Ο Μητσοτάκης “τελείωσε” την Δόμνα! Ψάχνει νέα… υφυπουργό!

Κοινοποίηση:
domna_

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι υφυπουργός, αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η ίδια, το τελευταίο διάστημα, είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα με το μεταναστευτικό και ιδιαίτερα με τα ασυνόδευτα παιδιά.

Μάλιστα, είχε δώσει και συνεντεύξεις σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Και τι συνέβη τελικά;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε χθες πως για το συγκεκριμένο θέμα θα ασχοληθούν η ψυχολόγος Ειρήνη Αγαπηδάκη και ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης…

Δηλαδή, στην ουσία, της είπε “άντε γεια”!

Καταλάβατε;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ , ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ , ΒΟΘΡΟΙ , ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΥΑΙΝΕΣ , ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ . ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ! ΟΛΟΙ ΤΑΧΑΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ . Σ@@@Α ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΥΣΤ.

  2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΛΑΤΣΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΛΑΤΣΟΝΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΡΤΣΑΚΛΑ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΥΓ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΩΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΝΤΑΚΩΜΕΝΟ.?.ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  3. Aγαπηδακη υπαλληλος το σορος και αυτη εκ κυπρου,μια απτα ιδια και χειροτερα για τα Μουσχαροψηφοφορια πλεον του κουλη.

  4. τα ΣΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ αλληλοφαγωνονται για την μασσα………Στα τσακηδια ξιλαγκουρο σαμπος τους αλλους που βολεψε ειναι καλητεροι απο εκεινη … ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ…….καρμπον…..

Comments are closed.