ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ! ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΝΤΟΥ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ – ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ…

    Κοινοποίηση:
    1

    Την μεγάλη Ελληνική Σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, αυτή που είχε φέρει στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αυτή που σήκωνε στους Βουλιαράτες, ψάχνουν να βρούν Οι Αλβανοί…

    Την ίδια σημαία που κρατούσαν χθές οι Βορειοηπειρώτες και από κάτω της πέρασε το φέρετρο με τον Εθνομάρτυρα και που τους βγάζει τα μάτια, έχουν βάλει σκοπό να κατασχέσουν και κάνουν τα πάντα για αυτό. Αμέσως μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου και την πορεία που ακολούθησε οι Αλβανοί έκαναν ΝΤΟΥ σε σπίτια στους Βουλιαράτες αναζητώντας της.

    Οι δολοφόνοι του Κωνσταντίνου… Οι ίδιοι ακριβώς δολοφόνοι της αλβανικής αστυνομίας επιχειρούν να σκοτώσουν μετά τον Κωνσταντίνο και την ΙΔΕΑ του και την ΣΗΜΑΙΑ του, αλλά είναι βαθιά νυχτωμένοι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Κανένα ψωμί,σουβλάκι,η ότι δηποτε άλλο προϊόν από κατάστημα ,με Αλβανοί υπάλληλο έχω δικαίωμα και το κάνω από χρόνια και έτσι τους γαμω και αυτούς και τα αφεντικά τους,γιατί μπορώ! Κάντο και εσύ!!!!!!!!!!!!

    2. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ .ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ .

    3. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ….
      Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ….ΜΕ ΤΟΥΣ ( ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ) ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ….ΖΑΕΦ ΚΑΙ ΡΑΜΑ …..ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ …..ΜΑΣ “ΨΙΛΟΠΟΥΛΑΝΕ”…..
      ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ???? ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ …!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ….
      ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ….
      ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ‘ΔΩ ΕΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…..
      ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ….ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ …ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ….ΚΟΜΜΑΤΙ- ΚΟΜΜΑΤΙ…
      ( ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΘΡΑΚΗ- ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ )…
      ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ…..
      Α) ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
      Β) ΘΡΑΚΗ , ΘΕΜΑ ΜΟΥΦΤΙΔΩΝ
      Γ) ΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ…. ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΟΤΙΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ……
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ‘ΚΕΙ….ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ … ΟΥΣΤ…!!!

    4. Έχω πει ότι εμείς φταίμε που δεν τους ξεπατησαμε από την πρώτη ώρα που κάνανε και στοματάκι τα λοιμα ε τα λοιμα

    5. ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΑΣ………. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ…….ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΝΤΡΟΠΗ…..ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ…..ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΟΑΛΒΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ……………

    6. –ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ .——–ΘΕΛΕΙ ΑΝΔΡΕΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ -ΦΙΛΟΝΑΖΙ- ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΜΕ.–

    7. Ποιον ηρωα, ρε μαλακες; Ενας ατυχης, συναισθηματικα ασταθης εμπορος ναρκωτικων ηταν που εβγαλε καλασνικοφ και το εστρεψε κατα πληθους ανθρωπων ηταν! Αν το ειχε κανει αυτο καποιος στην Ελλαδα, θα τον ερραιναν με ροδοπεταλα να φανταστω; Συνελθετε! Ειχατε σκυλιασει τοτε οτι βγαζαν/βγαζαμε ηρωα τον Ζακ, κανεις δεν το εκανε ομως! Διαβαστε για τον ψυχολογικο μηχανισμο της προβολης, θα βοηθησετε τον εαυτο σας!

      1. Σύμφωνα με τον ψυχολογικό μηχανισμό της προβολής αποδεικνύεται περίτρανα ότι είσαι 100% μαλάκας.

        1. ΜΗΝ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΥΣ. ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΜΑΣΗΣΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ. ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ Ο “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ” ΤΟΥ ΚΩ….ΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

      2. Μαλάκας είναι αυτός που σε έσπειρε γιατί δεν έχυσε έξω και βγήκες εσύ μωρή αποβολή! Ανθρώπους αποκαλείς τους Αλβανούς χέστες κομάντος που ήταν ζωσμένοι με όπλα για να σκοτώσουν ολόκληρη στρατιωτική μονάδα; Που δεν τραυματίστηκε κανείς απο τους 100 γιατί ήταν άσφαιρα και το ξέρανε. Σκάσε Αλβανέ και πάρε τον πούλο απο την πατρίδα μου! Παράνομε εγκληματία, δεν σε καλέσαμε, δεν σε θέλουμε στη χώρα μας!!!! Κανένας σας δεν μπήκε νόμιμα, όλοι σαν τα γίδια ήρθατε απο τα βουνά κρυφά και τώρα μαγκέψατε γιατί δεν πήρατε τον πούλο εγκαίρως.

      3. Πρέπει να αυνανιστηκες πολλάκις σήμερα χρυσό μου

      4. Δεν θα βρίσω όπως κάνεις εσύ και οι «ομοιοι» σου Συνερθε εσύ. Ηρωας ο Ζακ απο και ως που ρε μεγάλε?
        Αντε απο κεί!

      5. FuGiTiVe : Η διαρροια ενος σκυλου εχει πιο πολυ αξια απο σενα τηγανοκεφαλε

      6. Εικάζω ότι το Μαξίμου “ναυλώνει” πλλά τρολλάκια σαν και σένα….

        άλλωστε ένα μαγαζί είστε όλα τα φιλοΝαζιστικά μαγαζιά του εθνομηδενισμού….πόσο πάει η ανάρτηση??σαν έφτασε σε κανα 2ευρω???

      7. Αλβανέ,πρόσεξε σε ποιό χώμα πατάς και τι κουράδες ξεστομίζεις.Εμείς ξέρουμε ποιοί είσαστε και θα σας βρούμε νύχτα.Δε θα λυπηθούμε ούτε τις γυναίκες σας,ούτε τα παιδιά σας.Ένα κομβόι με φέρετρα θα ακολουθούνε οι χήρες και τα μούλικά σας καθώς θα περνάτε μαζικά τα σύνορα για να σας θάψουν στα αλβανικά κωλοχώρια σας.

      8. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΒΡΕΦΟΒΙΑΣΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΣ…ΕΣΥ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΖΑΚ ΤΟΥ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗ ΠΟΥ ΗΡΩΑΣ΅ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ!ΠΟΥΤΣΑ ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥ ΝΕΚΡΟΦΙΛΕ ΒΙΑΣΤΗ 3ΧΡΟΝΩΝ!ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΗΡΩΑ΅ΑΘΑΝΑΤΟΣ,ΣΙΓΑ ΜΗ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑ!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΚΑΤΙ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙλΑΝΕ!

      9. 1000 φορές μαλακας Αντιγόνη Νο2 επικοινωνήστε το πάνω με το κάτω αλλά κάτω δεν υπάρχει…..

      10. πρώτα να πας να πλύθεις…και μετά να μιλήσεις…

    8. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΚΟΣΣΟΒΟ, ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    Comments are closed.