Να τα μας! Τσίπρας: Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με προϊόντα της Μακεδονίας και των Σκοπίων

Κοινοποίηση:
makedonia-skopia-768x558

Σημαντικό πρόβλημα με τα μη κατοχυρωμένα σήματα προϊόντων που προέρχονται από την Μακεδονία και από τα Σκόπια μπορεί να δημιουργηθεί στο μέλλον,

σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας, επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από διήμερη αποστολή στα Σκόπια μαζί με τον γγ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Γιάννη Μπράχο, όπου και είχε συνάντηση και με τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας Ζόραν Ζάεφ.

«Ίσως υπάρξει μεγαλύτερο ζήτημα με τα μη κατοχυρωμένα σήματα»

Για το θέμα των εμπορικών σημάτων ανέφερε πως «ήταν ίσως και ο βασικότερος λόγος της επίσκεψης του γγ του ΥΠΕΞ, για να ξεκινήσει αυτή η συζήτηση με την σύσταση της σχετικής επιτροπής». «Έχουμε πει και στο παρελθόν ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα αναφορικά με τα κατοχυρωμένα είτε σε ευρωπαϊκό είτε σε διεθνές επίπεδο σήματα.

Από τη δική τους πλευρά κυρίως πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα, κυρίως σε ό,τι αφορά το «made in …» που δεν θα είναι πλέον made in Macedonia αλλά θα γίνει made in North Macedonia και τα θέματα αυτά θα αποτελέσουν ζήτημα συζήτησης που θα κρατήσει αρκετό χρονικό διάστημα», επισήμανε ο Γ.Τσίπρας και τόνισε: «Η δική μας πλευρά δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο λόγο ανησυχίας, είναι ένα θέμα διαπραγμάτευσης, για τα κατοχυρωμένα σήματα. Ίσως υπάρξει μεγαλύτερο ζήτημα για μη κατοχυρωμένα σήματα, αλλά υπάρχει ήδη πολύ καλό πνεύμα συνεργασίας και σε αυτά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αλήτη. Με πολλα πραγματα θα υπάρξει πρόβλημα. Προδότη, σίχαμα. Ευχομαι και ελπιζω να πας στον αφέντη σου τον εξω απο δω σύντομα, να ξεβρωμίσουμε. Και εσυ και ολη σου η σάπια σπορά.

Comments are closed.