρονο να πληρώσει για μια υποτιθέμενη οφειλή συγγενικού του προσώπου και για να τον εκφοβίσουν άρχισαν να τα σπάνε


Τρεις διαδοχικές «επισκέψεις» δέχθηκε στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί σε χωριό του Δήμου Πρέβεζας ο 78χρονος ιδιοκτήτης από συνολικά 11 Έλληνες που απαιτούσαν εκβιαστικά χρήματα! Οι δράστες προκάλεσαν ζημιές, άδειασαν την ταμειακή μηχανή και χτύπησαν την κόρη του ηλικιωμένου!

Οι εισβολείς, που πήγαν στο κατάστημα με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, ζητούσαν με απειλές από τον 78χρονο να πληρώσει για μια υποτιθέμενη οφειλή συγγενικού του προσώπου και για να τον εκφοβίσουν άρχισαν να τα σπάνε, να αρπάζουν τις εισπράξεις του καταστήματος ενώ ο ένας τραυμάτισε ελαφρά την κόρη του. Ωστόσο, ο ηλικιωμένος υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία μόλις έφυγαν και οι τελευταίοι εκβιαστές.

Αμέσως ξεκίνησε συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφάλειας Άρτας, που εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας και σε ένα χωριό της Άρτας επτά άνδρες και μία γυναίκα τους οποίους συνέλαβαν, ενώ αναζητούν άλλους τρεις συνεργούς τους. Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης, κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απλή σωματική βλάβη κατά περίπτωση και οι οκτώ συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ κατασχέθηκαν δύο οχήματα με τα οποία είχαν πάει στο κατάστημα των θυμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: