ΟΙ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ! Κλειδωμένες πόρτες και «μπίχλα» από τσιγάρο στο Μέγαρο Μαξίμου

Κοινοποίηση:
Capture

Στο Μέγαρο Μαξίμου υποδέχθηκε χθες (08.07.2019) ο Αλέξης Τσίπρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λίγη ώρα αφότου ο αρχηγός της ΝΔ ορκίστηκε πρωθυπουργός. Η παράδοση – παραλαβή στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε σε φορτισμένο κλίμα ενώ κράτησε λίγα λεπτά

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην στήλη Κονκλάβιο, στην «Καθημερινή», οι δυο άντρες συνομίλησαν μόλις για δέκα λεπτά και φέρεται να είπαν μόνο τα τυπικά. Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης έμοιαζαν αρκετά αμήχανοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα, αφότου έφυγε ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ομάδα του έπεσαν πάνω σε κλειδωμένες πόρτες.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκε να κληθεί ειδικός για να ανοίξουν οι κλειδαριές στα γραφεία, ενώ το Μέγαρο Μαξίμου ήταν… «ποτισμένο» στη μυρωδιά του τσιγάρου. «Μπίχλα από τσιγάρο» ήταν η έκφραση του ανθρώπου που αποκάλυψε τα παραπάνω στη στήλη της «Καθημερινής».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δικαιολογίες να πληρώσουμε καινούργιες διακοσμήσεις χαλιά καναπέδες και σαλόνια που θέλει η Μαρέβα.

    1. Το πάρτι ακόμα δε ξεκίνησε φίλε, 400 χρόνια τα ίδια πράγματα γίνονται. Δεν αλλάζει τίποτα στη χώρα αυτή

  2. Σώπα ρε μεγάλε που θα αφήσουν αβαφτους τους ποτισμένος από τους μπάφους των απλυτων τοίχους.Απολυμανση με ντετολ θέλει όλο το μέγαρο!!!

  3. Την διακόσμηση της Μαρέβας εμείς θα την πληρώσουμε πάλι? Λεφτά έχει το Μητσοτακέϊκο (από σκληρή δουλειά) να τα πληρώσει αυτή η γαμημένη εβραία. Πρέπει κάποιος δημοσιογράφος να τα πει αυτά στον Κούλη τον ηλίθιο που τον παίζει άντρας. Δήθεν είναι ο άντρας του σπιτιού. Ο Μασόνος του κερατά διαβόλου.

Leave a Response