«Οι κοιλιακοί δεν φέρνουν την ευτυχία»: Πρώην bodybuilder πήρε κιλά και εξηγεί το «κόστος» της τελειότητας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
0pSQRm9L

Πολλοί άνθρωποι περήφανοι για το σώμα τους, δημοσιεύουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από το «πριν» και το «μετά», αποκαλύπτοντας τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς που έχουν κάνει, για να αποκτήσουν ένα καλλίγραμμο σώμα.

Αλλά μια γυναίκα έγινε viral για τον ακριβώς αντίθετο λόγο.

Η 26χρονη Τζολίν Τζόουνς, πρώην bodybuilder από το Κάλισπελ της Μοντάνα των Η.Π.Α., ανέβασε φωτογραφίες στο Facebook, με περισσότερα κιλά αλλά με ένα τεράστιο χαμόγελο.
Η ζωή της περιστρεφόταν γύρω από την σωστή διατροφή, την μέτρηση θερμίδων και το γυμναστήριο.

Η Τζόουνς αποφάσισε να σταματήσει bodybuilding όταν ο προπονητής της είπε ότι έπρεπε να χάσει άλλα 14 κιλά.
Τώρα ζυγίζει 12 κιλά περισσότερο, έχει χάσει την γράμμωση και τους σφιχτούς μύς, αλλά είναι πολύ πιο ευτυχισμένη, πράγμα που είναι πιο σημαντικό για εκείνη.

jolene-jones-and-coach-36469aaf-457f-42bf-b6a1-37b05ea1b30f

«Από εκεί που έκανα εξαντλητική προπόνηση, ζύγιζα ένα φιλέτο κοτόπουλο και έπινα ροφήματα πρωτεΐνης, σήμερα απολαμβάνω μια απόλυτα φυσιολογική κοινωνική ζωή. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πουν ότι αφέθηκα, αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει ταμπέλα στο τι κάνει τον καθένα ευτυχισμένο”, εξηγεί η ίδια.


Η διακοπή του bodybuilding έκανε την Τζόουνς να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει χρόνος και χώρο στη ζωή της για μικρές καθημερινές απολαύσεις, όπως το ποτό με φίλους. Περνούσε δύο ώρες στο γυμναστήριο κάθε μέρα και είχε εμμονή με ό,τι έτρωγε.


«Απαγορευόταν το αλκοόλ, το βόειο κρέας, το σιτάρι, η ζάχαρη και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Έτρωγα μόνο κοτόπουλο με μπρόκολο για μεσημεριανό γεύμα κάθε μέρα. Είχα φτάσει στο σημείο που έπρεπε να πιω νερό για να το καταπιώ”, είπε η Τζόουνς.

jolene-jones-gfs-3cc740a8-6d87-49ee-9b01-2bfcd676da02

Παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να ζήλευαν το σώμα της όπως ήταν πριν, η ίδια δεν το αναπολεί, καθώς η λεπτή και καλλίγραμμη σιλουέτα δεν είναι το παν.
“Οι κοιλιακοί δεν φέρνουν την ευτυχία”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: