Ολυμπιακός: Αναζητά νίκη-οξυγόνο στο ΣΕΦ απέναντι στην Ζαλγκίρις

Κοινοποίηση:
ol_3

Οι δυο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες από Μακάμπι και Αναντολού Εφές «πλήγωσαν» τον Ολυμπιακό που αναζητά εναγωνίως ένα θετικό αποτέλεσμα για να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση, την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία του.

Το σημερινό (15/11) τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Ζαλγκίρις Κάουνας (21.30 Novasports 1) για την 8η αγωνιστική της Euroleague αποτελεί ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα την οποία ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί.

«Η Ζαλγκίρις παίζει 40 λεπτά, παλεύει, πρέπει να έχουμε συνέπεια, να μην έχουμε τα κενά που είχαμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και να μην καταρρέουμε. Η «μάχη» των ριμπάουντ είναι σημαντική, δείχνει το πόσο σκληρά παίζει μια ομάδα και στις δυο πλευρές του παρκέ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κεστούτις Κεμζούρα.

Όπως ο Ολυμπιακός έτσι και η Ζαλγκίρις προέρχεται από ήττα κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους έχει μια νίκη περισσότερη από τους ερυθρόλευκους(3 νίκες ,4 ήττες). Απέναντι στον Ολυμπιακό θα τεθεί ένας πρώην παίκτης του και πιο συγκεκριμένα ο Ζακ ΛεΝτέι ο οποίος στο Κάουνας δείχνει αναγεννημένος και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με 13,6 πόντους, 6,1 ριμπάουντ μέσο όρο ανά ματς.

Τα τελευταία χρόνια η Ζαλγκίρις έχει δημιουργήσει παράδοση απέναντι στον Ολυμπιακό μετρώντας 7 νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια.

Το πρόγραμμα (8η αγωνιστική)

Παρασκευή 15/11

19.00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενερμπαχτσέ (Novasports2HD)

20.00 Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν (Novasports3HD)

21.30 Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις (Novasports1HD)

22.00 Βαλένθια – Μπάγερν Μονάχου (Novasports2HD)

Πέμπτη 14/11

Αποτελέσματα

Χίμκι – Αρμάνι Μιλάνο 87-79

Αναντολού Εφές – Ζενίτ 90-88

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου 105-106

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 86-76

Μπασκόνια – Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ 83-113

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: