Ο Μπεν Άφλεκ λύνει τη σιωπή του και μιλάει για τον αλκοολισμό

Κοινοποίηση:
720_599346_a2822a4945-a63dbda7b45d78d0

Σαράντα ημέρες συμπλήρωσε στο κέντρο αποτοξίνωσης ο Μπεν Αφλεκ και στο instagram ανήρτησε μια ανακοίνωση αναφερόμενος στη μάχη που δίνει.

«Αυτήν την εβδομάδα συμπλήρωσα την 40ή ημέρα στην κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και παραμένω στην εξωτερική περίθαλψη. Η στήριξη που έχω λάβει από την οικογένεια, τους συνεργάτες και τους θαυμαστές σημαίνουν πολλά για εμένα. Μου έδωσε τη δύναμη και τη στήριξη να μιλήσω για την ασθένειά μου με άλλους», έγραψε ο Άφλεκ δεσμευόμενος ότι θα δίνει μάχη με την ασθένεια της εξάρτησης από το αλκοόλ εφ’ όρου ζωής.

«Παλεύω για εμένα και την οικογένειά μου. Τόσοι πολλοί άνθρωποι μιλούν δημοσίως στα social media και μιλούν για το δικό τους ταξίδι με τον εθισμό. Σ’ αυτούς τους ανθρώπους θέλω να πω ευχαριστώ. Η δύναμή σας μού δίνει έμπνευση και με στηρίζει με τρόπους που νόμιζα ότι είναι απίθανοι. Με βοηθά να γνωρίζω ότι δεν είμαι μόνος. Όπως πρέπει να το υπενθυμίζω στον εαυτό μου, εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, το να αναζητείτε βοήθεια είναι δείγμα κουράγιου, όχι αδυναμίας ή αποτυχίας. Ελπίζω να μπορέσω να δώσω ένα παράδειγμα και σε άλλους που δίνουν ανάλογη μάχη», υπογράμμισε στην ανακοίνωσή του ο σταρ, που οι εικόνες της πρώην συζύγου του να τον μεταφέρουν σε κακό χάλι στην κλινική αποτοξίνωσης είχαν σοκάρει τους θαυμαστές του.

599346_b3f7b01434-9142c23bbd1122a7

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Για όσους είναι εθισμένοι σε ναρκωτικά κι αλκοόλ έχω να σας στείλω μήνυμα αισιοδοξίας. Ανεβείτε στην ταράτσα του σπιτιού και πηδηξτε με το κεφάλι. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα και ειδικά εμείς οι υπόλοιποι νορμάλ άνθρωποι που είχαμε το μυαλό και δεν πέσαμε μέσα στα σκατα ούτε με την πρώτη δυσκολία αλλά ούτε και για μαγκιά.

Comments are closed.