Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά για τη μήνυση στην Έλενα Ακρίτα! «Όταν λέω κάτι, το εννοώ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
seferlis71foto-682x384

«Οτιδήποτε έγινε το ξέρουν πολύ καλά και οι δύο πλευρές. Ότι πήγαν να ρίξουν ευθύνη στο πρόσωπό μου…».

Στη Φωλιά των Κου Κου ήταν σήμερα καλεσμένος ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και όπως ήταν φυσικό η συζήτηση πήγε και στο μεγάλο θέμα που δημιουργήθηκε τον τελευταίο καιρό με το Παλλάς και την Έλενα Ακρίτα.

«Μιλήσαμε γι’ αυτό το θέμα, είπαμε εγώ λίγα, κάποιοι άλλοι πιο πολλά, τους άφησα βέβαια να πουν πιο πολλά. Νομίζω ο κόσμος κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη, ποια είναι η αλήθεια, ο χρόνος θα δείξει και περισσότερα πράγματα νομίζω, αλλά είναι κάτι που ανήκει στο 2018 και τώρα είμαστε στο 2019. Το μόνο που με ενόχλησε, και θα το κλείσω εδώ, είναι ότι πήγαν να ρίξουν ευθύνη σε μένα, χωρίς να φταίω. Οτιδήποτε έγινε το ξέρουν πολύ καλά και οι δύο πλευρές. Ότι πήγαν να ρίξουν ευθύνη στο πρόσωπό μου χωρίς να έχω καμία ανάμειξη με όλο αυτό που έγινε, αυτό με πείραξε. Και γι’ αυτό βγήκα, μίλησα μια φορά, είπα ότι ήταν να πω και τελείωσε.

Έχουν πάρει όλα τα δρόμο τους. Από την πλευρά μου έχουν όλα δρομολογηθεί, ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Όταν λέω κάτι, το εννοώ. Δεν λέω ούτε λόγια του αέρα, ούτε για να προκαλέσω, ούτε δημιουργώ ίντριγκες. Τόσα χρόνια με ξέρετε, μιλάω μόνο για τη δουλειά μου, μιλάω μόνο με τη δουλειά μου και μέσα από τη δουλειά μου. Έτσι θέλω να με ξέρει ο κόσμος, γι’ αυτό θέλω να έρχεται να με βλέπει και για κανέναν άλλο λόγο. Δεν προκαλώ ποτέ ίντριγκες, πάντα αμύνομαι σε ίντριγκες που προσπαθούν να προκαλέσουν. Το καλό είναι ότι ξέρουν ότι υπάρχω και μου επιτίθενται άνθρωποι που δεν ξέρω ότι υπάρχουν. Ο καθένας ας γίνει γνωστός με τη δουλειά του», είπε μεταξύ άλλων ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε όλα όσα είπε ο Μάρκος Σεφερλής…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: