ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ! Φοβικός και επικίνδυνος ο υπουργός ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης

Κοινοποίηση:
Capture

Πρωτοφανή και αλλεπάλληλα πρόσφατα δημοσιεύματα τιτλοφορούνται παρουσιάζοντας τον διορισμένο χωρίς λαϊκή ψήφο Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Αποστολάκη φοβικό απέναντι στο ενδεχόμενο ατυχήματος μεταξύ των δύο συμμαχικών χωρών στη Νοτιο-Ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ, Ελλάδας και Τουρκίας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου . Ο τιτλοφορούμενος φόβος του κ.Αποστολάκη δεν έχει διαψευστεί από τον ίδιο μέχρι σήμερα.

Ο πρώην ΟΥΚας αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων που επανήλθε στην ενεργό υπηρεσία, υπηρέτησε στο πλάι των Υπουργών Τζοχατζόπουλου και Παπαντωνίου ως Υπασπιστής τους, αποκτώντας και πολιτική εμπειρία. Ανήλθε στα ανώτατα στρατιωτικά αξιώματα ως Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας βγάζοντας τη στολή του εν μία νυκτί για να μετατραπεί σε σκληρός θιασωτής της ιδεολογίας ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα και δεν δείχνει να τα καταφέρνει εξίσου καλά στα σύγχρονα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Μπορεί να βγάζει τη στολή ως στρατιωτικός και να βάζει το κοστούμι ως πολιτικός ανάλογα με τις περιστάσεις αλλά η ριζοσπαστική αριστερή ιδεολογία του ιδίου και του Υπουργικού Επιτελείου του τον στιγματίζουν αρνητικά, δυστυχώς, όπως και η παρουσία του στην αντι-εθνική Κυβέρνηση Τσίπρα, συνολικά.

Είναι ερώτημα πώς θα παραμείνει στη θέση του σε ένα τόσο ευαίσθητο πόστο την επ’ αύριο μετά την κατάρρευση της καταστροφικής Κυβέρνησης Τσίπρα. Ένα εθνικό δυστύχημα το οποίο θα χειριστεί ο Υπουργός Άμυνας μίας ανύπαρκτης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με κλειστή τη Βουλή των Ελλήνων, είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε αναβολή των εθνικών εκλογών και στη συγκρότηση μιας Οικουμενικής Κυβέρνησης. Κατά την ταπεινή δημοσιογραφική άποψή μου και ειλικρινά εύχομαι να διαψευστώ μέχρι την 8η Ιουλίου 2019 ο κ. Αποστολάκης είναι παντελώς ακατάλληλος πολιτικά να διαχειριστεί την άμυνα της χώρας και οφείλει να αντικατασταθεί από Υπηρεσιακό Υπουργό κοινής αποδοχής πριν να είναι αργά.

Στην τελευταία εβδομάδα της Κυβέρνησης-Κουρελού  ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Αποστολάκης σε αντίθεση με την κοινή λογική επέδειξε ασυνήθιστα έντονη πολιτική δραστηριότητα. Το άσκοπο χρονικά ταξίδι του απερχόμενου Υπουργού Αποστολάκη με χρήματα των φορολογουμένων πολιτών στις ΗΠΑ ακολούθησε η τροπολογία στο τελευταίο Νομοσχέδιο ΣΥΡΙΖΑ για την κύρωση της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος 300 εκατομμυρίων ευρώ στο Ελληνικό Κράτος, της δημόσιας επένδυσης 17,875 εκατομμυρίων ευρώ για τα πολύπαθα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας.

Δεν γνωρίζουμε σε ποια μελέτη σκοπιμότητας στηρίχθηκε η δημόσια επένδυση του Υπουργείου Άμυνας του κ.Αποστολάκη και τι κέρδη αναμένει ο ελληνικός λαός από τη επένδυση αυτή, μακροπρόθεσμα. Το σίγουρο είναι ότι για τα καταχρεωμένα Ναυπηγεία η μισθοδοσία εργατικού προσωπικού και οι εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές καθώς και η αντιμετώπιση λειτουργικών εξόδων θα αντιμετωπιστούν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2019. Μετά δεν μας είπε τι θα γίνει ο κ. Αποστολάκης. 11,95 εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν για την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής υποβρυχίων και 5,925 εκατομμύρια ευρώ για ναυπήγηση τορπιλακάτων. Ακόμη μία τροπολογία του Υπουργού ΣΥΡΙΖΑ Αποστολάκη τις τελευταίες ημέρες προσέφερε στα επίσης προβληματικά Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα τη δυνατότητα να τους χορηγηθούν αποδεικτικά φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας για επιπλέον έξι μήνες, από την 22 Ιουνίου 2019, κατά παρέκκλιση κάθε γενικής και ειδικής διάταξης! Μετά δεν μας είπε τι θα γίνει ο κ. Αποστολάκης. Επί 4 χρόνια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ της ιδεολογίας Αποστολάκη δεν βρέθηκε λύση, παρά μόνο παρατάσεις και αναβολές.

Ο κ.Αποστολάκης πάντως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του πήγε προσκεκλημένος στη Σύρο της εταιρείας ONEX SYROS SHIPYARDS, μετοχικού κεφαλαίου 24.000 ευρώ, που δραστηριοποιείται χωρίς να έχει κάποιο ιδιοκτησιακό καθεστώς στο Νεώριο Σύρου, και μίλησε για «…μεθόδευση μέσω του άμεσου και προφανώς οφέλους στην ικανότητά των ΕΔ λειτουργεί ενισχυτικά με την αναζωογόνηση της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας.»Πράγματι, αποδείχτηκε αληθινός με τις πράξεις του και τα χρήματα των φορολογουμένων πολιτών.

Σήμερα λίγα 24ωρα μετά τις αμυντικές τροπολογίες κρατικών προμηθειών ο κ.Αποστολάκης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ.Χριστοδούλου και ο Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού, Ναύαρχος Τσουνής Νικόλαος βρίσκονται και πάλι στη Σύρο για την εκδήλωση «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος». Το πρόγραμμα περιέλαβε επιδείξεις του Πολεμικού Ναυτικού μαζί φυσικά με τα σκάφη και τους άνδρες των ΟΥΚ.

Στις εκδηλώσεις του παραπάνω Κράτους, εντός του «Μέγα της Ελλάδας Κράτος» ελπίζουμε, παρευρέθηκαν οι τοπικές αρχές και ο ευπατρίδης επιχειρηματίας Πάνος Ξενοκώστας, που, ενώ καταγραφόταν παλαιότερα ως «άφαντος», πρόσφατα επέδειξε ενδιαφέρον και για την εταιρεία «Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Ελευσίνας Α.Ε.». Δυστυχώς, ο κ.Ξενοκώστας ενώ αναφέρεται συχνά στις δραστηριότητες της «Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Σύρου Α.Ε.» δεν έχει ακόμα αναλάβει την ιδιοκτησία τους. Αποτέλεσμα οι πιστωτές της τράπεζες, ALPHA BANK και ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, δημόσιες υπηρεσίες, ΕΦΚΑ και Δημόσιο να αναμένουν την αποπληρωμή χρεών. Κυρίως οι κάτοικοι του νησιού πρώην εργαζόμενοι και προμηθευτές να αναμένουν ακόμα τα περίπου 13 εκατομμύρια ευρώ από την ONEX SYROS SHIPYARDS. Η δικαστική απόφαση της 15ης Νοεμβρίου 2018 παραμένει ανεκτέλεστη από πλευράς της ONEX SYROS SHIPYARDS ενώ 9 μήνες μετά, την 15 Αυγούστου 2019, καθίσταται άκυρη, σε περίπτωση μη μεταβίβασης της «Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Σύρου Α.Ε.» στην παραπάνω εταιρεία συμφερόντων του κ.Ξενοκώστα. Με πολλαπλά δημοσιεύματα και ομολογίες κρατικών αξιωματούχων η καθυστέρηση αποδίδεται σε άγνωστες στο κοινό ολιγωρίες των Υπηρεσιών του Κράτους. Κράτος που κυβερνάται όμως από την Κυβέρνηση του κ.Αποστολάκη, ο οποίος προφανώς συνεχίζει να μεθοδεύει την τελεσφόρηση των προσπαθειών εξυγίανσης των Ναυπηγείων.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το έγκυρο militaire.gr, το οποίο έχει διωχθεί δικαστικά από τον ευπατρίδη κ.Ξενοκώστα,ραντεβού μεταξύ του Υπουργού Άμυνας ΣΥΡΙΖΑ κ.Αποστολάκη και του επιχειρηματία Ξενοκώστα. Τα θέματα που συζητήθηκανδεν αποκαλύφθηκαν από το περιβάλλον Αποστολάκη. Mάλιστα σε σχετική ερώτηση του thedayaftergr το αρμόδιο Γραφείο Τύπου του υπουργού Αποστολάκη είχε απαντήσει πως «ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, πραγματοποιεί σειρά επαφών, εντός του εύρους των αρμοδιοτήτων του, όπως αυτές προσδιορίζονται από το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του Υπουργείου». Σημειώνεται ότι ο κ.Ξενοκώστας και η εταιρεία ONEX SA συμμετέχουν και σε εν εξελίξει διαγωνισμό προμήθειας του Υπουργείου Εθνικής Άμνυνας με τίτλο «Προμήθεια και εν Συνεχεία Υποστήριξη Ταχυπλόων Σκαφών μεταφοράς Προσωπικού» με τη διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου, ο οποίος διεξάγεται από τη ΓΔΑΕΕ, αφορά 41 σκάφη των ΟΥΚ Στρατού συνολικής αξίας 16.020.000 ευρώ και βρίσκεται σε φάση υλοποίησης, με τελικό αναθέτη τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Ο κ.Αποστολάκης έχει επιδείξει σε πολύ μκρό σχετικά χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων του ως Υπουργός Άμυνας εκπληκτικό ενδιαφέρον με τις μεθοδεύσεις του όπως είχε υποσχεθεί και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Ως πολιτικός όμως με το να στέκεται φοβικός απέναντι στο ενδεχόμενο ενός ατυχήματος με τη σύμμαχο Τουρκία προκαλεί απορία ο σκοπός της παραμονής του στην εξουσία περαιτέρω από αύριο και μετά. Ασφαλώς θα έχει έργο να επιδείξει μέχρι την 8η Ιουλίου 2019 αλλά οφείλει να θυμάται τον Αγάθωνα. Η ασυλία του ως βουλευτή Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη Βουλή, όπως το φέρουν δημοσιεύματα αποτελεί μια ασφάλεια αλλά η καταγραφή των πολιτικών επιτευγμάτων κατά τη διάρκεια του διορισμού του ως Υπουργό Εθνικής Άμυνας θα μας απασχολεί για πολύ καιρό αναμφίβολα. Ακόμα και χωρίς «ατυχήματα».

Παρά το φόβο Αποστολάκη,  που συμμερίζεται και ο «Πρωθυπουργός των Ιμίων» Σημίτης, όχι όμως σίγουρα όλοι οι Έλληνες, μετά και τη σημερινή εκδήλωση και παρουσία του απερχομένου ΣΥΡΙΖΑΙου κ.Αποστολάκη στη Νήσο Σύρο η ιστορική πολιτική αλήθεια οφείλει να αναγνωρίσει στον κ.Αποστολάκη την άοκνη προσπάθεια του για το «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος».

Πηγή: thedayaftergr/ Της Λέττας Καλαμαρά


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

 1. Κάποτε οι Κρητικοί ήταν Μακεδονομάχοι, υπήρχαν βέβαια και τότε αποστολάκηδες αλλά αυτοί ήταν λίγοι. Τις τελευταίες δεκαετίες δυστυχώς οι αποστολάκηδες έγιναν πολλοί (ίσως πάρα πολλοί) και οι Μακεδονομάχοι λίγοι!!! Ομοίως και τα βατράχια, κάποτε ήταν περήφανοι και πραγματικοί αγωνιστές (η συντριπτική πλειοψηφία) και τώρα οι περισσότεροι έχουν γίνει αποστολάκηδες, ενώ οι λίγοι που δεν είναι ντρέπονται να μιλήσουν!!!

 2. Για τους ξερόλες Ελληναράδες που τα ισοπεδώνουν όλα. Πράγματι οι Κούρδοι είναι μάχιμοι και οι Έλληνες έχουν να πολεμήσουν από το ’74. Ένας εκπαιδευμένος στρατός όμως και με Αξιωματικούς πραγματικά (ειδικά στο Πολ. Ναυτικό και Αεροπορία) 10 φορές πιο καταρτισμένους από τους αντίστοιχους Τούρκους οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι αξιόμαχες σε μεγάλο βαθμό. Ας αναλογιστείτε υπάρχει εθνική στρατηγική, μακρόπνοο σχέδιο γι την αντιμετώπιση των εξ’ ανατολών εχθρών ή κάθε φορά το Ελληνικό δόγμα αλλάζει ανάλογα με την εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία; Αυτή είναι η πηγή του κακού στις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και όχι η ποιότητα του στρατού μας που είναι πάρα πολύ καλή. Θέλω απλά να θυμίσω τι έγινε το 1996, όπου όλες οι μονάδες μας ήταν έτοιμες με το χέρι στη σκανδάλη, αλλά πήραν εντολές για αποκλιμάκωση. Επίσης σε Ευρωπαϊκό επίπεδο είμαστε οι μοναδική χώρα που από τη περίοδο της ειρήνης έχει διάταξη μάχης, για την αντιμετώπιση των Τούρκων, όταν όλοι οι άλλοι στρατοί της Ευρώπης, έχουν μεν μέσα, αλλά είναι ικανοί μόνο να στέλνουν αεραγήματα και να αναπτύσσονται για να συνδράμουν σε αποστολές εκτός της χώρας τους, γιατί δεν βρίσκονται σε διάταξη μάχης. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν γίνεται Ευρωστρατός (γιατί να πολεμήσουν για την Ελλάδα η οποία είναι η μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα που δέχεται απειλή;)…

 3. Ρε μάγκες πέρα από ένα τρέξιμο και κάποια γυμναστική επιχειρησιακά και πάντα κάτω από ρεαλιστικές συνθήκες που βρίσκεστε? Ακούω πολλούς από αυτούς να λένε εκπαιδευτήκαμε στην αμερική αλλά είμαστε καλύτεροι από αυτούς,δε μπορώ να καταλάβω πως αποδυκνείεται αυτό εφόσον δεν έχεις κάτι να παρουσιάσεις σε εμπόλεμη κατάσταση και γενικά σε μάχη.Θα ήθελα κάποια απάντηση αν έχει να δώσει κάποιος,αν πάλι δεν έχει απάντηση καλό θα ήταν να καταπιεί τη γλώσσα του και να μην το παίζει πονηρός και κομάντο

 4. Μετά από 20 και πλέον χρόνια στη νύχτα,τις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα και έχοντας γνωρίσει αρκετούς (κομάντος),έχω να πω ότι όπου άκουσα ουκ,καταδρομέας οι 9 στους 10 ήταν τουλάχιστον αστείοι και κακογυμνασμένοι.Απο μαχητικότητα δε τραγέλαφοι,απλά δυνατοί μερικοί από αυτούς.Αν γίνει ξαφνικό αντι ντόπινγκ κοντρόλ σε μυκ.ζ μακ και άλλες τέτοιες μονάδες θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.Πολύ θα ήθελα πάντως σαν πατριώτης που είμαι να μάθω 2-3 δυνατές επιχειρήσεις που έφερνα εις πέρας

 5. Λυπάμαι, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν το πήραμε το μάθημα.

  Όταν μιλάμε γιά ΕΛΛΗΝΕΣ, κανένας δεν περισσεύει, με κατάλληλο ηγέτη είναι όλοι ικανοί να υπερασπισθούν την ΠΑΤΡΙΔΑ. Όμως, ο εχθρός ευρίσκεται εντός των τειχών και σε όλα τα κρίσιμα πόστα πάει παρέα με ανίκανα ανθρωπάκια και εμείς -δυστυχώς- «φαγωνόμασθε» μεταξύ μας, το «διαίρει και βασίλευε» θριαμβεύει…

 6. Οι κρητικοί ήταν πάντα κότες,ψεύτες και φαντασμένοι.Και φυσικά τουρκόσποροι εξ εμφανίσεως και ομιλίας.Δεν είναι τυχαίο που ΄ψηφίζουν όπως ψηφίζουν και τους έχουν βολέψει σε όλα τα όστα.Όσο για ΟΥΚ,βατράχους,καταδρομείς και άλλες ιστοριούλες και παραμυθάκια καλό είναι να τα λέμε στα παιδάκια.Οι κούρδοι είναι πραγματικοί μαχητές και έχουν πάει γαμιώντας τους τούρκους,εδώ γίναν όλοι ράμπο και γαμάω

  1. Κατσε βρε Ιομπαλο που μιλας για τα βατράχια,ουτε απ εξω δεν εχεις περασει και μιλας? βαζω στοίχημα ότι όταν ειρθε το χαρτι να παρουσιαστείς εβαλες την μαμα και τον μπαμπα για να βαλουν τον τσατσο για να πεσεις στα μαλακα αιτε μπατριωτη

 7. Άσε ρε μπάρμπα που μου μαζευτήκατε εδώ όλοι οι βάτραχοι και τα μάχιμα κομάντα.Έχετε άρει χαμπάρι ρε ότι ξοδεύουμε τα πιο πολλά από όλη την ευρώπη για ένα στρατό που δεν έχει πολεμήσει ποτέ? Απο που και ως που γίνατε όλοι μαχητές και πολεμιστές?

 8. Σωστα τα γραφεις αδερφε…ολες οι ντακοτες γραφουν και κρινουν μιας και πηγαν αν πηγαν στρατο σε λουφοκηδειες ειδικοτητες..τι να πεις στον τυπακο που γραφει αν ποναν τα παλληκαρια…τραβα σε καμια κατασκηνωση ρε ντακοτα και ασε τα του πρασινου μπερε στα κομαντα ….1979 ΕΣΣΟ—138 ΣΕΙΡΑ…5 Μ/Κ..ΔΡΑΜΑ.

  1. Σιγά τουρκοφάγε ψαρώσαμε,πέρα από κανένα αγριογούρουνο χλωμό να έχεις ανοίξει πυρ.Άσε που σε κόβω για δημόσιο υπάλληλο κηφήνα,κάτι τέτιοι είναι που το παίζουν μάχιμοι.Απο κάτι μαλάκες σαν και εσένα μας έχουν πάει γαμιόντας όλοι οι αλλοδαποί,άσφαιροι όλοι που νομίζουν ότι κάτι είναι χαχα.

 9. Για καμία παρέλαση στο σύνταγμα είναι καλά τα βατραχάκια από μαχητικότητα και δράση σε πραγματικά συμβάντα δεν υπήρξε ποτέ κανείς.Οι πραγματικοί μάχιμοι Έλληνες ήταν το 40 και οι τελευταίοι στην Κύπρο.Όλοι οι άλλοι είναι κουραδάκια που φουσκώνουν με αναβολικά και πουλάνε μαγκιά σε παιδάκια

 10. ΑΥΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΓΥΦΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΕ ΕΠΟΙΤΡΟΠΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΓΑΙΟ ΚΥΠΡΟ ΘΡΑΚΗ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΠΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ…ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΧ….ΔΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΑΠΛΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ………………

 11. ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ. Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΕΓΙΝΕ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ.
  ΚΡΙΜΑ ΣΤΙΣ ΚΛΑΡΕΣ ΤΑ ΤΕΝΕΚΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ

 12. Να υπάρχει και κάποιος σεβασμός στο λεβέντακα κρητίκαρο βάτραχο.Έχει δώσει τόσες μάχες στην καριέρα του ξεπαστρεύοντας τους τούρκους μαζί με όλα τα βατράχια και τους υπόλοιπους άπραγους κομάντος που έχουμε και πληρώνουμε.Πονάν ωρέ τα παλικάρια?

  1. Ως αποφητος ΟΥΚ σου λεω ενα.Μην βαζεις στο στομα σου τα ΟΥΚ. Αν ο Αποστολακης εχει το σημα των ΟΥΚ ειναι δωρον τυπικον ως προς τον βαθμον που εχει. Απο χρονια παρακολουθω πιως αποφοιτη και ποιος οχι. Απραγος πρεπει να εισα εσυ αφου δεν ξερεις και χωρις τα βατραχια και κομαντος που εχουμαι αν δεν υπειρχαν θα ειχαμε τους τουρκαλαδες στην Ακροπολη προ καιρου, και εσυ στα μπουτρουμια με τα ποντικια.

   1. Ας απόφοιτος των ΟΥΚ για πες μου τι έχεις πράξει στην καριέρα σου κομάντο? Πέρα από μπλά μπλά και παπατζιλίκια επί της ουσίας τι ακριβώς έχεις πράξει εσύ και οι υπόλοιποι? Λόγω πείρας και θέσης έχω να σου πω ότι στην άοπλη μάχη έχετε πλήρη άγνοια ενώ έχετε την εντύπωση ότι είστε άτρωτοι.Στην ένοπλη μάχη δεν έχω άποψη καθώς δεν σας λεχω δει ποτέ στα 40 χρόνια ζωής μου σε πραγματικό συμβάν με αληθινά πυρά.Μπορώ να υποδείξω άπειρες περιπρώσεις βατραχάκων τίγκα στο αναβολικό και σε δουλίτσες με αλβανούς και άλλους αλλοδαπούς.Αν έχεις να πεις κάτι χειροπιαστό και συγκεκριμένο το λες αν όχι παιξτο ράμπο σε γκόμενες και πιτσιρικάδες.Οι ιστορίες σας θυμίζουν τους κρητίκαρους λεβέντες που σκότωναν τους γερμανούς του χίτλερ με τσουγκράνες χαχα

   2. Σαν τι ακριβώς έχετε πράξει ρε κομάντος και δεν το μάθαμε ποτέ? Απο που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε,όπου αναμιχθείκατε φάγαμε πακέτο.Που και ποτε πολέμησες και πόσους έχεις φάει,μεταξύ μας πιστεύω ότι δεν έχεις ρίξει πραγματικά πυρά ποτέ.Στο γκάζι και στη συγγρού τι δουλειά έχουν τα βατραχάκια παρέα με αλβανάκια? Εγω περιμένω έναν να βγεί και να μου πει ότι έκανε κάτι τα τελευταία 50 χρόνια και να δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό.Η θεωρία και τα κομαντιλίκια ήταν μια φορά και ένα καιρό.Περάσαμε κι εμείς απο τις λεγόμενες ειδικές δυνάμεις και το είδαμε το παραμυθάκι.Να χέρεστε και το λεβέντη κρητικό διοικητή σας

    1. Δεν σε κοβω για Ε/Δ….για φυγοστρατο η για ντακοτα Ι-5 το βλεπω προβλεπε.και αν περασες απο ε/δ.θα φαγες σουτ σαν ακαταληλος …γκεγκε ξερολα του διαδυκτιου?

     1. Βλαχοταραμά και εσύ μαχίμι,πες μας τώρα πόσους έχεις σκοτώσει στην καριέρα σου,όπως και τι ψήφιζες τόσα χρόνια αν δεν ντρέπεσαι.

    2. Ρε μπουλντογκ-πεκινουα τι ηθελες να κανουν τα βατράχια τα τελευταια 40 χρονια/ να παρουν την πολη? η μηπως ξερεις τι εχουν κα
     ιτι δεν εχουν κανει ασε ρε χαλβα εσυ γιατι δεν πηγες να υπηρετήσεις στα ΟΥΚ η σε καμια ΜΑΛ..? αι ρε μπουχεσα Ελληναρα του πληκτρολογιου μινερβακι να σκασει διπλα σου το σκατο σου φτανει στην καλτσα

     1. Ρε είστε αστείοι λέμε και μπλαμπλάδες.εγώ ούτε ράμπο το έπαιξα αν και έχουν περάσει πολλοί από τα χέρια μου ούτε και είμαι κρατικοδίαιτος.Εσύ που είσαι κομάντο θα μας πεις κάτι σοβαρό το οποίο έχει διαπράξει?

    3. ελα ποιες ενα zanax να ηρεμησεις γιατι γραφεις μαλακιες..ελα το παιδι ..νανι νανι τωρα..

     1. Θα πιω ότι γουστάρω,εσύ τώρα τράβα να πατήσεις το pin να πάρεις το μηνιάτικο κηφήνα του δημοσίου.Κουραδάκια που έχουμε ξεφτιλιστεί παγκοσμίως εξαιτίας σας

Leave a Response