Ντοκιμαντέρ για τον Τζαμάλ Κασόγκι γυρίζει ο Σον Πεν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
9f65005f0ad64ec024a8cf527a840816

Σύμφωνα με το πρακτορείο Αναντολού, ο Σον Πεν εθεάθη μπροστά από το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη μαζί με το 10μελές συνεργείο παραγωγής του -και με συνοδεία σωματοφυλάκων- όπου έκανε γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται στην υπόθεση δολοφονίας του Τζαμάλ Κασόγκι!

Γνωστός για τις πολιτικές του πεποιθήσεις, ο «Οσκαρικός» ηθοποιός έχει προκαλέσει πολλές φορές στο παρελθόν με τις απόψεις του όσο και με την εναντίωσή του σε μέτρα που έχουν πάρει κατά καιρούς Αμερικανοί Πρόεδροι (ιδίως ο Ντόναλντ Τραμπ). Μάλιστα, ο 58χρονος ηθοποιός είχε επικριθεί έντονα στο παρελθόν όταν και είχε πάρει συνέντευξη από τον Μεξικανό βαρόνο ναρκωτικών Χοακίν “Ελ Τσάπο” Γκούζμαν που τότε καταζητείτο.

Φυσικά δεν θα καθόταν άπραγος στην υπόθεση Κασόγκι που φαίνεται πως του κίνησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θα επιχειρήσει να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση. Θυμίζουμε πως ο Σαουδάραβας δημοσιογράφος δολοφονήθηκε βάναυσα μέσα στο προξενείο της χώρας του στην Κωνσταντινούπολη στις 2 Οκτωβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: