Οι υπόνοιες, η διαίσθηση και η «έκρηξη»: Έτσι «τσάκωσε» τον Καρβέλα με άλλη (πασίγνωστη) γυναίκα η Αννίτα Πάνια!

Κοινοποίηση:
1

Ένας χωρισμός είναι επίπονος, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν παιδιά στην μέση. Ένα “δύσκολο” διαζύγιο ήταν και αυτό του Νίκου Καρβέλα με την Αννίτα Πάνια.

Νίκος Καρβέλας και της Αννίτα Πάνια που μετά από μια δεκαετία κοινού βίου τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους, και άφησαν πολλά ερωτηματικά για ποιο λόγο τελικά επέλεξαν να χωρίσουν πριν από περίπου δυο χρόνια.

Πολλοί ανέφεραν πως η αιτία ήταν η απιστία. Σύμφωνα με παλιό δημοσίευμα του ciao, αυτό πρόκειται να αποδειχτεί μέσα από τις αγωγές που καταθέτουν οι δυο τους, μέσω των δικηγόρων τους, για το διαζύγιό τους. Αρχικά από την πλευρά της Αννίτας Πάνια η ιστορία που ξεδιπλώνεται μέσα από την δική της αγωγή είναι ξεκάθαρη.
Τους μήνες πριν τον χωρισμό και ενώ το ζευγάρι περνούσε περίοδο έντασης και απομάκρυνσης, στην αντίληψη της παρουσιάστριας φαίνεται να υπέπεσε η πολύ στενή επαφή του Νίκου Καρβέλα με τραγουδίστρια, τόσο στενή που την οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η σχέση του συζύγου της με την συγκεκριμένη γυναίκα ήταν παραπάνω από φιλική και συναδελφική. Μάλιστα αυτό στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσουν καυγάδες στο ζευγάρι καθώς η Αννίτα φέρεται να ζήτησε πολλές φορές εξηγήσεις από τον συνθέτη.

Στο μεταξύ κι ενώ ο συνθέτης έχει ήδη φύγει από το σπίτι τους στην Εκάλη και έμενε με την Άννα Βίσση στο δικό της ξεκίνησαν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, να κυκλοφορούν στα ΜΜΕ φωτογραφίες και πληροφορίες που ήθελαν την Αννίτα Πάνια να προχωράει τη ζωή της, ανεξάρτητα από τον Νίκο Καρβέλα, έχοντας πλέον έναν από τους στενούς συνεργάτες της στην τηλεοπτική της εκπομπή στο πλευρό της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: