Ξέσπασε ο Αλέφαντος για την ήττα του ΟΣΦΠ: “Πως πας έτσι ξέφραγο αμπέλι στην Τούμπα με 30.000 λυσσασμένους Παοκτζήδες;”

Κοινοποίηση:
αλεφαντος κραζει

Ο Νίκος Αλέφαντος ανέλυσε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Τι ήταν αυτό που είχε ο ΠΑΟΚ και δεν είχε ο Ολυμπιακός, ποια λάθη έγιναν και τι πρέπει να συμβεί για να σηκώσουν κούπα οι ερυθρόλευκοι.

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, εγώ μετά από μεγάλες πίκρες αποφεύγω να λέω πολλά. Θα πω λίγα και καλά. Ο Ολυμπιακός κατέβηκε λάθος στημένος σε αυτό το ματς και πέρα από την κακή απόδοση των παικτών, έχει ευθύνη και ο προπονητής για συγκεκριμένα πράγματα. Και πάντα είμαι τέτοιας τακτικής εγώ: Δεν πας σαν ξέφραγο αμπέλι!

Ο Ολυμπιακός πήγε να παίξει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα λες και πήγαινε να παίξει με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Δεν υπολόγισε σωστά τον ΠΑΟΚ. Δεν μου άρεσαν τα χαφ να είναι Γκιγέρμε με Νάτχο. Έμπαζες. Πρώτη φορά είδα μετά από χρόνια στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ να βάζει τρία γκολ στον Ολυμπιακό και να έχει κλασικές ευκαιρίες, να υπερέχει σε όλα. Και σε τσαμπουκά και σε τακτική. Το πήρε ο Λουτσέσκου το ματς και οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Δεν τραβάει ο Γκερέρο εδώ και καιρό, δεν το βλέπεις;

Έπαιζε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, ναι ήθελε νίκη, αλλά αν φας γκολ πώς να πάρεις τη νίκη.
Και για να έχουμε καλό ερώτημα, δεν ήξερες ότι και ο ΠΑΟΚ έπαιζε το πρωτάθλημα σε αυτό το ματς; Με 30.000 οπαδούς μαζί του. Τόσα χρόνια ψάχνει ένα πρωτάθλημα. Θα καθόταν να χάσει; Σαν λυσσασμένοι το χτύπησαν το ματς. Πώς πας έτσι ανοχύρωτος.

Από τον ΠΑΟΚ ήταν καλοί όλοι. Ξεχωρίζω τα στόπερ του, ο Βαρέλα είναι πολύ καλός ψηλά και ο Κρέσπο ειναι πολύ γρήγορος για το ύψος του. Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ έτσι όπως έπαιξε, χτύπησε τον Ολυμπιακό γρήγορα.

Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες, έχει πολύ υλικό, πήρε τόσους πολλούς παίκτες ο Μαρινάκης, δεν επιτρέπεται να είναι 9 βαθμούς πίσω και υπολογίζοντας τους 2 βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από τον ΠΑΟΚ, να είναι 11 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Δεν αξίζει τέτοια διαφορά βαθμών αυτό το υλικό. Ας υπάρξει μόνιασμα όμως τώρα και να πάνε να χτυπήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης. Μπορεί να κάνει πορεία στην Ευρώπη και δεν πρέπει να το αφήσει. Και φυσικά μπορεί να πάρει το Κύπελλο. Να σηκώσει κούπα, γιατί πάντα μια κούπα είναι σημαντική».

πηγή:pagenews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.