Οι φωτογραφίες της ντροπής από την επίθεση στον Αναστόπουλο [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
03555

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έγινε ξεκάθαρα στόχος εδώ και μήνες, αφού είχε συμπεριληφθεί σε επίσημες ανακοινώσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός μαζί με τους Μάνο και Παναγιώτου, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα από την Παρασκευή κι έπειτα, όταν κληρώθηκε να διαιτητεύει στον αγώνα της Τετάρτης (08/05) ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον Προμηθέα στο ΣΕΦ.

 

Η στοχοποίηση έγινε ακόμα χειρότερη από την «ερυθρόλευκη» πλευρά, με αποτέλεσμα – παρά το γεγονός ότι το σπίτι του και ο ίδιος φρουρείται από την αστυνομία – να γίνει στόχος επίθεσης το βράδυ της Τρίτης από περισσότερους από 100 χούλιγκανς, προφανώς του Ολυμπιακού. Στόχος ήταν να τρομοκρατηθεί ο Αναστόπουλος και να μην δώσει το «παρών» στον αγώνα του ΣΕΦ. Διότι αν αυτό συνέβαινε, είτε θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να μην αγωνιστεί και να υποβιβαστεί στην Α2, είτε να κάνει… κωλοτούμπα και να παίξει κανονικά.

Οι χούλιγκανς λοιπόν που βρέθηκαν στο σπίτι του Αναστόπουλου, προκάλεσαν φθορές και απείλησαν ευθέως τον ίδιο και την οικογένειά του. Στο διαδίκτυο έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν φωτογραφίες από το συμβάν. Οι φωτογραφίες της ντροπής που φέρνουν προ των ευθυνών της την πολιτεία, για το γεγονός ότι όλοι ήξεραν πως μπορεί να φτάσουν ως εκεί τα πράγματα, για το γεγονός ότι γνωρίζει ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί και οφείλει πλέον να τους τιμωρήσει παραδειγματικά, βάζοντας τέλος στο καθεστώς τρομοκρατίας και ανομίας που θέλουν να επιβάλλουν.

04 03 02 01

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΟΤΑΝ Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΓΕΤΑΙ;;;ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ.

Comments are closed.