Οι τελευταίες φωτογραφίες του Πάνου Ζάρλα: Λίγο πριν το τροχαίο δυστύχημα, στα γενέθλιά του [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
mizeraki-zarlas-prin-to-troxaio_0

Οι τελευταίες φωτογραφίες του Πάνου Ζάρλα, ώρες πριν χάσει τη ζωή του στο φριχτό τροχαίο δυστύχημα της Λεωφόρου Συγγρού, έρχονται στο φως.

Ο Πάνος Ζάρλας, όπως έχει γίνει γνωστό, πριν βρει το θάνατο στο τροχαίο με τη μηχανή του στη Συγγρού, διασκέδαζε με καλούς του φίλους και τη μητέρα του, καθώς είχε τα γενέθλιά του.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το showtimecy, ο Πάνος πέρασε τις τελευταίες του στιγμές ευτυχισμένος, στο πλευρό των πιο αγαπημένων του προσώπων, της μητέρας του Στέλλας Νικολάου αλλά και της Στέλλας Μιζεράκη, της συμπαίκτριάς του και σύντροφόυ του από το Power of Love, με την οποία χώριζαν, τα ξαναέβρισκαν, αλλά ήταν πάντα κοντά και είχαν καλές σχέσεις.

tourta-genethlia-panou-zarla-prin-troxaio parti-panou-zarla-prin-troxaio mizeraki-zarlas-prin-to-troxaio

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται οι δυο τους αγκαλιασμένοι να μιλούν και να βλέπουν κάτι στο κινητό του Πάνου Ζάρλα με εκείνη να δείχνει πολύ χαρούμενη. Τραγική ειρωνεία η τούρτα που είχαν ετοιμάσει για τα γενέθλια του Πάνου Ζάρλα: Απεικόνιζε τον ίδιο πάνω στη μηχανή με την οποία λίγη ώρα αργότερα βρήκε τραγικό θάνατο. Βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής αποκαλύπτουν το πώς η μηχανή του για ώρα χτυπούσε πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα.

Η κηδεία του Πάνου Ζάρλα έγινε την περασμένη Τρίτη στο Μυτιλήνη, στο χωριό που μεγάλωσε. Στην τελευταία του κατοικία των συνόδευσαν συγγενείς και φίλοι, ανάμεσά τους και πολλοί συμπαίκτες του από το Power of Love.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: