Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Κανείς δεν ασχολείται με τη Μίλαν”

Κοινοποίηση:
martins-oly-768x512

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ξάνθη την Κυριακή (9/12), με τον Πέδρο Μαρτίνς να ξεκαθαρίζει ότι το μυαλό των παικτών βρίσκεται στο δύσκολο παιχνίδι με την ακριτική ομάδα κι όχι σ’ αυτό που ακολουθεί με τη Μίλαν για το Europa League.
Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλησε να αναφερθεί στα ονόματα που ακούγονται για τον Ολυμπιακό για τον Γενάρη, ενώ τόνισε για ακόμα μία φορά ότι δεν έχει κριθεί τίποτα στη μάχη του τίτλου.

Όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη Nova για:
-το αν το μυαλό «ταξιδεύει» όχι μόνο στην Ξάνθη, αλλά και στο ματς με τη Μίλαν: «Η συγκέντρωσή μας είναι απόλυτα στην Ξάνθη. Είναι ένα παιχνίδι μεγάλης δυσκολίας και είναι πολύ σημαντικό ματς. Όποιος δεν είναι καλά γι’ αυτό το ματς, δεν θα είναι και για τη συνέχεια. Το παρομοιάζω το ματς αυτό με εκείνα με Άρη και Ατρόμητο. Κανένας, λοιπόν, δεν ασχολείται τώρα με τη Μίλαν. Δεν έχω καμία τέτοια ανησυχία, είδα και σήμερα όλα τα παιδιά συγκεντρωμένα στην προετοιμασία του αγώνα με την Ξάνθη. Όλοι δουλεύουν με σκοπό να πάρουν το ματς αυτό, έχουν μεγάλη όρεξη. Έχουμε ξεκαθαρίσει στους παίκτες πως όποιος δεν είναι συγκεντρωμένος στο ματς με την Ξάνθη, δεν θα είναι καλά και για το ματς με τη Μίλαν».

-το αγωνιστικό προφίλ της Ξάνθης: «Η Ξάνθη έχει σαν βάση της την άμυνα, όχι επειδή δεν έχει άλλο τρόπο, αλλά επειδή έχει μελετήσει τις ανάγκες του πρωταθλήματος. Έχει παίκτες έμπειρους που μπορούν να υποστηρίξουν αυτό το πλάνο, αλλά και έναν προπονητή με συγκεκριμένη τακτική. Το έργο μας θα είναι δύσκολο, συνεπώς θα χρειάζεται πολλή υπομονή και προσπάθεια για να κερδίσουμε».
-τα μεταγραφικά σενάρια: «Είναι περίοδος που ακούμε πολλά ονόματα. Έχω ένα φανταστικό γκρουπ αθλητών, παιδιά που δουλεύουν καθημερινά, βελτιώνονται και μπορούν κι άλλο. Διάβασα κι εγώ το δημοσίευμα στην Πορτογαλία (σ.σ. για τον Μοντέρο). Δεν έχει νόημα να μιλάμε για αυτά τα σενάρια. Είναι όλα υποθέσεις, εκτός από τον Μασούρα που θα είναι μέλος της ομάδας μας. Μας ενδιαφέρει τι γίνεται στο παρόν, το τι κάνουμε τώρα για να προοδεύσουμε και να κερδίσουμε με την Ξάνθη. Γι’ αυτό μας ενδιαφέρει να είναι καλά οι υπάρχοντες παίκτες».

-το «κυνήγι» του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα σημαντικό προβάδισμα, αλλά αυτό δεν είναι ικανό να κρίνει τίποτα ακόμη. Το ματς με την Ξάνθη είναι καθοριστικό, δύσκολο και σε μια δύσκολη έδρα και θα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Πρέπει από εδώ και πέρα να κερδίσουμε όλα μας τα παιχνίδια. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με τον ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα, θα έχει όπως κι εμείς δύσκολα παιχνίδια. Δεν ξέρω πού θα κριθεί ο τίτλος, αυτό που ξέρω είναι πως πρέπει να κερδίζουμε όλα μας τα ματς από εδώ και πέρα».

-τα ιατρικά «θαύματα» που έχουν γίνει στον Ολυμπιακό με τους τραυματίες: «Το ιατρικό τιμ, οι φυσιοθεραπευτές, οι γυμναστές, οι διαιτολόγοι δουλεύουν πολλές ώρες με τους αθλητές. Είναι μέλη της ομάδας, έχουμε κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, γιατί όλοι δουλεύουν πολύ. Παρακολουθούμε τους παίκτες 24 ώρες το 24ωρο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ενθαρρυντικό, αλλά δεν είναι θαύμα. Είναι συνέπεια σκληρής δουλειάς».

-το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για το ματς με τη Μίλαν: «Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον του κόσμου. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε ένα μεγάλο κλαμπ, αλλά ειλικρινά δεν έχω ασχοληθεί με το ματς. Θα το κάνω όταν έρθει η ώρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: