Ντοκουμέντο: Καρέ καρέ ο λήσταρχος αστυνομικός εν δράσει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
astynomikos_lhsths_YT_1402_1

ια σωρεία ληστειών κατηγορείται αστυνομικός που συνελήφθη από συναδέλφους λίγο αφ΄ ότου είχε ξαφρίσει ένα πρατήριο υγρών καυσίμων. Είχε χτυπήσει αρκετές φορές και κάμερες ασφαλείας τον έχουν συλλάβει εν δράση χρησιμοποιώντας μάλιστα το υπηρεσιακό του όπλο για να κάνει ληστείες.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που προέβαλε ο ΣΚΑΪ ο αστυνομικός διακρίνεται σε ένα βενζινάδικο όπου προσποιείται τον πελάτη. Μόλις τον πλησιάζει ο υπάλληλος, του βγάζει πιστόλι τον ακινητοποιεί και τον αναγκάζει να του δώσει όσα χρήματα είχε στο ταμείο. Σε μια άλλη περίπτωση κάμερα ασφαλείας τον έχει πιάσει να ληστεύει ένα περίπτερο.

Όπως έγινε γνωστό αστυνομικός είχε πάθος με τον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια και αναζητούσε χρήματα με κάθε τρόπο για να μπορεί να ικανοποιεί το πάθος του.

11 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΟΠΛΟ | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

Λίγο πριν τη σύλληψή του ο αστυνομικός είχε διαπράξει δυο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά 690 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες εννιά ένοπλες ληστείες σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400 ευρώ.

Στις σχετικές έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα μέσα τα οποία χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών και συγκεκριμένα το υπηρεσιακό του πιστόλι, ρουχισμός και 3 δίκυκλα καθώς και 690 ευρώ από τις τελευταίες 2 ληστείες.

Ο συλληφθείς, που κατετάγη το έτος 2011 και υπηρετούσε σε υπηρεσία της Αττικής, οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: