Νανά Καραγιάνη: Ραγίζουν και οι πέτρες με το μήνυμα φίλης της 2 χρόνια μετά τον θάνατο

Κοινοποίηση:
nanaka-768x549

Δυο χρόνια πέρασαν από τη στιγμή που το πανελλήνιο συγκλονίστηκε από τον θάνατο της δημοσιογράφου Νανάς Καραγιάννη.

Η Νανά βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μόλις στα 38 της χρόνια. Η είδηση του θανάτου της συγκλόνισε και τους δικούς της ανθρώπους αλλά και τους συναδέλφους της. Γιατί όλοι ήξεραν ότι παλεύει πολλά χρόνια με το τέρας που λεγόταν νευρική ανορεξία αλλά όλοι ελπίζαμε ότι δεν θα τη νικήσει, κάτι δυστυχώς που διαψεύστηκε. Η Νανά Καραγιάννη, πέθανε σαν σήμερα πριν δυο χρόνια σκορπίζοντας θλίψη σε όσους την αγάπησαν αλλά και σε όλη την Έλλαδα!

Η Νανά είχε καλούς φίλους που της στάθηκαν. Προσπάθησαν πολλές φορές να τη σώσουν από την νευρική ανορεξία με διάφορους τρόπους. Αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν ίσως γιατί δεν το ήθελε η ίδια η Νανά…

18194965_1505455309474443_5438324894686286839_n

Ανάμεσα στους φίλους που στάθηκαν δίπλα της πιστά μέχρι το τέλος ήταν και η δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη, η οποία στάθηκε στο πλευρό της σαν βράχος μέχρι την τελευταία στιγμή… Η Αφροδίτη δεν ξέχασε τη Νανά. Σήμερα δυο χρόνια μετά το θάνατό της έγραψε: «Κοριτσάκι μου, μου λείπεις. Δυο χρόνια σήμερα…που έχασες τη μάχη με την νευρική ανορεξία. Για μένα είσαι το χαμόγελο που δεν θα ξεχάσω»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: