Νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές πρότεινε η Φενέρμπαχτσε στον Σκρτελ

Κοινοποίηση:
Μάρτιν Σκρτελ

Τη στιγμή όπου το όνομα του Μάρτιν Σκρτελ ακούγεται όλο και πιο έντα ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, νεότερες πληροφορίες τον θέλουν να έχει δεχθεί νέα κρούση από την Φενέρμπαχτσε που αφορά επέκταση του συμβολαίου που δεσμεύει τις δύο πλευρές

Μάλιστα, όπως σημειώνουν στη γειτονική χώρα οι ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το 1 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα η διοίκηση του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης αποσκοπεί να α του ρίξει «ψαλίδι» σχεδόν στο 50%, με τη Φενέρ να πιστεύει ότι αυτά τα λεφτά που θα του προσφέρει (κοντά στα 2 εκ.ευρώ ετησίως), δεν πρόκειται να τα βρει από πουθενά.

Ο Σκρτελ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι μετράει μέρες στην Πόλη και πώς η νέα σεζόν θα τον βρει μακριά από το Σουκρού Σαράτσογλου. Για να δούμε, όμως, αν όλα όσα διαρρέει η Φενέρμπαχτσε περί πρότασης ανανέωσης για 1+1 χρόνια, θα τον «συγκινήσουν».

Το πιθανότερο είναι ο Σλοβάκος να αποχωρήσει. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του παρακολουθεί τις εξελίξεις και αναλόγως θα πράξει. Ο Μαρτίνς δεν είναι αρνητικός με τον Σκρτελ, αλλά έχει άλλες προτεραιότητες με πρώτη και καλύτερη τον Ζερεμί Ματιέ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: