Οι Έλληνες αγοράζουν νέο αυτοκίνητο! Με +46% τρέχει ο Σεπτέμβριος

Κοινοποίηση:
European-sales-1000

Eντυπωσιακή άνοδο καταγράφουν και το πρώτο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων της χώρας μας συνεχίζοντας έτσι το ξέφρενο ράλι με τα απανωτά ρεκόρ του Ιουλίου και του Αυγούστου,

Με βάση τα στοιχεία των πωλήσεων κατά τις πρώτες 15 ημέρες του φετινού Σεπτεμβρίου (δηλαδή 10 εργάσιμες ημέρες) έχουν ταξινομηθεί στη χώρα μας ήδη 2.043 νέα μοντέλα.

Το αντίστοιχο περσινό διάστημα οι πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων ήταν 1.397 οχήματα, κάτι που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή η αγορά «τρέχει» με εντυπωσιακή αύξηση 46,2%.

Θυμίζουμε ότι τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο, οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων της χώρας μας είχαν σημειώσει διαδοχικά ρεκόρ δεκαετίας, συμπληρώνοντας 11.838 (+29,7% σε σχέση με το 2018) και 9.666 (+25%) ταξινομήσεις αντίστοιχα.

Πλέον, με τον Σεπτέμβριο να φαίνεται ότι συνεχίζει αυτές τις πολύ καλές επιδόσεις των δύο προηγούμενων μηνών, είναι δεδομένο ότι η ελληνική αγορά αυτοκινήτου έχει μπει σε μια τροχιά ανάπτυξης.

Σημειώστε πως με την αύξηση των πωλήσεων αυξάνονται παράλληλα -ραγδαία μάλιστα- τα δημοσιονομικά έσοδα.

Η Ελλάδα δε παρουσιάζεται ως μια από τις λίγες χώρες της ΕΕ, όπου σημειώνεται θετικό πρόσημο στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων, και η μοναδική που αυτό το πρόσημο είναι σχεδόν στο 50%!


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πάει καλά ο τουρισμός για αυτό υπάρχει αύξηση της πωλήσεις των Ε.Ι.Χ …..βέβαιος συνεχίζει το +50% των πωλήσεων να είναι για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και εταιρικά !

Leave a Response