Νόμιζε ότι ο άντρας της επεξεργαζόταν φωτογραφίες μέχρι αργά τη νύχτα – H αλήθεια τής έκοψε το αίμα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
a0

Σοκ, αποτροπιασμό και… οργή στην πρώην σύντροφό του προκάλεσε η αποκάλυψη των αρρωστημένων ορέξεων ενός γνωστό φωτογράφου γάμων.

Ο Phil Davidson από το Κεντ αποφυλακίστηκε έπειτα από 8 μήνες, μετά τη 16μηνη καταδίκη του, για παρακολούθηση και κατοχή σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας, ωστόσο η Donna Winchester δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον εφιάλτη που έζησε.

a1 a2 a3 a0 a5 a4

Πίστευε ότι δούλευε μέχρι αργά στον υπολογιστή του για να «επεξεργάζεται» τις φωτογραφίες νεόνυμφων, όταν ωστόσο έμαθε τη φρικτή αλήθεια «πάγωσε» το αίμα της.

Ήταν τότε που αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι τους, μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα…

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 40χρονος πατέρας δύο παιδιών αναζητούσε στο διαδίκτυο «βιασμούς μωρών και παιδιών», κατεβάζοντας ανατριχιαστικό υλικό που αδυνατεί να «δικαιολογήσει» υγιής νους.

Είχε κατεβάσει 527 βίντεο με παιδική πορνογραφία, ενώ ορισμένα περιείχαν υλικό εξαιρετικά σκληρής σεξουαλικής κακοποίησης ζώων και παιδιών ακόμα και 18 μηνών.

Στο δικαστήριο χρειάστηκαν 3,5 μέρες για να καταφέρουν να δουν όλο το υλικό το οποίο σόκαρε ακόμα και τους έμπειρους δικαστές…

Από την πλευρά του, ο Davidson από το Κεντ ισχυρίστηκε πως όσα έβλεπε τού προσέφεραν ανακούφιση από την κατάθλιψη, επιτείνοντας την αίσθηση της φρίκης.

«Η αστυνομία με καθησύχασε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως ακούμπησε τα παιδιά μας. Αλλά ακόμα με ανατριχιάζει ότι ο πατέρας τους είναι τόσο επικίνδυνος. Δεν δικαιολογείται αυτό που έκανε. Οι φράσεις που έκανε τις αναζητήσεις με αηδιάζουν. Νιώθω ένοχη που δεν είχα συνειδητοποιήσει τι έκανε. Είχε την τέλεια κάλυψη ως φωτογράφος γάμων. Όλα αυτά τα βράδια που έλεγε ότι επεξεργαζόταν φωτογραφίες. Με αρρωσταίνει που σκέφτομαι τι έκανε», δήλωσε χαρακτηριστικά στη Mirror.

O Davidson, ο οποίος εργαζόταν και ως οδηγός λεωφορείου, συνελήφθη όταν η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του από την IP του.
Όπως αποκάλυψε, δε, η Winchester η οποία ήταν παντρεμένη μαζί του για 14 ολόκληρα χρόνια, η προσωπικότητά του άλλαξε τελείως όταν έκαναν παιδιά.

Άρχισε να γίνεται πιο απόμακρος και να ξενυχτά παίζοντας video games.

Μπορεί ωστόσο να έμεναν μαζί, αλλά είχαν ουσιαστικά χωρίσει από το 2011, όταν ανακάλυψε ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση από μηνύματα στο κινητό του.

Ήταν στις 19 Δεκεμβρίου 2017 που η αστυνομία έκανε έφοδο σπίτι τους.

«Δεν με κοίταζε στα μάτια. Το πρόσωπό του είχε την ίδια ενοχή όπως και όταν είχα ανακαλύψει τις εξωσυζυγικές σχέσεις του. Είχε την ψευδαίσθηση ότι θα τον κάλυπτα. Μου είπε να μην τους πω τίποτα», εκμυστηρεύτηκε για τη νύχτα που οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του σπιτιού τους…

Η 38χρονη συνεργάστηκε πλήρως με τις Αρχές, παραδίδοντας όλες τις συσκευές του Davidson, αφού απομάκρυνε τα παιδιά από το σπίτι όσο έψαχναν οι αστυνομικοί.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: