“ΟΜΠΡΕΛΟΥ”. ΜΕΤΑ ΤΗΝ “ΒΙΖΙΤΟΥ” ΚΑΙ ΤΗΝ “ΞΕΠΕΤΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ”, Η ΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ “ΚΟΝΤΑΡΙ” ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ. ΣΥΡΙΖΑ. ΤΟ “ΓΛΕΙΨΙΜΟ” ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ

Κοινοποίηση:
xatzi01

Εδώ μια ανατριχιαστική αποκάλυψη για την κυβερνητική συμμορία…
Ποια είναι η δήθεν κάτοικος Ματιού η «μαυροφορεμένη»?
Μα η… σημερινή υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης που κρατούσε την ομπρέλα του Τσιπρα και πήγε στο Μάτι. 
Τέτοιο καραγκιοζιλίκι, τέτοια σκηνοθετική ξεφτίλα δεν έχει ξαναζήσει ο τόπος… 
Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη! Η κάτοικος Ματιού η “μαυροφορεμένη”! 

XATZIGEORGIOU1

Ποια είναι η νέα ένοικος του Διοικητηρίου, ποιες οι σχέσεις της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η τριπλέτα με τον Καρανίκα. 

«Είσαι φίλος; Γίνε μέλος!». Πρόκειται για ένα παλιό σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο καμπάνιας η οποία είχε γίνει στη δεκαετία του ’90 με στόχο τη μαζική εγγραφή κομματικών μελών. Επί πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα το σύνθημα μεταλλάσσεται κάπως σε «Είσαι φίλος; Γίνεσαι μέλος της κυβέρνησης!».

Είναι η περίπτωση της Ελευθερίας Χατζηγεωργίου η οποία ορίστηκε υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας Θράκης), ως διάδοχος της Κατερίνας Νοτοπούλου η οποία αποχωρεί προκειμένου να διεκδικήσει το δήμο Θεσσαλονίκης.

KARANIKAS-XATZIGEORGIOU

Μαζί με τον Καρανίκα 

Ο Αλέξης Τσίπρας ανάμεσα στην Ελευθερία Χατζηγεωργίου και στον Νίκο Καρανίκα, σε παλαιότερη διαδήλωση στην Θεσσαλονίκη.
Η Χατζηγεωργίου, μαζί με τον Νίκο Καρανίκα, είναι οι στενότεροι φίλοι του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζονται από τα χρόνια της Νεολαίας του Συνασπισμού και αποτελούσαν τον βασικό πυρήνα της παρέας του μετέπειτα προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού, στις νυχτερινές εξόδους του στην πόλη.

Για τον λόγο αυτόν άλλωστε, ο Τσίπρας μετά την εκλογή του στην πρωθυπουργία φρόντισε να τους πάρει κοντά του.

Πρώτα την Χατζηγεωργίου την οποία διόρισε σύμβουλο στο Μέγαρο Μαξίμου το φθινόπωρο του 2015 και λίγους μήνες αργότερα και τον Καρανίκα, ως σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού. Στη συνέχεια η Χατζηγεωργίου μετακινήθηκε στον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Τζανακόπουλο, ως διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του…

Η πολιτική σχέση με τον Τ. Κουράκη

KOURAKIS-XATZIGEORGIOU

Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου με τον Τάσο Κουράκη, μοιράζουν φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ σε προεκλογική περίοδο. 

Η νέα υφυπουργός γεννήθηκε στη Νεάπολη το 1979. Τελείωσε το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Νεάπολης και εν συνεχεία σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο ΑΠΘ. Από πολύ νεαρή ηλικία εντάχθηκε στη Νεολαία του Συνασπισμού έχοντας διατελέσει μάλιστα γραμματέας της Οργάνωσης Νεολαίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου και της Γραμματείας της Οργάνωσης.

Μέσω αυτής της διαδρομής γνωρίστηκε με τον Τσίπρα ο οποίος ήταν τότε επικεφαλής της Νεολαίας του κόμματος. Στο 5ο και το 6ο Συνέδριο του ΣΥΝ εξελέγη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος και το 2013 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τους βουλευτές του πρώην Συνασπισμού και μετέπειτα του ΣΥΡΙΖΑ, στενότερη πολιτική σχέση είχε με τον Τάσο Κουράκη ο οποίος την είχε μαζί του, ως υπάλληλο στο γραφείο του στο κόμμα.

Από έξοδο σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης. Διακρίνονται στην παρέα του τότε γραμματέα της Νεολαίας του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, ο Νίκος Καρανίκας και ο Γαβριήλ Σακελαρίδης. 

taverna -tsipras

Απέτυχε να εκλεγεί 

Με τον ΣΥΡΙΖΑ κατέβηκε υποψήφια σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκλεγεί. Στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 είχε έρθει έβδομη, με τον ΣΥΡΙΖΑ να εκλέγει τρεις και τέσσερις βουλευτές αντιστοίχως. Στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκλέξει επτά και έξι βουλευτές αντίστοιχα, αλλά η Χατζηγεωργίου κατετάγη δέκατη.

Νωρίτερα, στις δημοτικές εκλογές του 2014 είχε συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Νεάπολης Συκεών. Όμως κι εκεί απέτυχε να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος αν και η παράταξη εξέλεξε τρεις συμβούλους. Ωστόσο, μετά την παραίτηση του επικεφαλής του συνδυασμού Χρήστου Γιαρένη κατέλαβε θέση δημοτικού συμβούλου, καταγράφοντας όμως πολλές απουσίες από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, λόγω των υποχρεώσεών της στην Αθήνα.

Η μητέρα της στο «Παπαγεωργίου» 

mana-xatzigeorgiou
Η μητέρα της Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, Ελένη, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, σε συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη.

Ένα χρόνο μετά την ανάληψη κυβερνητικών καθηκόντων από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Φεβρουάριο του 2016, ένα ακόμη μέλος της οικογενείας Χατζηγεωργίου, η μητέρα της, διορίστηκε στο δ.σ. του νοσοκομείου «Παπαεωργίου». Πρόκειται για την Ελένη Χατζηγεωργίου, η οποία είναι συνταξιούχος, πρώην διοικητική υπάλληλος στο Παπανικολάου και συνδικαλίστρια του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διατηρεί επίσης φιλική σχέση με τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια στο βιογραφικό της, στα χρόνια που ήταν στη Νεολαία του Συνασπισμού συμμετείχε στο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης και έχει πάρει μέρος σε διεθνείς κινητοποιήσεις και συνέδρια στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. Είχε δραστηριοποιηθεί επίσης σε διάφορες δομές στον τομέα της αλληλεγγύης ενάντια στους πλειστηριασμούς (πριν βεβαίως τους υιοθετήσει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ), τη σίτιση, τη συλλογή τροφίμων και την ενισχυτική διδασκαλία όπως στο Κοινωνικό φροντιστήριο και την Ετεροτοπία. Για κάποιο διάστημα είχε εργαστεί ως ωρομίσθια καθηγήτρια Γαλλικών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Voria.gr» η υφυπουργοποίηση της Χατζηγεωργίου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη ακόμη και στα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την είσοδό της στην κυβέρνηση, θεωρείται βέβαιο πως θα συμμετάσχει εκ νέου στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης με τη φιλοδοξία αυτή τη φορά, βοηθούντος και του κυβερνητικού αξιώματος, να επιτύχει καλύτερη επίδοση σε σχέση με το 2012 και το 2015.

Με πληροφορίες από το voria.gr 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΚΟΠΡΟΙ

  2. όλα του γουρούνια εχουν την ιδια μουρη από συριζα νου δυο μεχρι και χ.α……ολοι τους απολαμβανουν τα προνομια και εμεις τους πληρωνουμε ….ετσι εκαναν και οι παππούδες τους μεχρι που βρεθηκαν ο Γιωργαράς,ο Στελαρας και κατι αλλα παιδια και τους τα εκοψαν μαχαιρι!!! αλλα να ξερετε η ιστορια είναι ροδα και γυριζει.

  3. Ολα σκατά και απόσκατα. Γεμισαμε συριζαιους και κολλητούς.

  4. Έδιωξαν το παλιό κ έφεραν το… νέο. Πολύ πείνα ρε παιδί μου. Φρικαρω κ οργίζομαι όμως γιατί αν δεν τους πληρώνω αυτοΰς θα βρεθώ με κατασχετήριο.

  5. Πάλι καλά που δεν είχανε κανα σκυλι, γατί, κοάλα στη φωτό. Θα το όταν υπουργοποιήσει και αυτό.

  6. ΑΜΑ ΚΡΑΤΑΣ ΟΜΠΡΕΛΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ . ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣΗΣ ΕΑΥΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ αλεκσι ΣΕ ΠΡΟΟΘΕΙ , ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΥΜΟΥΝΑΚΙΔΩΝ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ .

  7. δε βλεπετε το παχυσαρκο κοματοσκυλο?Αυτη θελει να τρωει ενα γουρνουνι τη μερα πως θα χρηματοδοτηση ολα αυτα, φαγητο λουσα ρουχα ταξιδια βολτες ?Απο τους δημοσιους υπαλληλους πρωην πασοκους που ψηφιζουν πασοκ νδ τσυριζα κκε.

  8. Γεμισαμε τανες,φλωροφουστες συριζαιους,ολα ισωμα.

Comments are closed.