Ο Καμμένος παραιτήθηκε και τα «έσπασε» στα μπουζούκια ρίχνοντας ζεϊμπεκιές με Γονίδη -Μακρόπουλο! «Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά κι απ’ τα πολλά στα λίγα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Παραιτήθηκε και… έριξε και έναν χορό ο Πάνος Καμμένος!

Ο πρπωην υπουργός Εθνικής Άμυνας, απαλλαγμένος πλέον από το βαρύ καθημερινό πρόγραμμα, πήγε -μετά την καταψήφιση της κυβέρνησης στην ψήφο εμπιστοσύνης και τις αιχμές κατά Τσίπρα και Κοτζιά- στα μπουζούκια και το «έκαψε»!

Ο κ. Καμμένος πήγε στο Frangelico, οπου τραγουδούν ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος, και όχι μόνο τραγούδησε αλλά και έριξε ένα «βαρύ» ζεϊμπέκικο!

Η πίστα είχε γεμίσει από φίλους του αρχηγού των ΑΝΕΛ, που καθιστοί, οι περισσότεροι, του κτυπούσαν παλαμάκια, ενώ ο κ. Καμμένος δέχθηκε και τον καθιερωμένο… λουλουδοπόλεμο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. κωλοτούμπα μας δουλεύεται ψηλό γαζί 7000 € πέρνεται γιατί να μήν πηγαίνεται μπουζούκια και να διασκεδάζεται είς βάρος τών συναξιούχων που κόβεται συνέχεια την σύνταξη για να χορεύεται εσείς κωλοτούμπες

  2. Ολοι τους ειναι για τα μπουζουκια .Απο τον Παπανδρεου μεχρι τον Καμμενο.Καναμε εθνικο χορο εναν πολεμικο καθεαυτου χορο των τουρκοταταρων και των γενιτσαρων.Το » ησουνα τι ησουνα μια παξιμαδοκλεφτρα κλπ» λ.χ εναι το marsh της επιθεσεως των γενιτσαρων κοκ.Βαλτε στο you tube το λημμα mehter και θα αναθεωρησετε ολα για αυτον τον χορο.

Leave a Response