Νέο βίντεο «φωτιά» από την πιο… ερωτική Ελληνίδα μάνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η Ασημίνα Ιγγλέζου μας… ξεσηκώνει στο γυμναστήριο

Η απάντηση στον χειμώνα και την κακοκαιρία έχει όνομα. Ασημίνα Ιγγλέζου!

Η Ελληνίδα μάνα, που διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα της εγχώριας showbiz, αφού βγήκε με το μαγιό στο χιονισμένο βουνό λιώνοντας ακόμα και τα χιόνια, ξαναχτυπά με νέο βίντεο παραγωγής του Mykonos Live TV που… τσουρουφλίζει!

Αυτή την φορά το εκρηκτικό μοντέλο, αθλήτρια και παρουσιάστρια ανεβάζει κατακόρυφα τον υδράργυρο κάνοντας γυμναστική με πολύ έντονη 80’s διάθεση.

Με λευκό διάφανο κορμάκι, pop art γυαλιά και μπλε γυαλιστερό μπουφάν Nike στον ώμο και κρατώντας ένα boom box φορητό ραδιοκασετόφωνο, η ξανθιά «βόμβα» μπαίνει σε μια αίθουσα αεροβικής, πατάει το play στην χρυσή κασέτα μετάλλου της Maxel και υπό τους ήχους της ρετρό μουσικής αρχίζει να γυμνάζεται.

Μόνο που αντί να ιδρώνει εκείνη από τα βαράκια, τα ψαλίδια και τις υπόλοιπες ασκήσεις, ιδρώνουμε εμείς που βλέπουμε το κολασμένο κορμί της σε απίστευτες στάσεις! Γιατί η γυναίκα, αν και μητέρα δύο παιδιών, είναι κόλαση από την κορυφή ως τα νύχια! Δεν χρειάζεται να πούμε κι άλλα. Απολαύστε το βίντεο με το αψεγάδιαστο κορμί της Ασημίνας που γυμνάζεται και στάζει …πόθο!

ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΣΗΜΙΝΑΣ ΙΓΓΛΕΖΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Γεια σου Ασημίνα αγάπη μου τρελή
    γιατί όταν σε βλέπω μου σηκώνεται
    η @@λη!

Comments are closed.