Οπαδοί του ΠΑΟΚ στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ & EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
214633

Τις διαμαρτυρίες για το πόρισμα της ΕΕΑ που εισηγείται υποβιβασμό της ομάδας τους ξεκίνησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Μηχανοκίνητη πορεία έφτασε στα γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, όπου έγινε συγκέντρωση.

Κινητοποιήσεις με αφορμή το πόρισμα της ΕΕΑ που διαπίστωσε πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη και εισηγείται υποβιβασμό του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν οι φίλοι του «δικεφάλου του Βορρά».

Μετά τα συνθήματα και το πανό που σηκώθηκε στο παιχνίδι με τον Βόλο (αναφέροντας ότι «η Ελλάδα χωρίζεται στα δυο»), μηχανοκίνητη πορεία κατευθύνθηκε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των οπαδών, με την τροχαία να έχει αποκλείσει μάλιστα την περιοχή.

214613

214618

214627

214633

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Για αυτό ο Ερντογαν δεν μας κανει πολεμο και ουτε θελει να μας κατακτησει, ξύπνιος είναι σκατοφαρα σου λεει είναι τα γιουνανια που να παω να μπλέξω μαζι τους ,εδώ εχουν φαει μνημονια στην μουρη ,δουλειες δεν εχουν και οσοι εχουν παιρνουν 400 ευρω τον μηνα και δεν μιλανε,αλλα αμα είναι για της ομαδαρες και τους προεδρους κατσε καλα!!!! μιλαμε γαμανε πρωτοι μαγκες ….ολοι τους!!!! Και μετα σας φταινε οι εκάστοτε πολιτικοι ο Σορος και οι Εβραιοι που εχουμε καταντησει ετσι ταγάρια!!!!

  2. ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ .ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΜΠΙΣΤΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΧΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΙΚΕ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

    1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ τράβα γλύψε το γαυρενάκη σου ρε σούργελο ούου… έλα θα κάνεις μπανάνα!!!

  3. φετος θα εχουμε αιγαιαθλητές με τα πετρέλαια που θα τα δώσει το κούλις στον ερντογαν

  4. φετος το νταμπλ θάναι των πετρελαίων του αιγαίου μας που θα τα χαρίσει το κούλις στον αδερφό ερντογαν;

  5. βρε βρε τους πρεσπαθλητες. Τα προδοταρια. Ουστ ρε σκοπιανα μιασματα

    1. τσουζει που εχασεσ το πρωταθλημα,οπως θα χασεισ και το επομενο μολισ σβησει το πυροτεχνημα τησ εεα

    2. φετος το νταμπλ θάναι των πετρελαίων του αιγαίου μας που θα τα χαρίσει το κούλις στον αδερφό ερντογαν;

  6. Κωλοολυμπιακοι κ κωλοαθηναιοι καταστρεψατε την ελλαδα

    1. ¨Άσε κάτω την Αθήνα ρε κωλόγαυρε μπετόβλακα. Ο ολυμπιακός είναι απο τα μπουρδέλα του πειραιά.. Γαμώ τον πειραιά σας και το πασαλιμάνι σας. Σας γαμάει όλου η Αθήνα πουτάνες κότες πειραιώτες.

Comments are closed.