Νέο εθνικιστικό παραλήρημα από τα Αλβαναριά! Απαξιωτικό ντοκιμαντέρ της αλβανικής τηλεόρασης ειρωνεύεται την ελληνική μειονότητα

Κοινοποίηση:
1

Οι Αλβανοί για άλλη μια φορά επιχειρούν να χτυπήσουν την ελληνική μειονότητα.

Νέο εθνικιστικό παραλήρημα από αλβανικούς κύκλους φέρνει στο φως ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο επιχειρούν να αλλοιώσουν τα τα ελληνικά στοιχεία στο μειονοτικό χωριού Δερβιτσάνη και να ειρωνευτούν τους κατοίκους.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ένα μόλις 30λεπτο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Τα χωριά της Αλβανίας», η δημοσιογράφος Νίσα Αγκόλι επιχείρησε να ασκήσει ψυχολογική πίεση στους κατοίκους του μειονοτικού χωριού Δερβιτσάνη, επειδή, όπως λέει, δεν μιλούν Αλβανικά.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος από την Αλβανία ειρωνεύεται μία ηλικιωμένη γυναίκα και την προτρέπει να πάει πίσω στην Ελλάδα. «Θεωρούμε το ρεπορτάζ αυτό μια κατάφωρη προσπάθεια στοχοποίησης της Εθνικής Ελληνικής μειονότητας ή δυστυχώς ο ανθελληνισμός πουλάει στην αλβανική δημοσιογραφία», δήλωσε ο πρόεδρος της ένωσης Χειμαριωτών, κ. Θοδωρής Γκούμας.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του χωριού στο Star , η δημοσιογράφος παρομοίασε το σύμβολο της ορθόδοξης εκκλησίας και του Βυζαντίου με τον Αλβανικό αετό.Οι χωριανοί της Δερβιτσάνης ζητάνε έστω μια συγγνώμη από τους υπευθύνους της εκπομπής, ενώ ακόμη και αλβανικά μέσα καταδικάζουν τα όσα ειπώθηκαν το εν λόγω ντοκιμαντέρ.

 

Πηγή: Himara.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αν έχει τσίπα κάποιος εισαγγελέας θα πρέπει να της απαγορεύσουν την είσοδο στην Ελλάδα σε αυτή και στο σόι της.

  2. Απλά βρωμιάρηδες να ξεκουμπιστουν βρώμικος λαός μεγαλωμενοςμε βία και βγάζουν μίσος για κάτι το ανώτερο. 50 χρ πίσω και βάλε.

  3. ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΙΑ ΕΛΕΕΙΝΗ ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗ ΠΑΣΑΣ.

  4. Σας δείχνουν ψίχουλα καί ορμάνε όλοι δεν βλέπετε τα ποιο σημαντικά,θα σας μπει η Τουρκία στο κρεβάτι και δεν θα το πάρετε χαμπάρι ξυπνάτε μοσχάρια

  5. Δεν έχουν όλοι η αλλά Αλβανοί την ίδια άποψη αυτή δεν εκφράζει το έθνος το κανάλι και την άποψή τής ξέρουμε για την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας.
    Να μάθουμε όλοι να αγαπάμε και το διαφορετικό!!! αυτά δεν είναι καλά να γίνονται.

  6. ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΔΕΡΒΙΤΣΑΝΗ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ???? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΙ@ΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΑ ΠΑΛΙΟΑΛΒΑΝΑ (ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!!!

  7. Facebook ή Instagram έχει η κυρία αλβανίδα να τίς στείλω κάτι ωραίο? γιατί ψάχνω καί δεν την βρίσκω,αν γνωρίζει κάποιος αν έχει λογαριασμό διαδώσετε τον…

  8. Γιατί δεν πάνε όλοι τους πίσω στο Αλμπάνια και είναι εδώ ???!!!

Comments are closed.