«Να έρθω ελεεινό πεκινουά της δημοσιογραφίας ή θα…» – Ρεσιτάλ Πολάκη κατά του Υποφάντη του ΣΚΑΪ

Κοινοποίηση:
ipofadis

Aπό την ώρα που έσκασε το θέμα με το δάνειο του στενού συνεργάτη του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ο Παύλος Πολάκης δεν σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια τρολάροντας -κυρίως- τον Γιάννη Στουρνάρα χωρίς να παραλείψει να καταφερθεί με σκληρή γλώσσα και κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Νίκου Υποφάντη για το γνωστό «ρεπορτάζ» με τα ΑΤΜ που είχε κάνει ο ρεπόρτερ του Φαλήρου με αφορμή το δάνειο των 100.000 ευρώ του αν. υπουργού Υγείας.

Παραθέτουμε δύο χαρακτηριστικές αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη στο Facebook:

➤ «Άμα για τον ΠΑΣΧΑ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ,όταν ασκηθούν οι διώξεις για τη γυναίκα του για την απευθείας ανάθεση του συνεδρίου E-HEALTH και τη μαϊμού διαφημιστική δαπάνη για τον καρκίνο μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ, τι άραγε θα κάνει; Άντε καλό ξημέρωμα αρχιτραπεζιτη, έχει και ένα θρίλερ απόψε στην Τηλεόραση: «ο εφιάλτης στο δρόμο με τα ΔΑΝΕΙΑ» Να το δεις ..Εγώ θα δω μια άλλη ταινία «Χορεύοντας με τους λύκους»… Αύριο πάλι…»

➤ «Νίκο Υποφαντη, πεκινουά της διατεταγμένης δημοσιογραφιας του ΣΚΑΙ-ΞΕΦΤΙΛΕΣ: Να έρθω αυριο πρωί απο το βοθροκαναλο σας (δίπλα στο Μοσχατο μένω, δεν μου κάνει κόπο) να σε παρω με τη μηχανή να παμε σε ενα ΑΤΜ να πληκτρολογήσεις ανάληψη 800.000 ευρω να δούμε αν θα σου δώσει;;;

Να κάτσω επισης να σου κάνω παρέα να ρωτάς τους περαστικούς «αν ζητήσετε 800 χιλιάρικα δάνειο θα σας το δωσει η τράπεζα; Ο ΠΑΣΧΑΣ πως το πηρε;;;»

Οπως ακριβως εκανες ξεφτιλισμένο υποκείμενο με το δικό μου δάνειο των 100.000 ευρω που και απο τα εισοδήματα μου καλύπτεται και υποθήκη το σπίτι μου έβαλα και νόμιμο το βρήκε η τράπεζα της Ελλαδας και αποπληρώνεται!

Ναρθω ελεεινέ ή θα το κανεις μονος σου;»

zoornalistas.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο άνθρωπας έχει δίκιο βουνό!!! Δεν γίνεται κοτζάμ (μπο) πολάκης να παίρνει μόνο 100 ψωροχιλιάρικα δάνεια και ο….πάσχας τα οκταπλάσια!!! Όχι πάσχας ούτε χριστούγεννας να λεγότανε δεν μπορούσε να πάρει τόσα περισσότερα από την υπουργάρα μας!!! Απάνω τους (μπο) πολάκη, χώστους 800 μέτρα κάτω από την γης!!!

Leave a Response