“Οι μπάτσοι τελικά στον σύγχρονο Μακεδονικό Αγώνα, είναι εχθροί ή φίλοι του Έθνους”;. Ερώτημα στο οποίο πρέπει να δοθεί μια γρήγορη απάντηση

Κοινοποίηση:
deth-astynomia

Αυτό που αντιλαμβάνεται ο νεοέλληνας πολίτης που γνωρίζει ιστορία και μέσα στις φλέβες του ρέει αίμα Ελληνικό, οφείλει και έχει την πατριωτική υποχρέωση-για να μην μπερδευόμαστε και επικρατεί σύγχυση- να απαντήσει ΑΜΕΣΑ και γρήγορα, σε ένα και μοναδικό ερώτημα.

—-Τα παιδιά, όπως δικαιολογούνται οι ένστολοι,  (που εισπράττουν κάθε μήνα, 800-1000 ευρώ), όσοι λαμβάνουν μέρος σε ανάλογες καταδρομικές, βίαιες, ανθελληνικές και αντικοινωνικές εξτρεμιστικές ενέργειες κατά του Λαού και του Έθνους, που δέρνουν και προκαλούν με ωμή βία της καταστολής, είναι εχθροί ή φίλοι του Λαού;

Όταν απαντηθεί αυτό το ερώτημα, θα μπορούμε να αντιδράσουμε καίρια και γοργά, απέναντί τους.

Και ο νοών νοείτο. Και βέβαια ούτε οι μπάτσοι δεν θα γνωρίζουν ποιους έχουν απέναντι τους-με τον δρόμο που επέλεξαν- ούτε κι εμείς με τον τρόπο αντίδρασης που έχουμε ήδη επιλέξει.

Για να τελειώσει μία και καλή το παραμύθι για τα λαϊκά παιδιά των 600 ευρώ. Ούτε 600 παίρνουν, ούτε λαϊκά είναι.

Είναι απέναντι μας, υπηρετούν το καθεστώς ΤΥΦΛΑ και πρέπει να πάρουν το μάθημά τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η διακαιολογία τη δουλεία τους κάνουν πρέπει να σταματήσει κάποτε. Ο πληρωμένος δολοφόνος και αυτός τη δουλειά του κάνει και οι στρατιώτες του χιτλερ τη δουλειά τους κάνανε κ.τ.λ.

Comments are closed.