Νέο χτύπημα για την εγγονή του Άκη! Η Ραμόνα την εκθέτει: «Την ντύνει ο στυλίστας της Φουρέιρα»!

Κοινοποίηση:
KIARA1-1200x857

Κάθε φορά που μιλάει προκαλεί σεισμό! Η Ραμόνα Βλαντή, κλήθηκε για ακόμη μια φορά από την εκπομπή του OPEN «Μεσημέρι Yes», να σχολιάσει το φετινό My style rocks. Και οι ρουκέτες έπεσαν βροχή με πρώτο αποδέκτη την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη!

«Δεν μετανιώνω που δεν είμαι εκεί. Όχι, δεν ντύνω την Κιάρα. Αν την έντυνα εγώ, δεν θα την έντυνα έτσι, θυμίζει Φουρέιρα του 2000. Εγώ ξέρω ότι την ντύνει ο στυλίστας της Φουρέιρα. Η Κιάρα φόρεσε κάποια κομμάτια που τα έχω κι εγώ. Το έκαναν θέμα επειδή προφανώς πουλάει το όνομά μου ακόμα».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Επειδή την χονδρο ζητού την Ρουμάνα την ξέρω .
    Έκαψε τον σύζυγο και του πήρε το κνόγαλο και το σπίτι .Της είχε ανοίξει και γυμναστήριο στην Γλυφάδα και το έκλεισε η δήθεν γυμνάστρια του παραμυθιού . Κάποιον άλλον αρμέγει τώρα για να ζει . Από σπουδές και μόρφωση μηδέν στο μηδέν . Όσα λέει είναι παραμύθια . Ο πατέρας της δούλευε εργάτης στην Πελοπόννησο στα χωράφια και σε βενζινάδικο 20 χρόνια .Ο πρώην τον πήρε κανένα χρόνο στην δουλειά να κουβαλάει τις σκάλες στα τηλεφωνικά κέντρα που έβαζε και δεν είχε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και χρυσοχοείο όπως ισχυρίζεται στην Ρουμανία . Όσο για την δικηγόρος αδερφή μία από τα ίδια .

Comments are closed.