ΟΙ «OFF SHORE» BUSINESS ΤΟΥ «ΜΙΚΡΟΥ» ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ «ΞΕΧΑΣΕ» ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Κοινοποίηση:
karamanlis

Στον Παναμά έχουν τα λεφτά τους και οι Καραμανλήδες και μάλιστα αδήλωτα. Εκτός και εάν στη εξωτική και πανέμορφη χώρα έχουν Καραμανλήδες, όπως έχουν και στην Τουρκία! Μετά τον ισχυρό άνδρα της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρο Παπασταύρου, ο οποίος ως γνωστό, υπήρξε και είναι μέχρι και σήμερα, βάση πληροφοριών και ο εξ απορρήτου σύμβουλος του τ. Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που είχε εμπλακεί με τη λίστα των Panama Pappers, άλλο ένα πρόσωπο από τη κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται να εμπλέκεται στο «σπορ» των off shore!

Αναφερόμαστε στον νυν βουλευτή της Ν∆, Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα, πρώτο ξάδελφο του πρώην πρωθυπουργού(και κατά τα δημοσιεύματα όχι και πολύ φίλο του), ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι αντιπρόεδρος της εξωχώριας εταιρίας «SUPER SEA S.A.». με έδρα τον Παναμά. Αυτά τουλάχιστον έχουν αρχίσει και δημοσιοποιούνται στο διαδίκτυο από «περίεργες πληγές» πληροφοριών και βέβαια είναι αδύνατον να μην τα έχει διαβάσει και ο ενδιαφερόμενος. Και οπωσδήποτε ως δημόσιο πρόσωπο ο κ.Καραμανλής, οφείλει ή να τα επιβεβαιώσει ή να τα διαψεύσει.
Untitled

Ποιος είναι ο Κώστας Καραμανλής

kostas-karamanlis
Ο Κώστας Καραμανλής γεννήθηκε το 1974 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Ιστορία και Οικονομικά στο Hamilton College της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια, αποφοίτησε από τη σχολή μεταπτυχιακών σπουδών Διεθνών Σχέσεων Fletcher School of Law and Diplomacy του Tufts University στη Βοστόνη. Υπηρέτησε, ως έφεδρος αξιωματικός στα τεθωρακισμένα, στρατιωτική θητεία 24 μηνών πολλοί εκ των οποίων στην 25η Ταξιαρχία Τεθωρακισμένων Ξάνθης (και μπράβο του, όχι σαν τον μπουνταλά τον ξάδερφό του). Από το 2002 ως το 2004 εργάστηκε στην ελβετική τράπεζα επενδύσεων UBS Warburg στο Λονδίνο. Τα τελευταία δέκα χρόνια και πριν ασχοληθεί με την πολιτική εργάστηκε ως διευθυντικό στέλεχος στη ναυτιλιακή επιχείρηση Mantinia Shipping, με έδρα τον Πειραιά. Παράλληλα, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής».
Οι καταγγελίες για την ύπαρξη της off shore εταιρίας Βάσει των στοιχείων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στον Παναμά υπάρχει μία εταιρία με το όνομα «SUPER SEA S.A.» και στην οποία τα ονόματα των Καραμανλήδων εμφανίζονται να έχουν κύριους διαχειριστικούς ρόλους. Μάλιστα όλα αυτά, κατά την ίδια χρονική περίοδο που είχε την υποχρέωση, ο Κώστας Καραμανλής κατά το νόμο, να δηλώσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Δήλωση του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, πάντα κατά τα ίδια δημοσιεύματα.
Αποτέλεσμα αυτού ήταν, ο Κώστας Καραμανλής να μην έχει δηλώσει ότι είναι μέτοχος σε εταιρεία του Παναμά και ότι ασκεί τα καθήκοντα του αντιπρόεδρου της παναμέζικης εταιρείας. Κύριε Καραμανλή, για διαβάστε το παρακάτω:

Καθολική απαγόρευση για τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων σε εταιρείες με έδρα εκτός της χώρας, εισάγει το άρθρο τέταρτο του Νόμου 4396/2016 – ΦΕΚ 111/Α/8-6-2016 «Κύρωση του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εξωτερικών της Γεωργίας και του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για την προσέγγιση της Γεωργίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλες διατάξεις». Οι διατάξεις απαγορεύουν τη συμμετοχή σε εταιρεία με έδρα στην αλλοδαπή για πολιτικά πρόσωπα και ειδικότερα τη συμμετοχή στη διοίκηση ή στο κεφάλαιο εταιρειών, που έχουν έδρα πραγματική ή καταστατική στην αλλοδαπή είτε αυτοπροσώπως, είτε με παρένθετα πρόσωπα. Οι διατάξεις θεωρούν ασυμβίβαστη τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων, δηλαδή μελών της κυβέρνησης, βουλευτών, αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, των ευρωβουλευτών, γενικών γραμματέων, περιφερειαρχών και δημάρχων, στη διοίκηση ή στο μετοχικό κεφάλαιο εταιρειών με έδρα εκτός της χώρας. Η απαγόρευση θα είναι γενική και καθολική δηλαδή, δεν θα αφορά γενικώς και αορίστως τη συμμετοχή σε εξωχώριες εταιρείες, οι οποίες ήταν και εξακολουθεί να είναι αδύνατον να οριστούν νομικά.

Αναμένουμε κύριε Καραμανλή…

pdf

Με πληροφορίες από https://www.scribd.com/ document/342734459/

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Εθναρχης ο βενιζελος , μας λεει ο αλλος , ο Αχελωος…. πφφφφφφ εθναρχης το αποβρασμα που προτεινε ως υποψηφιο βραβειου Νομπελ τον Κεμαλ Ατατουρκ τον σφαγεα των Ελληνων…;;;;;;
    Εθναρχης ο λεχριτης που γεμισε την Μακεδονια με χωρια τουρκογυφτων και Αιγυφτιων που συμφωνα με τα μακροπροθεσμα σχεδια των οβριων θα ειναι εκεινοι που θα δηλωσουν μειονοτητα στην Μακεδονια συντομα ;;;;;;;;
    Τα μυαλα σου και μια λιρα , η μαλλον 30 σεντς , να παρεις καροτακι , και που’ σαι… μετα να το πλυνεις πριν το φας….

  2. οπα ….ο καραμαλης ο επαρατος 80 χρονια στην πολιτικη μαζαευε μαζευε ακινητα πλουτη καραβια ….και ποτε δεν ξοδεψε μια ,αφου τα πληρωνε το κρατος και αφου ουτε γυναικες ειχε ,,ουτε παιδια …π Ερωτηση …ΠΟΥ ειναι αυτα τα δις ;;;; τα εχει ο χεστης ο κουρασμενος με το πλειστεισον ;; και αν ναι τι φορο κληρονομιας πληρωσε ;

  3. Εαν ρωτήσετε στην Πρέβεζα,υπάρχει ένας συνταξιούχος καπετάνιος,ο οποίος δούλευε σε καράβι ιδιοκτησίας Καραμανλη.Εαν ανατρέξετε σε παλιες εφημερίδας,τοτε που παραιτήθηκε ο Α.Καραμανλης,υπηρχε ενα σχόλιο για περίπου 17.000.000 $.Επισης ο ανιψιός Λιαπης είχε μερικά εκατομμύρια για ανάγκες του κόμματος.Στα εξωκοσμικα κράτη δεν υπάρχουν εισαγγελείς!!!

  4. Η μητερα του είναι κορη εφοπλιστου εφοπλιστρια και η ιδια ,τα λεφτα και τις εταιριες τα εχουν από τον παπου τους τον εφοπλιστη και φυσικα σε αλλα κρατη οπου τα εχουν ολοι οι εφοπλισταδες.Προς τι ο θορυβος,δεν τα εκλεψε,αλλα επειδή το μακελειο μισει θανασημα τους Καραμανληδες γενικως,ειπε να γραψει κατι,οπως συνηθιζει.

    1. Δηλ. ο πατερας του Αχιλλεας Καραμανλης ,αδελφος του μεγαλου Κ.Κ.,πρωην υπαλληλος Αγρ. Τραπεζας,μετα υπουργος, παντρευτηκε εφοπλιστινα?Αν γνωριζεις και αλλους μικρο-υπαλληλους ,που παντρευτηκαν εξαιρετικα πλουσιους, να μας τους πεις.Μαλλον βλεπεις παλιες ελληνικες ταινιες.Αναφορικα τωρα με το μεγαλο εθναρχη,αστα να πανε…Τρεις ειναι οι εθναρχες:Καποδιστριας,Χαρ. Τρικουπης και Ε. Βενιζελος.Να θυμασαι τις συμφωνιες της Ζυριχης για το κυπριακο και την αντισταση ,που εκανε στο Παρισι. Εκει ττον γνωρισε ο ΠτΔ Κ. Πακης, που του εφτιαχνε καφεδες.Ειδατε εξελιξη ο κ.Πακης!…

    2. Και τι σημαίνει αυτό; Όταν έρθει η στιγμή της τελικής νίκης όλοι αυτοί οι δημοκράτες θα βρεθούν στα μπουντρούμια στην καλύτερη γι’αυτούς περίπτωση.

  5. ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ:
    1. Ο klein Kostas πηρε διδακτορικο απο το Tufts με υποτροφια του Ιδρυματος (καταστηματος) Κ.Καραμανλης.Το παιδι ηταν φτωχο και δεν μπορουσε να κανει,ιδιοις εξοδοις ,μεταπτυχιακα στις ΗΠΑ,στην εδρα Κ. Καραμανλη!..
    2.Ο μικροτερος Κωστας εκανε διδακτορικο παλι στο ιδιο παν/μιο. Δεν γνωριζω , αν πηρε υποτροφια.Στην αντιθετη περιπτωση, ξοδευσε αρκετα .Πως δικαιολογουντα αυτα? Τελος, συνεληφθη οδηγων ,χωρις ζωνες ασφαλειας.Αντιγραφει τον αλλο ξαδελφο του Κ. Λιαπη, που κυκλοφορουσε με πλαστες πινακιδες!..Το εχει το σοι.
    3. Ο κ. Αρβανιτοπουλος,παντελως αποτυχων υπουργος Παιδειας επι Σαμα’ρα,και μελος του Ιδρυματος Κ.Κ. μεταβαινει στο Τufts , ως επισκεπτης καθηγητης.

  6. ¨ολα τα κωλόπαιδα γόνοι είναι βολεμάνα …

  7. Και για να μην ξεχνιόμαστε, το πραγματικό όνομα του πρώην πρωθυπουργού είναι Μαχμούτ Καραμάν Αλί και του μικρού ”Κώστα” Μουράτ Καραμάν Αλί, απόγονοι του ψευτοεθνάρχη Ιμπραήμ. Για να ξέρουμε ποιοι μας κυβερνάνε, όποιος τα έχει ψάξει τα ξέρει αυτά.

Comments are closed.